imah Berita Hiburan Pikasediheun Eli Roth Ngarah Killer Shark Movie MEG

Eli Roth Ngarah Killer Shark Movie MEG

by admin
456 pintonan

Minggu ayeuna janten 40 taun ulang taun rahang, anu asalna dileupaskeun ka bioskop tanggal 20 Juni 1975. The Spielberg classic balik deui ka bioskop sabtu minggu ieu dina perayaan, sareng ayeuna katingalina siga urang bakal enggal-enggal gaduh pilem hiu killer anyar kanggo dinikmati dina layar ageung.

macem meupeuskeun berita anu matak wengi ayeuna Kabin Demam/Hostél diréktur Eli Roth aya dina ceramah pikeun ngarahkeun adaptasi tina terlaris New York Times Meg: Novel Teror Jauh pikeun Warner Bros., proyék anu parantos lami ngabandung anu parantos aya dina sababaraha tahap pangwangunan salami dua dékade.

hiu roth hiu

Buku anu ditulis ku Steve Alten, ngeunaan hiu prasejarah masif. Carita ieu ngurilingan dua lalaki anu ngariung nétralisasi hiu kuno anu ngancam di basisir California. Megaladon, dianggap salah sahiji predator panggedéna sareng pangkuatna dina sajarah, tiasa ngahontal panjang maksimum 60 kaki.

Duanana Disney sareng New Line Bioskop sateuacanna parantos nyobaan adaptasi novel Alten, sareng dina hiji waktos waktos Guillermo del Toro napel. Naskah anyar ditulis ku Dean Georgaris, sareng éta ngan sababaraha minggu deui yén kami diajar Warner Bros. nempatkeun adaptasi dina jalur gancang.

Meg parantos didadarkeun salaku "Jurassic Park sareng hiu, "Janten kami ngan ukur tiasa nganggap yén kasuksésan anu ngarusak catetan tina Dunya Jurasik aya hubunganana saeutik sareng pengumuman dinten ieu. Peminat novel mangtaun-taun ngaraos yén adaptasi tiasa ngajantenkeun hiu pikasieuneun deui, sareng kuring mikir Roth mangrupikeun jalma anu sampurna pikeun padamelan éta.

Ieu anu kuring nyebat berita anu hadé, babaturan.

MEG Eli Roth

Translate »