imah Berita Hiburan Pikasediheun Pembunuh Netflix's 'Aya Anu Di jero Imah anjeun' Killer Nganggo Topéng Beureum Korbanna

Pembunuh Netflix's 'Aya Anu Di jero Imah anjeun' Killer Nganggo Topéng Beureum Korbanna

Anjeun Musuh Paling parah Anjeun sorangan ... sareng Pembunuh sorangan Dina Sababaraha Kasus

by Trey Hilburn III
3,246 pintonan
Threshold

Aya sababaraha judul anu dimaksadkeun pikeun ngintun tulang tonggong anjeun. Anu hiji ieu, siga pisan 70an sareng 80an eksploitasi horor sami-sami. Judul kawas Entong lebet ka kolong bawah tanah or Gusti Ngawartosan Kuring Ka sadayana ngagaduhan cincin anu pikasieuneun pikeun aranjeunna. Ayeuna, Netflix urang Aya Batur Di Bumi Anjeun kamandang yén ancaman anu sami.

Trailer pikeun Patrick Brice's (ngabdi) Aya Batur Di Bumi Anjeun nyaéta di dieu damel di lembur dina ngarayap urang. Éta fitur killer anu resep nganggo topéng jalma anu aranjeunna maéhan. Ngobrol ngeunaan téknologi percetakan 3D tingkat salajengna. Hei, upami Darkman tiasa ngalakukeunana, kitu ogé urang.

Sinopsis pikeun Aya Batur Di Bumi Anjeun sapertos kieu:

Makani Young parantos ngalih ti Hawaii ka Nebraska, kota leutik anu tenang sareng cicing sareng ninina sareng bérés SMA, tapi nalika mundur kana kalulusan dimimitian, babaturan sakelasna ditéwak ku niat pembunuh pikeun ngalaan rahasia paling poékna ka sakumna kota, ngaisikeun korban bari nganggo masker siga kahirupan anu nyanghareupan sorangan. Kalayan jaman baheula misterius na nyalira, Makani sareng réréncanganna kedah mendakan jati diri pembunuh sateuacan aranjeunna janten korban. Aya jalma di jero imah anjeun dumasar kana novel terlaris Stephanie Perkins 'New York Times kalayan nami anu sami sareng ditulis pikeun layar ku Henry Gayden (Shazam!), Diarahkeun ku Patrick Brice (Creep) sareng diproduksi ku James Wan's Atomic Monster ( The Conjuring) sareng Shawn Levy's 21 Laps (Stranger Things).

Patrick Brice mangrupikeun sutradara favorit kuring anu damel ayeuna. Jalma anu alus teuing pikeun awak damelna. Pilem na, ngabdi sareng sekuelna anu ngaderes kana inti na. Tapi, karyana Brice sok ngagaduhan jinis humor anu khusus pikeun anu ngalirikeun komo momen pilem anu paling pikasieuneun, sareng anu ieu sigana ramé pisan.

Kami henteu tiasa ngantosan ningali anu ieu sareng kabeneran urang moal kedah ngantosan lami! Ieu badarat di Netflix dina 6 Oktober, pas dina waktosna pikeun senang Lebaran.

Translate »