imah Berita Hiburan Pikasediheun Netflix 'The Old Guard' Nyetél Tanggal Premiere Musim Panas

Netflix 'The Old Guard' Nyetél Tanggal Premiere Musim Panas

by Waylon Yordania
838 pintonan
Jaman Old

Netflix urang Jaman Old disetél ka debut dina platform streaming dina 10 Juli 2020.

Dumasar kana novel grafis kalayan nami anu sami, pilem ieu ngaluarkeun gugusan tentara bayaran abadi anu ngajaga dunya fana di sakurilingna.

Saatos kamampuan supranatural maranéhna kakeunaan dunya lega, aranjeunna kedah merjuangkeun tetep bébas tina jalma anu bakal nyobian kandang aranjeunna dina upaya niru kamampuanana.

Gina Prince-Bythewood ngarahkeun pilem dumasar kana naskah karya Greg Rucka (Whiteout) anu ko-nyiptakeun komik sareng Leandro Fernandez.

Charlize Theron (monster) dibéntangan salaku Andy, pamimpin grup bayaran. Anjeunna ngagabung sareng Chiwetel Eljofor (dokter Aneh), Harry Melling (éta Harry Potter waralaba), Natacha Karam (NKRI), Kiki Layne (Mun Beale Street bisa Obrolan), Marwan Kenzari (Aladin), sareng Veronica Ngo (caang).

Jaman Old dikaluarkeun ku Image Comics dina bulan Pébruari 2017 kalayan nyerat sareng karya seni Rucka ku Fernandez anu parantos ngagarap judul sanésna kalebet Deadpool jeung Punisher: Max.

Serial aslina ngaji lima masalah sareng dituturkeun ku séri anu kadua kalayan The Old Guard: Force Multiplied.

Tingali kana trailer teaser anu munggaran pikeun Jaman Old di handap sareng milari dina Netflix dina 10 Juli 2020.

Translate »