imah Berita Hiburan Pikasediheun Merak keur Mawa Lebaran Ka Bumi pikeun Merak!

Merak keur Mawa Lebaran Ka Bumi pikeun Merak!

by Waylon Yordania
5,560 pintonan
Merak

Platform streaming NBC Peacock hoyong anjeun terang yén aranjeunna resep Lebaran sapertos anjeun, sareng aranjeunna ngabuktikeun éta sareng campuran klasik horor, spesial kulawarga anu pikasieuneun sareng seueur deui nalika Peacoctober dimimitian! Sadayana éta téh salian ti perdana tina Maéhan Lebaran anu bakal debut dina streamer dina dinten anu sami éta pencét layar badag dina Oktober 15, 2021!

Pariksa daptar lengkep judul anu dibagi kana kategori di handap. Sadaya judul bakal sayogi dina Oktober 1st kacuali dicirian sanés. Naon anu anjeun bakal nonton Peacoctober ieu ?!

23 Séptémber: Killer Alat Pakakas

Kalayan kecapna nyalira, pembunuh séri anu paling sadis Amérika, Lawrence Bittaker, ngajelaskeun pembunuhan 1979 na dina dokumenter 2 jam ieu. Dipikawanoh salaku "The Toolbox Killer," Lawrence Bittaker, disamping pasanganna Roy Norris, ngalakukeun kalakuan jahat. Bittaker tetep cicingeun ngeunaan kajahatanana salami 40 taun dugi ka pendak sareng kriminolog Laura Brand. Salami lima taun, Brand nyatet seueur paguneman sareng Bittaker nalika anjeunna nyarios tina jajaran maot ngeunaan metode sareng motifna, nyayogikeun wawasan anu unik kana pikiran sadis kriminal.

30 Séptémber: Teu dikenal sareng Demi Lovato

UNIDENTIFIED DEMI LOVATO mangrupikeun séri unscripted anu nuturkeun Lovato, sobat dalit mamangna sareng sadérékna Dallas, nalika aranjeunna nyobian ngabantosan kabeneran ngeunaan fenomena UFO. Nalika konsultasi sareng para ahli terkemuka, Demi, Dallas sareng Mateus bakal nalungtik pasamoan saksi mata anyar-anyar, ngabuka laporan pamaréntah rahasia, sareng ngalaksanakeun tés di tempat-tempat panas UFO anu dikenal.

7 Oktober: Salah sahiji Kami nyaéta Bohong

Dumasar kana novel terlaris Karen M. McManus # 1 New York Times, SALAH SAHIJI SALAH BOHONG nyaéta carita naon
kajadian nalika lima budak SMA asup kana tahanan sareng ngan opat anu hirup kaluar. Dulur curiga, sareng
saréréa aya anu nyumput.

7 Oktober: Nyiptakeun Kabur

NYiptakeun Kabur mangrupikeun séri anu ngamungkinkeun murangkalih ngadamel, ngarancang sareng ngawangun kamar ngewa sorangan. Kalayan bantuan ahli desain, murangkalih bakal hirup kamar kabur aranjeunna sateuacan nangtang kolot atanapi anggota kulawarga kabur dina waktos anu parantos ditangtoskeun. Kalayan murangkalih anu dikontrol, naon waé mungkin.

21 Oktober: Lebaran Snoop sareng Martha Pisan Ngeunah

Ti BuzzFeed Studios, Magical Elves sareng pikiran Tasty, jaringan kadaharan digital pangageungna, SNOOP JEUNG MARTHA SANGÉNGNA HALLOWEEN PISAN mangrupikeun kompetisi anu diayakeun khusus ku Snoop Dogg sareng Martha Stewart, nampilkeun tukang roti berbakat anu nyanghareupan paméran Lebaran anu pikaresepeun. Tim ti tilu tukang roti, disebatna "Scare Squads," ditugaskeun ngabakar sareng ngawangun dunya Lebaran 12 × 12 anu lengkep anu urang tiasa leres-leres dijajah. Nyekelna? Dunyana kedah diilhaman ku konsép sieun. Bayangkeun lancah coklat anu ukuranana langkung ageung atanapi ukuranana permén kapas!

Francais Freaky Peacoctober!
* = Éksklusif pikeun Merak, tiasa robih

  • Play Anak 2, 1990 *
  • Play Anak 3, 1991 *
  • Panganten Chucky, 1998 *
  • Kelor Chucky, 2004 *
  • Kutukan Chucky, 2013 *
  • Budidaya Chucky, 2017 *
  • Jumaah kaping 13, 1980 *
  • Jumaah kaping 13 - Bagéan II, 1981 *
  • Jumaah kaping 13 - Bagéan V: Awal Anyar, 1985 *
  • Jumaah kaping 13 - Bagéan VI: Jason Lives, 1986 *
  • Jumaah kaping 13 - Bagéan VII: Getih Anyar, 1988 *
  • Jumaah kaping 13 - Bagéan VIII: Jason Takes Manhattan, 1989 *
  • Jason X, 2001 *
  • Freddy vs. Jason, 2003
  • Gremlins, 1984 *
  • Gremlins 2: The New Batch, 1990 *
  • Leprechaun, 1993 *
  • Leprechaun II, 1994 *
  • Leprechaun III, 1995 *
  • Leprechaun 4: Leungiteun dina Spasi, 1997 *
  • Leprechaun V: In the Hood, 2000 *
  • Leprechaun VI: Back 2 the Hood, 2003 *
  • Asal Leprechaun, 2014 *
  • Ngimpina di Elm Street, 1984
  • A Nightmare on Elm Street 2: Freddy's Revenge, 1985
  • Ngimpina di Elm Street 3: The Dream Warriors, 1987
  • Ngimpina di Elm Street 4: The Dream Master, 1988
  • A ngimpina on Elm Street 5: The Dream Child, 1989
  • Freddy's Dead: The Final Nightmare, 1991
  • Freddy vs. Jason, 2003
  • Ngimpina di Elm Street, 2010
  • Phantasm, 1979
  • Phantasm II, 1988
  • Phantasm III, 1994
  • Phantasm IV: Oblivion, 1998
  • Phantasm: Ravager, 2013
  • Predator, 1987 *
  • Predator 2, 1990 *
  • Prédator, 2010
  • Aliens vs. Predator, 2004 *
  • Psycho II, 1983 *
  • Psycho III, 1986 *
  • Psycho, 1988 *
  • Psycho IV: Wiwitan, 1990 *
  • Pembuatan Psycho, 1997 *
  • Bates Motel S1-5, 2013
  • Saw, 2004 *
  • Saw II, 2005 *
  • Saw III, 2006 *
  • Saw IV, 2007 *
  • Saw V, 2008 *
  • Saw VI, 2009 *
  • Saw 3D, 2010 *
  • Jigsaw, 2017 *
  • Pembantaian Texas Chainsaw 2, 1986
  • Pembantaian Ranté Texas, 2003 *
  • Pembantaian Ranté Texas: Wiwitan, 2006 *
  • Texas Chainsaw 3D, 2013 *
  • Leatherface, 2017 *
  • Dracula, 1931
  • Dracula, 1979 *
  • The mummy, 1932
  • Lalaki Anu Teu Kasat, 1933
  • Panganten awewe Frankenstein, 1935
  • Werewolf London, 1935
  • The Gagak, 1935
  • Putri Dracula, 1936
  • Putra Frankenstein, 1939
  • The Invisible Man Returns, 1940
  • The Mummy's Hand, 1940
  • Awéwé Anu Henteu Kahirupan, 1940
  • Makam Mummy urang, 1942
  • Frankenstein Tepang sareng Wolfman, 1943
  • Phantom tina Opera, 1943
  • Putra Dracula, 1943
  • Pamales kanyeri Man Invisible, 1944
  • The Mummy's Ghost, 1942
  • Kutukan Mummy urang, 1944
  • Makhluk Lumampah Diantara Urang, 1956
  • Macabre Pilem Elvira: Maneater of Hydra, 1967
  • Macabre Pilem Elvira: Aranjeunna Sumping ti Beyond Space, 1967
  • Macabre Pilem Elvira: Bumi Anu Jerit, 1969
  • Elvira's Movie Macabre: The Doomsday Machine, 1972
  • Macabre Pilem Elvira: The Werewolf of Washington, 1973
  • Macabre Pilem Elvira: Kastil Frankenstein di Freaks, 1974
  • Elvira's Movie Macabre: Legacy of Blood, 1978
  • Macabre Pilem Elvira: Gamera, Super Monster, 1980
  • Elvira's Movie Macabre: Monstroid, 1980
  • Macabre Pilem Elvira: Cacah Cinta hébat Dracula, 1981
  • Macabre Pilem Elvira: Wengi Kawinan Iblis, 1981

Serem Klasik

  • Kutukan Werewolf, 1961
  • Dr Cyclops, 1940
  • Éta Sumping ti Outer Space, 1953
  • Monster Monster, 1942
  • Wengi Orang Mati, 1968
  • Phantom tina Opera, 1962
  • Pangantén Dracula, 1960
  • Jahat Frankenstein, 1964
  • The Gagak, 1935
  • Kasus Anéh Dr. Rx, 1942
  • Werewolf of London, 1935

Ramah Kulawarga

  • A Monster di Paris, 2011
  • ET The Extra-Terestrial, 1982 *
  • Ghost Squad, 2014
  • Gremlins 2: The New Batch, 1990 *
  • Gremlins, 1984 *
  • Howard Lovecraft sareng Karajaan Madness, 2018
  • Lemony Snicket's Rangkaian Kajadian Anu Sanggup, 2004
  • Lil 'Monsters, 2019
  • Monster Tinggi: Boo York, Boo York, 2015
  • Monster Tinggi: Angker *
  • Dukun Saeutik, 2018
  • The Munsters S1-2, 1964
  • Lebaran Snoop sareng Martha Pisan Ngeunah, 2021 (Peacock Asli) * - streaming 14 Oktober

Pikasieuneun Frights

Merak

  • Werewolf Amérika di London, 1981 *
  • Panganten Chucky, 1998 *
  • Dave Ngadamel Maze, 2017
  • Maot Salju 2: Beureum vs. Maot, 2014
  • Ujang, 2004
  • Jumaah kaping 13 - Bagéan VI: Jason Lives, 1986 *
  • Gremlins 2: The New Batch, 1990 *
  • Hansel & Gretel Meunang Panggang, 2013
  • Kelor Chucky, 2004 *
  • Slither, 2006 *
  • Tales From the Hood 2, 2018 - streaming 2 Oktober
  • Dongéng ti Hood 3, 2020 *
  • Burbs, 1989 *
  • The Cabin in the Woods, 2012 *
  • The Munsters S1-2, 1964
  • Pembantaian Texas Chainsaw 2, 1986
  • Tyler Perry's Boo 2! Lebaran Madea, 2017 *

Killers Kahirupan Nyata

  • Dikubur di The Backyard S1-3, 2018
  • Dahmer on Dahmer: Pembunuh Serial Nyarios, 2017
  • Dr. Death S1, 2021 (Peacock Asli) *
  • Dr. Pupusna: Carita Undoctored, 2021 *
  • Rajapati pikeun Liburan S1-3, 2016
  • John Wayne Gacy: Iblis nyamar S1, 2021 (Peacock Asli) *
  • Killerpost, 2016
  • Babaturan Abdi Dahmer, 2017
  • Monster Partéi, 2003
  • Rifkin on Rifkin: Pangakuan Pribadi Pembunuh Serial, 2021
  • Snapped: Killer Pasangan S1-11, 2013
  • Dijebak: Anjeunna Ngadamel Abdi, 2015
  • The Toolbox Killer, 2021 (Peacock Asli) *
  • Awéwé Tukangeun Bar S1-4, 2011
  • Killers Paling Jahat Di Dunya, 2017

Bioskop Slasher

  • A Nightmare on Elm Street 2: Freddy's Revenge, 1985
  • Ngimpina di Elm Street 3: The Dream Warriors, 1987
  • Ngimpina di Elm Street 4: The Dream Master, 1988
  • A ngimpina on Elm Street 5: The Dream Child, 1989
  • Ngimpina di Elm Street, 1984
  • Ngimpina di Elm Street, 2010
  • Hideung Natal, 1974
  • Panganten Chucky, 1998 *
  • Play Anak 2, 1990 *
  • Play Anak 3, 1991 *
  • Budidaya Chucky, 2017 *
  • Kutukan Chucky, 2013 *
  • Freddy vs. Jason, 2003
  • Jumaah kaping 13 - Bagéan II, 1981 *
  • Jumaah kaping 13 - Bagéan V: Awal Anyar, 1985 *
  • Jumaah kaping 13 - Bagéan VI: Jason Lives, 1986 *
  • Jumaah kaping 13 - Bagéan VII: Getih Anyar, 1988 *
  • Jumaah kaping 13 - Bagéan VIII: Jason Takes Manhattan, 1989 *
  • Jumaah kaping 13, 1980 *
  • Jason X, 2001 *
  • Tasik Alice, 2018
  • Peuting Prom, 1980
  • Kelor Chucky, 2004 *
  • Camp Sleepaway, 1983
  • The Funhouse, 1981 *
  • The Hills Have Eyes 2, 2007

Patepung Asing

  • Agén Asing, 2007
  • Konverénsi alien, 2017
  • Asal Asing, 2012
  • Alien vs. Predator, 2004 *
  • Aliens Kuno, 2009
  • Ujang, 2004
  • Éta Sumping ti Outer Space, 1953
  • Lalaki di Hideung II, 2002 *
  • Lalaki Hideung, 1997 *
  • Predator 2, 1990 *
  • Predator, 1987 *
  • Prometheus, 2012 *
  • Jenis Kaopat, 2009 *
  • Aranjeunna Hirup, 1988 *
  • UFO Babad: Téhnologi Alien, 2015
  • UFO Babad: Daérah 51 Ditingali, 2015
  • UFO Chronicles: Masters tina Panipuan, 2017
  • UFO Chronicles: Program Hideung, 2016
  • UFO Babad: The Shadow World, 2017
  • Teu dikenal sareng Demi Lovato, 2021 (Merak Asli) *

Gaib jeung Hauntings

Peacoctober Maot tiiseun

  • Nelepon Paéh, 2006
  • Anneliese: The Exorcist Kaset, 2011
  • Dead Silence, 2007 * - streaming 13 Oktober
  • Iblis, 2010
  • Rumah Sakit Angker: Heilstätten, 2018
  • Hello Mary Lou: Prom Night 2, 1987
  • Uyah, 2014
  • Rigor Mortis, 2013
  • Cingcin, 2017 *
  • Carita pikasieuneun pikeun Dicaritakeun dina Poék, 2019 *
  • Pamisahan, 2021 *
  • The Amityville Haunting, 2011
  • The Bell Dukun Haunting, 2013
  • The Exorcist III, 1990
  • The Eye, 2008 *
  • The Haunting of Whaley House, 2012
  • Rasa Kagenep, 1999
  • Kunci Rorongkong, 2005 *

Eerie '80s

  • Jalma Ucing, 1982 *
  • Gremlins, 1984 *
  • Hello Mary Lou: Prom Night 2, 1987
  • Predator, 1987 *
  • Prince of Darkness, 1987 *
  • Peuting Prom, 1980
  • Shocker, 1989 *
  • Camp Sleepaway, 1983
  • The Funhouse, 1981 *
  • Aranjeunna Hirup, 1988 *
  • Videodrome, 1983 *

'90an Impian

  • Bad Moon, 1996
  • Darkman, 1990 *
  • Gremlins 2: The New Batch, 1990 *
  • Peuting beurang, 1990
  • Predator 2, 1990 *
  • Psycho, 1998 *
  • The Crush, 1993
  • The Exorcist III, 1990
  • Jalma-jalma handapeun Tangga, 1991 *
  • Rasa Kagenep, 1999
  • Village of the Damned, 1995 *

Episod TV Tema Lebaran

Peacocktober Charmed

  • 30 Rock: "Mountain Mountain" (2009) - Musim 4, Episode 3
  • Batu ka-3 ti Surya: "Scaredy Dick" (1997) - Musim 3, Episode 5
  • Brooklyn Nine-Nine: "HalloVeen" (2017) - Musim 5, Episode 4
  • Brooklyn Nine-Nine: "Lebaran II" (2014) - Usum 2, Episode 4
  • Brooklyn Nine-Nine: "Lebaran III" (2015) - Usum 3, Episode 5
  • Brooklyn Nine-Nine: "Lebaran IV" (2016) - Usum 4, Episode 5
  • Brooklyn Nine-Nine: "Lebaran" (2013) - Usum 1, Episode 6
  • Ditawan: "Sadayana Hawa Halliwell" (2000) - Usum 3, Episode 4
  • Ditawan: "Maéhan Billie, Jilid 1" (2005) - Usum 3, Episode 4
  • Cheers: "Bar Wars V: the Final Judgment" (1991) - Usum 10, Episode 7
  • Cheers: "Diane's Nightmare" (1985) - Musim 4, Episode 5
  • Surak-surak: "Dongeng Bisa Kabeneran" (1984) - Usum 3, Episode 4
  • Cheers: "House of Horrors with Formal Dining and used Brick" (1986) - Usum 5, Episode 5
  • Everybody Hates Chris: "Everybody Hates Lebaran" (2005) - Usum 1, Episode 6
  • Everybody Loves Raymond: "Lebaran Permen" (1998) - Usum 3, Episode 6
  • Frasier: "Lebaran" (1997) - Usum 5, Episode 3
  • Frasier: "Room Full of Heroes" (2001) - Musim 9, Episode 6
  • Frasier: "Dongéng ti Crypt" (2002) - Musim 10, Episode 5
  • George Lopez: "Lebaran Cheer" (2002) - Usum 2, Episode 4
  • George Lopez: "Pasrahkeun ka Lopez" (2004) - Usum 4, Episode 5
  • George Lopez: "Teu Aya Anu Leungiteun" (2003) - Usum 3, Episode 7
  • George Lopez: "Trik atanapi Ngubaran Kuring Katuhu" (2005) - Musim 5, Episode 5
  • Raja Ratu: "Ticker Treat" (2001) - Musim 4, Episode 6
  • Hukum & Urutan: "Hantu" (2005) - Musim 16, Episode 3
  • Hukum & Urutan: Tujuan Pidana: "Masquerade" (2006) - Usum 6, Episode 6
  • Hukum & Urutan: Unit Korban Khusus: "Murka Glasgowman" (2014) - Musim 16, Episode 6
  • Monk: “Pak. Monk pulang deui ”(2005) - Musim 4, Episode 2
  • Rajapati, Anjeunna Nulis: "Seuneu Kaduruk, Gelembung Cauldron" (1989) - Usum 5, Episode 13
  • Rajapati, Anjeunna nyerat: "Warisan Borbey House" (1993) - Usum 10, Episode 3
  • Rajapati, Anjeunna Nulis: "Hantu Nan: Bagéan 1" (1995) - Usum 12, Episode 6
  • Rajapati, Anjeunna nyerat: "Peuting Kuda tanpa sirah" (1987) - Usum 3, Episode 11
  • Rajapati, Anjeunna nyerat: "Refleksi Pikiran" (1985) - Usum 2, Episode 6
  • Rajapati, Anjeunna nyerat: "Sumpah Dukun" (1992) - Usum 8, Episode 12
  • Kolot: "Siaga Oranye" (2010) - Usum 2, Episode 6
  • Taman sareng Rékréasi: "Greg Pikitis" (2009) - Usum 2, Episode 7
  • Taman sareng Rékréasi: "Lebaran Reuwas" (2012) - Usum 5, Episode 5
  • Taman sareng Rékréasi: "Papanggih 'n' Salam" (2011) - Usum 4, Episode 5
  • Taman sareng Rékréasi: "Recall Vote" (2013) - Musim 6, Episode 7
  • Psych: "Episode Ieu Sucks" (2011) - Musim 6, Episode 3
  • Punky Brewster: "Love Your Neighbor" (1985) - Usum 2, Episode 10
  • Punky Brewster: "Bahaya Punky: Bagian 1" (1985) - Usum 2, Episode 6
  • Punky Brewster: "Bahaya Punky: Bagian 2" (1985) - Usum 2, Episode 7
  • Disimpen ku Bell: "Mystery Weekend" (1991) - Musim 3, Episode 26
  • Superstore: "Kompetisi Kostum" (2018) - Musim 4, Episode 4
  • Superstore: "Maling Lebaran" (2016) - Usum 2, Episode 7
  • Superstore: "Sal urang Paéh" (2017) - Usum 3, Episode 5
  • Superstore: "Trick-or-Treat" (2019) - Musim 5, Episode 6
  • Dua Satengah Lalaki: "Hai, Mr. Horned One" (2005) - Usum 3, Episode 6
  • Dua Satengah Lalaki: "Bayam Méksiko Ol" (2014) - Usum 12, Episode 1