imah Berita Hiburan Pikasediheun [Ekslusif] 'Rilis Mutan Anyar' Bumped (Deui)

[Ekslusif] 'Rilis Mutan Anyar' Bumped (Deui)

by David N. Grove
1,542 pintonan

Poho ngeunaan 2 Agustus 2019 éta, tanggal rilis Amérika Kalér pikeun The Mutants Anyar. Tanggal sékrési pikeun The Mutants Anyar, anu dumasar kana tim Marvel Comics kalayan nami anu sami, parantos dipindahkeun deui, numutkeun sumber di Fox.

Tanggal rilis aslina pikeun The Mutants Anyar, anu mimiti syuting dina bulan Juli 2017, nyaéta 13 April 2018. Ieu dipindahkeun ka 22 Pébruari 2019, sateuacan badarat dina tanggal pangénggalna.

Tanggal pelepasan anyar teu acan ditangtoskeun The Mutants Anyar, Numutkeun sumber Fox. "Pilem ieu keur dipindahkeun kusabab ngahiji Disney-Fox," saur narasumber. "Aranjeunna hoyong ngantosan dugi ngahiji parantos réngsé sateuacan aranjeunna nyandak kaputusan ngeunaan rilis pilem-film tinangtu, kalebet The Mutants Anyar. "

Sedengkeun sumberna nolak nyarios naha tanggal rilis atanapi henteu The Mutants Anyar bakal dipindahkeun salengkepna ti 2019, ieu bakal sigana ampir pasti, nunjukkeun yén Fox nyaéta, dikabarkan, masih nungtut reshoots, anu teu acan dilaksanakeun. "Tanggal pelepasan énggal bakal jauh ti Agustus," saur narasumber. "Teu aya anu sanés dipikaterang dina titik ieu."

The Mutants Anyar, anu parantos dijelaskeun salaku pilem horor dina jinis superhero, diarahkeun ku Josh Boone, anu ngiringan ngarang skénario sareng Knate Lee sareng parantos ngabandingkeun pilem na Rosemary urang Baby jeung bersinar The.

Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt, sareng Alice Braga dina pilem éta, anu museur ka sakumpulan mutan ngora anu ditahan di fasilitas rusiah sareng kedah berjuang pikeun nyalametkeun diri.

 

Translate »