Connect with kami

wartos

Eli Roth Ngarah Killer Shark Movie MEG

dimuat

on

Minggu ayeuna janten 40 taun ulang taun rahang, anu asalna dileupaskeun ka bioskop tanggal 20 Juni 1975. The Spielberg classic balik deui ka bioskop sabtu minggu ieu dina perayaan, sareng ayeuna katingalina siga urang bakal enggal-enggal gaduh pilem hiu killer anyar kanggo dinikmati dina layar ageung.

macem meupeuskeun berita anu matak wengi ayeuna Kabin Demam/Hostél diréktur Eli Roth aya dina ceramah pikeun ngarahkeun adaptasi tina terlaris New York Times Meg: Novel Teror Jauh pikeun Warner Bros., proyék anu parantos lami ngabandung anu parantos aya dina sababaraha tahap pangwangunan salami dua dékade.

hiu roth hiu

Buku anu ditulis ku Steve Alten, ngeunaan hiu prasejarah masif. Carita ieu ngurilingan dua lalaki anu ngariung nétralisasi hiu kuno anu ngancam di basisir California. Megaladon, dianggap salah sahiji predator panggedéna sareng pangkuatna dina sajarah, tiasa ngahontal panjang maksimum 60 kaki.

Duanana Disney sareng New Line Bioskop sateuacanna parantos nyobaan adaptasi novel Alten, sareng dina hiji waktos waktos Guillermo del Toro napel. Naskah anyar ditulis ku Dean Georgaris, sareng éta ngan sababaraha minggu deui yén kami diajar Warner Bros. nempatkeun adaptasi dina jalur gancang.

Meg parantos didadarkeun salaku "Jurassic Park sareng hiu, "Janten kami ngan ukur tiasa nganggap yén kasuksésan anu ngarusak catetan tina Dunya Jurasik aya hubunganana saeutik sareng pengumuman dinten ieu. Peminat novel mangtaun-taun ngaraos yén adaptasi tiasa ngajantenkeun hiu pikasieuneun deui, sareng kuring mikir Roth mangrupikeun jalma anu sampurna pikeun padamelan éta.

Ieu anu kuring nyebat berita anu hadé, babaturan.

MEG Eli Roth

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Jamie Lee Curtis Dinominasikeun pikeun Penghargaan Akademi

dimuat

on

Curtis

Jamie Lee Curtis mangrupakeun legenda sagalana ti Lebaran ka Hiji Lauk Disebut Wanda ka Lies leres sareng saluareun anjeunna pahlawan urang. Anu pangsaéna anjeunna gaduh éta sareng terang yén anjeunna pahlawan urang sareng henteu isin ngaku. Ayeuna, Curtis parantos nampi Nominasi Penghargaan Akademi anu pantes pikeun peranna dina Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus.

Curtis parantos dicalonkeun dina kategori "Kinerja Terbaik ku Aktris dina Peran Pendukung". Anjeunna mangrupikeun perusahaan anu serius pisan. Maksad abdi peran Angela Basset di Wakanda Salawasna teu aya wewengkon slouch boh.

Sinopsis pikeun Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus sapertos kieu:

"Nalika hiji beubeulahan interdimensional unravels kanyataanana, pahlawan saperti teu mirip kudu nyalurkeun kakuatan anyar nya pikeun ngalawan bahaya aneh tur bewildering ti multiverse salaku nasib dunya hang dina kasaimbangan."

  • JAMIE LEE CURTIS - Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus
  • ANGELA BASSETT – Panther Hideung: Wakanda Salawasna
  • HONG CHAU - Paus
  • KERRY CONDON – Banshees of Inisherin
  • STEPHANIE HSU – Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus

Naon daptar, y'all! Kami henteu tiasa ngantosan ningali upami Curtis nyandak Penghargaan Akademi! Utamana kusabab pidato panampina sigana bakal keren pisan.

Continue Reading

wartos

Pinhead Park Slide Mibanda Pamandangan Playground Sapertos pikeun Ditunjukkeun ka Anjeun

dimuat

on

Pinhead

y'all Eugene, Oregon geus ngalaman runtuyan pisan aneh kajadian dina sababaraha poé kaliwat, jeung alesan alus. Taman Kota Owen Rose Garden parantos ngabeledug dina média sosial akhir-akhir ieu kalayan poto-poto Pinhead Clive Barker sacara brilliantly robah jadi slide tempat kaulinan.

Ieu janten viral dugi ka akhir-akhir ieu warga Eugene parantos nyandak kana média sosial sareng janten ambek pisan.

"Ieu sh * theads liberal geus jauh teuing waktos ieu." A warga Eugene ambek dipasang ka Facebook. "Jelas aranjeunna nyobian ngasuh barudak urang janten… Monster. Sétan, monster jahat. Aranjeunna écés hoyong normalisasi hal ieu. Jeung anjeun terang abomination ieu ngan bakal narik weirdoes ka kota saeutik nice urang. “

"Naha urang hoyong janten tujuan wisata pikeun pembunuh séri sareng okultis? Dina pamanggih kuring, NO." Lain warga ambek mairan. "Urang kedah ngahiji salaku komunitas sareng niup ieu dina pucukna sateuacan hal-hal kaluar tina panangan. Hayu urang kirimkeun deui "tempat kaulinan barudak" anu pikasieuneun ieu ka naraka. Atawa hadé acan - Portland. aranjeunna siga aya nu aneh.”

Pinhead

Ayeuna, éta henteu nyandak anu biasa di taman pikeun mendakan yén sadaya hal ieu saé teuing pikeun leres. A prank hébat hébat orchestrated ku artis Cabel Adams.

Adams parantos ngahijikeun ieu dina Adobe teras dipasang. Ti dinya anjeunna ngantep dumbs belet Eugene ngalakukeun sésana sakumaha aranjeunna ngangkat obor maranéhanana sarta mimiti néangan monster Frankenstein urang.

Adams 'Instagram patut dipariksa kaluar. Hal ieu ngeusi langkung seueur patung Adobe sareng teu aya anu nguciwakeun.

Kami ngarepkeun patung Adams nyata. Heck, urang ngaharepkeun yén aya sakabeh Hellraiser taman diwangun ku estetika ieu. Simkuring masih serius mikir yén sakabéh hal pisan rad.

Kumaha saur anjeun ngeunaan Adams Hellraiser ngageser?

Pinhead
Continue Reading

wartos

HBO urang 'The Last of Us' Terus Tumuwuh dina Peunteun

dimuat

on

HBO sareng HBO Max adaptasi kaulinan vidéo The Last of Us geus ngabuktikeun jadi hit badag!

Episode kadua Minggu ditarik 5.7 juta pemirsa - pertumbuhan panongton dua minggu panggedéna pikeun séri drama HBO Asli dina sajarah jaringan!

tukang

Jumlah ieu ngagambarkeun 20% -40% tina total panongton kotor acara urang per episode, kalawan episode perdana ayeuna nepi ka 18 juta total pemirsa!

Ieu incredibly deukeut viewership yén AMC urang Nu Leumpang Dead dipasang dina usum debut, kalawan jumlah mimitian ti 4.71 juta nepi ka luhur 5.97 juta.

Kalayan angka-angka sapertos kieu, kamungkinan pisan urang bakal meunang usum kadua!

runtuyan anyar HBO urang The Last of Us diatur 20 taun sanggeus peradaban geus ancur.

Drama gripping ieu nuturkeun Joel (Pedro Pascal of The Mandalorian) jeung Ellie (Bella Ramsey of Game of Thrones) nalika aranjeunna ngalaksanakeun misi bahaya pikeun nyelundupkeun Ellie kaluar tina zona karantina oppressive. Sapanjang jalan, aranjeunna kedah ngandelkeun silih pikeun salamet nalika aranjeunna nyebrang AS

Ngagabung dina cast nyaéta Gabriel Luna (Terminator: Dark Takdir) salaku Tommy, lanceukna Joel, babarengan jeung Storm Reid, Anna Torv, Jeffrey Pierce, Nick Offerman, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett jeung Con O'Neil.

Craig Mazin (Chernobyl) ngembangkeun séri pikeun HBO, kalawan Neil Druckmann on dewan salaku produser eksekutif.

Siap-siap pikeun perjalanan anu brutal sareng pikasieuneun - The Last of Us pasti janten roller coaster émosional!

Continue Reading