imah Berita Hiburan Pikasediheun James Wan, Warner Bros. Ngaleupaskeun Cuplikan 'Malignant' Anu Ngeri

James Wan, Warner Bros. Ngaleupaskeun Cuplikan 'Malignant' Anu Ngeri

by Waylon Yordania
2,701 pintonan
Ganas

James Wan sareng Warner naros parantos super lambat ngaleupaskeun detil ngeunaan pilem horor paling anyar sutradara, Ganas, tapi énjing ieu urang gaduh trailer anu dieusi ku tegangan anu ngagaduhan kami dina ujung korsi kami!

Sedengkeun pilem na teu acan ngaluarkeun sinopsis resmi, nembongan yén éta bakal museur ka awéwé anu hirupna tibalik nalika anjeunna mimiti gaduh visi tina séri rajapati anu dilakukeun ku batur anu anjeunna sebutkan salaku Jibril, anu tiasa atanapi henteu janten éntitas ti jaman baheula. Nalika anjeunna janten langkung yakin kana visi na, ancaman éta ngalih ka bumi na nyalira.

Warner naros muragkeun trailer kana Facebook nyarios, "unggal maéhan ngadeukeutkeun anjeunna ka anjeun."

Ganas ditulis ku Akela Cooper (Naraka Fest) dumasar kana caritaan Wan sareng Ingrid Bisu (The Nun). Pilem ieu dibéntangan ku Annabelle Wallis (Annabelle), Maddie Hasson (Balukar), George Young (Wadah), Jake Abel (gaib), sareng Jon Lee Brody (7 ngamuk).

Fiturna bakal debut dina HBO Max sareng di bioskop tanggal 10 Séptémber 2021 nalika Warner Bros teras-terasan ngajantenkeun struktur pelepasan énggal di Covid-19. Aranjeunna ngalaman sababaraha kasuksésan taun ieu kalayan format kalebet rilis pikeun Godzilla vs KongAnu Ngabantosan: Sétan Gawe Kuring Ti ÉtaWonder Woman '84fana Kombat, sarta Jalma Anu Hayang Kuring Maot.

Pariksa trailer pikeun Ganas di handap – adegan dipan nyalira bakal ngajadikeun getih anjeun ngalir tiis – sareng hayu urang terang dina koméntar upami anjeun bakal nonton nalika pencét bioskop sareng HBO Max dina bulan Séptember!