imah Kaulinan pidéo 'Resident Evil 2' Remake Nampi Trailer E3 sareng Tanggal Rilis!

'Resident Evil 2' Remake Nampi Trailer E3 sareng Tanggal Rilis!

by Eric Panico

The Playstation E3 konférénsi nembé ngungkabkeun remake anu ditunggu-tunggu pikeun klasik horor kasalametan legendaris taun 1998 Nyicingan Jahat 2! Taun kamari Nyicingan Jahat 7 mangrupikeun wangsalna kana akar pikasieuneun waralaba, saatos pertandingan engké mimiti condong teuing kana aksi sareng waktos-waktos gancang. Ayeuna Capcom nganteurkeun urang ka awal wabah.

Nyicingan Jahat 2 mangrupikeun conto anu penting pikeun pikasieuneun, midangkeun atmosfir waralaba diwangun, sareng salah sahiji gim anu pangsaéna dina séri. Kahiji Imah sétan nampi remaster HD anu suksés pisan di 2002, sareng para penggemar parantos heran saprak iraha Nyicingan Jahat 2 bakal nampi perlakuan anu sami.

Nya, dagoan tungtungna parantos.

Cuplikanana dibuka tina sudut pandang panasaran nalika urang ngorondang di sapanjang rak panyimpenan, sareng nyaksian perwira pulisi nuju konfrontasi sareng tersangka anu teu katingali. Nalika rak kami ninggang kana tip-tip anu langkung, éta ngungkabkeun yén kami nyaksian ieu kajadian ku panon tikus (ayeuna ditumbuk). Patugas na murag kana paningalan, sabab si tilelepkeun waosna kana beuheung pulisi ngaluarkeun potongan daging raksasa.

Tembakan disada kaluar, sareng zombie murag teu nyawaan (siga, leres-leres maot) kana taneuh nalika rookie Leon Kennedy katémbong nangtung digoyagkeun dina panto ku samping roko na. Cuplikanana teras pencét urang ku cacophony grunge, jeritan, sareng sinew getih.

Capcom parantos ngadamel teror dugi ka 11 sabab nada trailer na langkung jelas sareng langkung kuat (sapertos dina véna anu sami sareng Jahat Penduduk 7). Kami ogé ningali ulayat Claire Redfield anu ngajantenkeun anjeunna wangsul hasil.

Kota Raccoon henteu kantos langkung édisi deui nalika urang motong tina jalan anu ditinggal, hujan-hujan, dugi ka jero, anu getihna pikasieuneun. Cuplikanana nampilkeun lampu anu dinamis, eerie, sareng visual anu anca, kalayan modél karakter anu luar biasa. Mobilna kabeuleum, zombie ngacapruk di unggal juru, sareng kami bahkan ningali sababaraha nistha anu ngahalangan impian kami. Zombie, sareng Lickers, sareng Tiran ... oh my.

Gamespot ngalaporkeun siaran pers negeskeun midangkeunana parantos ngalih deui ti Resident Jahat 7 urang POV jalma kahiji ka jalma katilu dina taktak. Nanging, midangkeun na sigana bijaksana ngajaga fokus na dina ngarayap horor sabalikna tina aksi anu gancang. Zombies ogé dilaporkeun nyandak "karusakan anu katingali langsung" sacara real-time.

Syukurlah, penggemar henteu kedah ngantosan lami teuing pikeun milarian jalan-jalan zombie diisi Kota Raccoon sakali deui. Cuplikanana dikonfirmasi mastikeun tanggal rilis 25 Januarith, 2019. Pra-order ayeuna sayogi kanggo ngagaleuh gim dina Playstation 4, Xbox One, sareng PC.

Hiji hal anu pasti ... lakonan sora pasti ningkat.

Pariksa trailer na di dieu:

Kumaha saur anjeun ngeunaan trailer na ?! Anjeun gumbira pikeun balik ka Kota Raccoon? Pasangkeun pikiran anjeun dina koméntar!

Posts Related

Translate »