imah Berita Hiburan Pikasediheun Anyar Scream Tv Show Pembaruan Karakter

Anyar Scream Tv Show Pembaruan Karakter

by admin
952 pintonan

Versi TV Scream akhirna casting sareng némbak pilotna.  TVLine parantos kéngingkeun pedaran karakter anu bakal digunakeun pikeun casting naskah. Saatos ngiringan pilem na, serial TV Scream sigana ngagaduhan palaku karakter anu paling rumaja.

Scream TV Series Dina MTV

  • Harper Duval: Kaéndahan umur 16 taun "anu sakedik teuing introvert sareng intelektual janten kukupu sosial" tapi sanaos ditampi ku balaréa populér janten salah sahiji milikna. "Anjeunna ngaraos kaliru yén anjeunna kumalayang jauh ti sahabatna Audrey," tapi sahenteuna anjeunna ngagaduhan hubungan 'Gilmore Girls'-esque sareng ibu Maggie pikeun tetep waras.
  • Audrey Jesen: Tilas BFF Haper didadarkeun salaku "putri bi-panasaran pastor Lutheran" anu "langkung némbak-katingali tibatan geulis." Ieu "loner artsy" ngimpikeun janten pembuat pilem sareng bagikeun hubungan anu caket sareng genius téknologi Nuh.
  • Nuh Foster: Confidante pangdeukeutna Audrey nyaéta "kreatif, cemerlang tur tech-savvy cukup janten Steve Jobs salajengna." Untung pikeun anjeunna, anjeunna ngagaduhan rasa humor ("a la John Cusack di masa remaja") anu ngabantosan anjeunna ngalangkungan aula di SMA na. Naon deui, Nuh gaduh “hiji élmu énsiklopédia buku, pilem, TV, aplikasi, jst.”
  • Margaret "Maggie" Duval: Indung Harper, yuswa awal nepi ka pertengahan 40an, mangrupikeun pamariksa médis kota, "saurang geek sains anu déwasa anu muterkeun kaindahanana." Maggie nyéépkeun seueur waktosna pikeun nyobaan kanyataan yén bapak Harper ninggali aranjeunna. Oh, sareng anjeunna nuju nyimpen "rahasia gelap ti jaman baheula."

Ditulis ku Jill Blotevogel (Ravenswood, Pulo Harper, Eureka), pilot dimimitian ku pidéo YouTube anu janten viral, anu gancang nyababkeun masalah pikeun nonoman Audrey sareng sigana sapertosna "Katalis pikeun pembunuhan anu muka jandela pikeun masa lalu kota [nya] anu ngaganggu."

Kumaha saur anjeun ngeunaan Scream anu janten acara TV? Hayu urang terang dina koméntar.

Sareng pikeun anjeun sadayana Ngajerit Kipas-kipas SUPER di ditu.  Parios koleksi anu saé ieu:

Sadaya opat pilem SCREAM kalebet dina Edisi Kolektor khusus, kalayan édisi kolektor SCREAM 2 ngan ukur aya dina set kotak ieu. Cakram khusus ngagaduhan dokumenter di balik layar, tés layar, outtakes, sareng fitur Room Cutting khusus anu ngamungkinkeun pemirsa ngédit adegan di bumi. Fitur DVD-ROM kalebet screensaver, trivia game, skénario sareng shot shot.

Pencét di dieu pikeun ngagaleuh!

Scream Box Set Edisi Husus

Translate »