imah Berita Hiburan Pikasediheun Produksi 'Creepshow' Usum 2 Resmi Mimitian!

Produksi 'Creepshow' Usum 2 Resmi Mimitian!

by Waylon Yordania
Ngerep

Produksi tungtungna parantos dimimitian dina usum ka dua ti Ngerep, Séri antologi Shudder dumasar kana pilem ti taun 1980an. Produksi ditunda awal taun ieu nalika seueur nagara dilebetkeun kana masalah ku Covid-19.

Usum genep épék disetél ka perdana di 2021.

"Kuring henteu kantos langkung bahagia pikeun balik kaméra sapertos ayeuna," showrunner Nagreg Nicotero ceuk dina hiji pernyataan. "Saatos sono tanggal némbak kami dina Maret langkung ti 48 jam, usum ka-2 tina Ngerep pencét taneuh jalan sakumaha kaméra mimiti digulung. Para pamaén sareng kru ngagaduhan tingkat pikagumbiraeun sareng sumanget anu kuring henteu kantos ningali sateuacanna sareng éta mereun. Seueur urang di industri hiburan parantos ngantosan dinten urang tiasa ngamimitian ngalakukeun anu paling urang lakukeun — pikeun senang-senang nyiptakeun dunya anyar, petualangan anyar sareng pikagumbiraeun anyar. ”

"Usum hiji mangrupikeun monster monster kanggo urang, netepkeun rékaman paningal di jajaran dewan bari janten séri horor anyar anu paling diulas taun 2019," General Manager Shudder, Craig Engler nambihan. "Kanggo usum ka 2, Nagreg Nicotero sareng timnya parantos ngaheureuykeun diri kalayan carita anu langkung ageung sareng langkung gagah, desain mahluk luar biasa anu anyar, sareng corak-corak palinter anu leres-leres hirup dugi ka tagline acara, 'Anu Paling Pikaresepeun Anjeun Bakal Dipikasieuneun.'"

Séri ieu dumasar kana pilem klasik 1982 ku George A. Romero.

Salaku tambahan kana pengumuman produksi, kami ogé nampi kecap ngeunaan opat bagéan anu bakal dipidangkeun dina usum ka dua ti Ngerep.

Nepi kahiji nyaéta "Shapeshifters Anonymous" Bagian Hiji sareng Dua dibintanginya Anna Camp (leres Getih) sareng Adam Pally (The Mindy Project). Segmenna ditulis ku Nicotero, dumasar kana caritaan JA Konrath (Telepon panungtungan) ngeunaan lalaki anu dikutuk dina milarian kelompok pendukung werewolf.

Salajengna, Keith David (nu Thing), Ashley Laurence (Hellraiser), sareng Josh McDermitt (Nu Leumpang Dead) bakal muncul dina ruas anu ditulis ku Frank Dietz anu judulna "Péstisida" ngeunaan pembasmi bumi anu ngadamel "penawaran infernal."

Sareng pamustunganana, "Model Kid" ditulis ku John Esposito sareng merhatoskeun budak lalaki anu ngancik kana pakakas ngawangun monster pikeun kabur tina kahirupan na anu bagja.

Usum kahijina ngarusak rékaman pikeun Shudder, sareng kami pasti bakal nyetél usum ka dua ti Ngerep nalika dugi taun payun!

Naha anjeun bungah pikeun usum ka dua? Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina koméntar!

Posts Related

Translate »