imah Berita Hiburan Pikasediheun Éta Waktos Showtime pikeun 'Beetlejuice' Starbucks Glow-in-the-Dark Tumbler

Éta Waktos Showtime pikeun 'Beetlejuice' Starbucks Glow-in-the-Dark Tumbler

Tumbler kalayan paling

by Trey Hilburn III
40,417 pintonan
Beetlejuice

Hantu anu panglobana ngagaduhan jalan kana desain anu diideuan ku Starbucks. Nalika sibuk ngorondang bojong Etsy anu teu aya tungtungna, kami mendakan silang silang pisan pikeun Beetlejuce na resmi Starbucks.

Epoxy sareng vinil tumbler anu saé ieu sacara total ngatur ngagabungkeun tampilan desain Starbucks sareng ngagentos logo sareng Beetlejuice. Tumbler hadir sareng perenah belang hideung bodas mirip sareng tampilan jas anu akrab pisan. Cangkir ogé saé bérés tampilan tina sapinuhna ku lendir cahaya anu poék anu netes ngalangkungan.

Beetlejuice

Artis Etsy MulberryTribe nyayogikeun pedaran ieu barang dina halaman.

"Ayeuna nuju ngalih ti mana kuring ngagaleuh tumbler kuring supados anjeun tiasa perhatoskeun bédana dina daptar kuring! Lambar ukuranana mah sapertos naon anu digolongkeun jelema ayeuna. Aranjeunna CARA kualitas anu langkung saé. Aranjeunna ayeuna gaduh tutup ngageser muka sareng nutup, ceking sareng murangkalih 12 oz sumping sareng jarami plastik anu atos!

Tumblers dilapis dina epoxy pikeun umur panjang. Punten nyerat dina kotak "catetan ka anu ngajual" dina kasir kalayan nami (s) anu anjeun pikahoyong dina cangkir anjeun (upami hoyong)

Punten nyanggakeun sahenteuna 2 minggu pikeun dikirim, tumbler ieu nuju dilapis ku epoxy anu disatujuan ku FDA.

Upami anjeun gaduh pamundut khusus anu anjeun badé laksanakeun atanapi ditaroskeun, punten kirimkeun ka kuring pesen atanapi janten daptar khusus! "

Anjeun tiasa sirah DIDIEU pikeun mesen sorangan.

Kumaha saur anjeun ngeunaan tumbler Beetlejuce anu diilhami Starbucks? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Beetlejuice

Beetlejuice

Translate »