imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Yatim: Pangpayunna Pertama' Prequel parantos mendakan studio énggal salaku Bumi na

'Yatim: Pangpayunna Pertama' Prequel parantos mendakan studio énggal salaku Bumi na

Parobihan sakedik

by Trey Hilburn III
2,002 pintonan
Yatim: Maéhan Kahiji

Éster deui deui pikeun ngarayap sadayana. Waktos ieu sakitar pahatu lalis anu nampi perlakuan prequel sareng Yatim: Maéhan Kahiji. Kalayan pilem énggal sumping bumi énggal pikeun disebarkeun ogé. Waktos ieu kira-kira tinimbang dileupaskeun di Warner naros sapertos pilem munggaran, pilem ieu bakal dirilis di Paramount. Parobihanana, panginten tiasa ngagambarkeun cara anyar pikeun medalkeun pilem. Kami parantos ningali sajumlah film nuju ti teater dugi ka rilis bumi. Janten, éta moal ngareuwaskeun kami upami pilem éta tungtungna dileupaskeun ngalangkungan layanan streaming Paramount.

Sakali deui Isabelle Fuhrman bakal narik tampilan anu janten maniac alit anu teu waras ku ngagunakeun sagala rupa sihir dina layar. Sudut pandang anu dipaksakeun, make-up sareng prostetik sareng tangtosna ngan ukur kalakuan sepuh anu saé. Seueur katingal sareng raos Éster asalna tina kamampuan Fuhrman pikeun nyalurkeun kalakuan budak. Barina ogé, anjeunna maénkeun awéwé awéwé anu pura-pura janten budak.

Yatim: Maéhan Kahiji sinopsis sapertos kieu:

Leena Klammer orchestrates ngewa cemerlang ti fasilitas jiwa Éstonia sareng ngumbara ka Amérika ku nyamar putri anu leungit tina kulawarga anu beunghar. Tapi kahirupan anyar Leena salaku "Esther" hadir sareng keriput anu teu kaduga sareng ngadu anjeunna ngalawan indung anu bakal ngajagi kulawargana dina biaya naon.

Yatim: Maéhan Kahiji béntang Isabelle Fuhrman sareng Stiles ngagabung sareng pamaén Rossif Sutherland, Matthew Finlan sareng Hiro Kanagawa.

Translate »