imah Berita Hiburan Pikasediheun Quibi Nyanggakeun Sababaraha Episode Éra Ngalir dina YouTube pikeun Pamirsa TV

Quibi Nyanggakeun Sababaraha Episode Éra Ngalir dina YouTube pikeun Pamirsa TV

by Timoteus Rawles
Muhrim éta

Quibi siap-siap nutup tawaran eksklusif na salami tilu bulan gratis periode uji sareng éta masihan palanggan poténsial sakedik ningali eusi na tanpa aranjeunna kedah ngaunduh aplikasi.

Pandemi coronavirus panginten tiasa serius ngahambat modél sélulér Quibi nyobian diluncurkeun. Platform eusi pondok-wangunna gaduh sababaraha nami pangageungna Hollywood anu nyumbang proyék, tapi ku jalma-jalma anu disimpen di bumi aspék portabel tina jasa éta panginten henteu ngagaduhan minat pisan sareng palanggan.

Mimitian-up parantos ngarilis episode tina Kaulinan Paling BahayaMuhrim éta jeung dummy dina halaman YouTube na anu seueur dianggo salaku katalog teaser sareng trailer.

Sanaos platform nampilkeun judul anu épodis, aranjeunna ngan ukur masihan bab anu mimiti sareng naroskeun yén aranjeunna ngalanggan ningali sésana.

Fans pikasieuneun panginten hoyong parios The Stranger, éta kalebet kana sawangan YouTube.

Ieu ngarecahna plot:

 

"Supir rideshare ngora anu teu sopan dialungkeun ka mimpi buruk na nalika panumpang Hollywood Hills anu misterius asup kana mobilna. Naékna anu pikasieuneun, haté anu lirén sareng The Stranger ngabuka langkung ti 12 jam anu pikasieuneun nalika anjeunna nganapigasi handapeun handapeun Los Angeles dina buruan ucing sareng beurit. "

oge Kaulinan Paling Bahaya panginten tiasa narik minat anjeun:

"Putus asa pikeun ngurus pamajikanana anu hamil sateuacan panyakit terminal tiasa nyabut nyawa, Dodge Maynard nampi tawaran pikeun ilubiung dina pertandingan anu ngabahayakeun dimana anjeunna henteu lami mendakan yén anjeunna sanés tukang moro - tapi mangsa."

Posts Related

Translate »