imah Berita Hiburan Pikasediheun FX-Heavy 'Blood Quantum' Drops on Shudder In Surprise Release

FX-Heavy 'Blood Quantum' Drops on Shudder In Surprise Release

by Timoteus Rawles
"Quantum Getih"

Dina salah sahiji kritikus nyebut "Senang sareng gemilang sih," Kuantum Getih ngagaduhan kejutan dina Shudder énjing-énjing.

Salaku bagian tina "Satengahna ka Bulan Lebaran" jasa streaming mutuskeun bakal janten waktos anu sampurna pikeun ngirimkeun karesep festival anu ditampi ieu dina platform aranjeunna.

"Kami terang pilem éta penting sareng tepat waktos nalika kami kéngingkeun taun kamari, tapi nunjukkeun kajadian-kajadian anu anyar, Kuantum GetihTéma isolasi, sieun katular, sareng umat manusa anu berjuang sareng ramuan virus global ngan ukur langkung saé, "saur General Manager Shudder Craig Engler. "Nalika siaran téater janten teu kuat kusabab pandemi dunya nyata, kami mutuskeun pikeun ngagancangkeun peluncuran pilem Barnaby sahingga bakal ngahontal pemirsa panggedéna."

Pilem ieu nuturkeun pandemi jalma maot anu hirup deui caket di Mi'gmaq cadangan tina Gagak Beureum anu kumaha waé anu kebal ti dinya. Traylor (Greyeyes), sheriff kabilah, kedah "ngajagaan kabogoh putrana anu hamil, pangungsi apokaliptik, sareng cadangan riffraff tina gerombolan mayit bodas anu leumpang."

Sutradara Jeff Barnaby (Rhymes pikeun Young Ghouls) mangrupikeun pembuat pilem Bangsa Pertama anu dilahirkeun dina cadangan Mi'gmaq, dimana Kuantum Getih lumangsung. Anjeunna damel opat kali tugas di dieu salaku panulis, sutradara, éditor, sareng komposer. Pilemna sering dipidangkeun ti jero komunitas Pribumi sareng ngalukis potrét anu pikasieuneun sareng budaya Pribumi paskolonial - dina hal ieu, ngalukis dina getih.

Kuantum Getih perdana di blok Madness Tengah wengi TIFF di 2019 sareng ulasan positip. kritikus iHorror sorangan Kelly McNeely nyarioskeun épék gore, "Ieu pilem visceral anu bakal ngajanggélék Tom Savini, kalayan momen anu ngajén kana salah sahiji adegan anu langkung brutal di Fajar tina Dead.

Ieu trailerna:

Posts Related

Translate »