imah Berita Hiburan Pikasediheun Pilihan Panel iHoror Award

Pilihan Panel iHoror Award

by admin

Skénario Horor Pangsaéna

Pikeun milih dina iHorror Awards 2017: Pencét Ieuh

Buku tina Impian - Danial O'Brien

Jauh - Marc Roussel

Kaca Turner - Marc Roussel

Santa Klawn - Jeffrey Lee DuPree

Apocalypse Piaraan Piaraan - Joel Wicklund

Kostum - Dean Qureshi

Sentuhan Seuneu - Dean Qureshi

Hiji Nyingsieunan Saé - Brian W. Smith sareng Vincent Viñas

Sulawesi Tenggara Dakota Kalér - Andrew Ackermann

Dead End - Nadine Cayer

Wake Dead - Lisa Clemens

Box Pandora's - Gavin John

Sparkle Springs - témbal Maucere

The Musuh - Jacob Ruby

CORNHUSK - Shelby Adams

Rising Evil - Brandi Alyssa Young

Beureum Clay Road - Steve Holbert

SQUIB - Sydney Brafman

The Old Believer - Grant Bayliss

Wengi Peuting Prom anu Hirup - JP Mandarino

OBeast - Rod Thompson sareng Tim Westland

Dracula of Transylvania - Christofer Cook

Dipenjara - Javiron Thompson

Diggum - Isaac Thorne

Moon Wolf - James Ruggero

Korban Panguburan - Jaiden Frost

Entong Ngidinan Aranjeunna - Elizabeth Fields

Pembantaian Mommy - John Kestner

Abdi, Phine'd - Jeff Bassetti

Pupusna Pupusna Geulis - Michael Ahern

Ladang Lucu - Robert Ward

Inked in Blood - Paul Corricelli

Barudak tina Paéh - Jeff Bassetti

Angker - Andrew Kosarko

Silo - Chris Drzewiecki

Posts Related

Translate »