imah Berita Hiburan Pikasediheun Jeff Goldblum Hoyong Ngalakukeun Pilem 'Layang' Lain

Jeff Goldblum Hoyong Ngalakukeun Pilem 'Layang' Lain

by Michael Carpenter

Sadaya jalma resep cinta Jeff Goldblum, sareng naha henteu, anjeunna legenda. Dipikacinta duanana pikeun kamahéran lakonanna sareng kamiripan umumna, Goldblum pamer pikeun hiji karir, kalebet pilem sakumaha rupa-rupa Jurassic Park, Dinten kamerdékaan, jeung Thor: Ragnarok.

Pikeun pikasieuneun pikasieuneun, Goldblum sigana bakal paling diémutan pikeun kalungguhanna dina David Cronenberg's endah 1986 ngabaru tina Laleur. Nampilkeun sababaraha épék khusus praktis pangageungna dina sajarah, Laleur ngabuktikeun yén ngulang deui kadang-kadang tiasa ngatur.

Dina pilem éta, Goldblum tangtosna maénkeun élmuwan Seth Brundle, anu nyiptakeun sakumpulan polong teleportasi anu katingalina janten terobosan ilmiah. Hanjakalna, anjeunna tungtungna ngahiji sareng DNA na ku laleur anu jahat, anu ngabalukarkeun teror pikeun saha waé anu terlibat.

waktu ngapung panyipta épék Chris Walas bakal ngarahkeun sekuel anu cekap kalayan 1989 urang The Laleur II, Goldblum nembe terang nalika wawancara sareng katurunan disgusting yén anjeunna bakal langkung daék némbongan dina énggal ngapung angsuran.

Sedengkeun Seth Brundle panginten henteu salamet Laleur, Goldblum nyatakeun yén anjeunna bakal senang maénkeun saderek Brundle anu saacanna teu disebatkeun. Tempo kumaha hébat Goldblum éta Laleur, éta peminat anu ragu bakal naroskeun naon waé anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun anjeunna deui dina franchise.

Nanging, aya anu néwak. Alesan utama Jeff Goldblum hoyong balik nyaéta kasempetan pikeun damel sareng Cronenberg deui, sareng parantos lami ti Cronenberg ngadamel pilem horor. Masih, éta mangrupikeun gagasan anu pikaresepeun pisan pikeun diperhatoskeun, sareng urang sadayana tiasa ngarepkeun éta kajadian.

Posts Related

Translate »