imah Berita Hiburan Pikasediheun EKSKLUSIF: Drew Struzan's Jaw-Dropping MondoCon 2017 Nembongkeun

EKSKLUSIF: Drew Struzan's Jaw-Dropping MondoCon 2017 Nembongkeun

by Trey Hilburn III

MondoCon ampir dugi ka urang. Behemoth perayaan kolektor cetak badé turun 4 sareng 5 Nov di Austin, Texas di Austin American- Statesman sareng urang boro sabar. Salami sababaraha minggu ka pengker, urang ngagaduhan sababaraha hal anu ditawarkeun ku antrian seniman anu endah. Masing-masing ngungkab parantos endah sapertos anu terakhir. Dompet urang parantos ngageter sieun ku sababaraha hal anu urang parantos kedah nambihan kana koleksi urang.

Taun ayeuna, Drew Struzan anu legendaris bakal hadir di antara daptar seniman anu parantos hebat sareng kami henteu tiasa nahan diri, anjeun sadayana. Struzan tanggel waler pikeun sagala rupa ilustrasi anu sohor salami mangtaun-taun, ti Star Wars dugi ka Indiana Jones dugi ka Blade Runner (pikeun sawatara ngaran) jalma ieu legenda leumpang. Kadatanganana dina MondoCon taun ayeuna langsung pisan.

Kami moal tiasa langkung gumbira upami ditawisan kasempetan sacara éksklusif ngabagi dua cetakan anu bakal dibawa Struzan sareng anjeunna. Tangtosna, duanana leres-leres matak pikasieuneun sareng anjeun badé hoyong gaduh pasangan éta, urang pastina mah. Serius, monster Frankenstein sareng panganténna henteu kantos katingali langkung saé.

MondoCon mangrupikeun perayaan sadaya anu dipikacinta ku Mondo, kalebet pilem, seni, komik, musik, cocooan sareng tuangeun. Éta mangrupikeun sabtu minggu anu dikurilingan ku para penggemar dina pikiran, nampilkeun seniman sareng panyipta anu luar biasa ti sakitar dunya, panel, pamrograman, truk dahareun, skor langsung sareng kajadian interaktif.

"MondoCon mangrupikeun perayaan naon waé anu dipikacinta ku Mondo, kalebet pilem, seni, komik, musik, cocooan, sareng tuangeun, sareng kami bungah bagikeun kacintaan urang ka kota Austin ku ngayakeun konvénsi di kota di Austin American-Statesman . " Saur Mondo's Gallery sareng Acara Manajer, David Rancatore. "Tempat anu dipaké pikeun nempatkeun mesin cetak koran sareng mangrupikeun ruang anu saé pikeun sadaya seniman, paméran, hadirin, sareng panel anu endah dina akhir minggu ieu. Kami pikagumbiraeun pikeun ngayakeun paméran sonten urang di Alamo Drafthouse di South Lamar, bumi Mondo salami mangtaun-taun, sareng pikeun para penggemar kami ngaraosan pangalaman pilem Drafthouse anu hadé.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan sagala hal Mondo sareng MondoCon, angkat ka mondotees.com. Tingali yeuh, dulur!

 

Struzan

Frankenstein ku Drew Struzan
Édisi 150
18 ″ x24 ″
Dicitak ku Sidik Sidik DL
$100

Struzan

Panganten awewe ti Frankenstein ku Drew Struzan
Édisi 150
18 ″ x24 ″
Dicitak ku Sidik Sidik DL
$100

Posts Related

Translate »