imah Berita Hiburan Pikasediheun Hayu Urang Terang Naon Anu Anjeun Pikirkeun ngeunaan 'Lebaran Maéhan'

Hayu Urang Terang Naon Anu Anjeun Pikirkeun ngeunaan 'Lebaran Maéhan'

Aya Sedikit Wacana

by Trey Hilburn III
776 pintonan
Pembunuh

Maéhan Lebaran dibuka di bioskop akhir minggu sareng ngasilkeun $ 50 juta monumental. Aya ogé ton wacana sareng nami nelepon dina média sosial. Nembongan yén kritik sareng pamirsa robek kana opini. Naha éta saé atanapi éta goréng? Naha éta cemerlang atanapi éta pikareueuseun?

Tangtosna, urang nonton pilem éta. Kuring nonton deui langkung ti sakali pikeun mastikeun pendapat kuring mantep. Tapi, urang leres-leres hoyong nguping naon anu pamiarsa panginten ngeunaan pilem éta.

Sinopsis pikeun Maéhan Lebaran sapertos kieu:

Ngalamun henteu réngsé sakumaha killer anu teu tiasa dicegah Michael Myers kabur tina jebakan Laurie Strode pikeun neraskeun pembuahan getih na. Tatu sareng dicandak ka rumah sakit, Laurie gelut ngaraos nyeri nalika nginspirasi warga Haddonfield, Ill., Kanggo ngalawan Myers. Nyandak masalah ka tangan aranjeunna sorangan, awéwé Strode sareng anu salamet sanésna ngawangun massa anu waspada pikeun moro Michael sareng ngeureunkeun pamaréntahanana teror sakali sareng sadayana.

COVID nahan cekel dina téater anu pencét ieu sareng, saur kuring mangrupikeun bagian tina éta nyababkeun cara jalma raheut pikeun mayungan atanapi nyumput dina pilem ieu.

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun tadi, urang bakal resep ngadangukeun naon anu anjeun mikirkeun ngeunaan pilem éta. Naha anjeun resep atanapi benci? Naon anu anjeun resep ngeunaan éta? Naon anu anjeun henteu resep ngeunaan éta?

Kantor ka abdi Facebook or Twitter bagian koméntar sareng carioskeun naon anu anjeun pikirkeun.