imah Berita Hiburan Pikasediheun Log Gotham's Donal Logue Atur ka Star dina Reboot Jahat Residen

Log Gotham's Donal Logue Atur ka Star dina Reboot Jahat Residen

by Trey Hilburn III
Log

Johannes Roberts ngarahkeun sihir ti jaman anu tegang pisan 47 Méter Turun. Waktos Ieu tinimbang fokus kana hiu, Roberts bakal museurkeun panon na kana zombie sareng T-Virus. Kami parantos gaduh sakedik Imah sétan inpo casting ngamimitian ngeclak. Bit panganyarna tina Deadline ngalaporkeun éta Gotham jeung sabeulah Star, Donal Logue siap ngiringan gabung Imah sétan produksi.

Logue disetél pikeun maénkeun Chief Irons dina adaptasi Resident Evil anu langkung caket kana bahan kaulinan vidéo aslina. Hartosna éta bakal turun di Kota Raccoon sareng bakal janten campuran lokal sapertos Mansion sareng kantor pulisi. Paling pikaresepeun, ieu Imah sétan balikan deui disetél dina 1998. Janten, butuh sakedik waktos ngaluncatan sareng balik deui ka jaman rilis anu saéna.

Logue ngiringan pamaén anu parantos ngalebetkeun, Kaya Scodelario, Hana John-Kamen, Robbie Amell, Tom Hopper, Avan Jogia sareng Neal McDonough. Scodelario bakal maénkeun Claire Redfield sareng Kamen maénkeun Jill Valentine sareng Tom Hopper maénkeun jalma jahat anu ageung, Albert Wesker.

Constantin Film ngahasilkeun pilem dumasar pidéo sareng urang kedahna ningalna dina bioskop 2021.

Naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan ieu Imah sétan satia kana storie tina kaulinan aslina? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Baca langkung seueur ngeunaan carita Resident Evil nuju balik ka dua pertandingan munggaran di dieu.

Posts Related

Translate »