Connect with kami

wartos

Produksi 'Creepshow' Usum 2 Resmi Mimitian!

dimuat

on

Ngerep

Produksi tungtungna parantos dimimitian dina usum ka dua ti Ngerep, Séri antologi Shudder dumasar kana pilem ti taun 1980an. Produksi ditunda awal taun ieu nalika seueur nagara dilebetkeun kana masalah ku Covid-19.

Usum genep épék disetél ka perdana di 2021.

"Kuring henteu kantos langkung bahagia pikeun balik kaméra sapertos ayeuna," showrunner Nagreg Nicotero ceuk dina hiji pernyataan. "Saatos sono tanggal némbak kami dina Maret langkung ti 48 jam, usum ka-2 tina Ngerep pencét taneuh jalan sakumaha kaméra mimiti digulung. Para pamaén sareng kru ngagaduhan tingkat pikagumbiraeun sareng sumanget anu kuring henteu kantos ningali sateuacanna sareng éta mereun. Seueur urang di industri hiburan parantos ngantosan dinten urang tiasa ngamimitian ngalakukeun anu paling urang lakukeun — pikeun senang-senang nyiptakeun dunya anyar, petualangan anyar sareng pikagumbiraeun anyar. ”

"Usum hiji mangrupikeun monster monster kanggo urang, netepkeun rékaman paningal di jajaran dewan bari janten séri horor anyar anu paling diulas taun 2019," General Manager Shudder, Craig Engler nambihan. "Kanggo usum ka 2, Nagreg Nicotero sareng timnya parantos ngaheureuykeun diri kalayan carita anu langkung ageung sareng langkung gagah, desain mahluk luar biasa anu anyar, sareng corak-corak palinter anu leres-leres hirup dugi ka tagline acara, 'Anu Paling Pikaresepeun Anjeun Bakal Dipikasieuneun.'"

Séri ieu dumasar kana pilem klasik 1982 ku George A. Romero.

Salaku tambahan kana pengumuman produksi, kami ogé nampi kecap ngeunaan opat bagéan anu bakal dipidangkeun dina usum ka dua ti Ngerep.

Nepi kahiji nyaéta "Shapeshifters Anonymous" Bagian Hiji sareng Dua dibintanginya Anna Camp (leres Getih) sareng Adam Pally (The Mindy Project). Segmenna ditulis ku Nicotero, dumasar kana caritaan JA Konrath (Telepon panungtungan) ngeunaan lalaki anu dikutuk dina milarian kelompok pendukung werewolf.

Salajengna, Keith David (nu Thing), Ashley Laurence (Hellraiser), sareng Josh McDermitt (Nu Leumpang Dead) bakal muncul dina ruas anu ditulis ku Frank Dietz anu judulna "Péstisida" ngeunaan pembasmi bumi anu ngadamel "penawaran infernal."

Sareng pamustunganana, "Model Kid" ditulis ku John Esposito sareng merhatoskeun budak lalaki anu ngancik kana pakakas ngawangun monster pikeun kabur tina kahirupan na anu bagja.

Usum kahijina ngarusak rékaman pikeun Shudder, sareng kami pasti bakal nyetél usum ka dua ti Ngerep nalika dugi taun payun!

Naha anjeun bungah pikeun usum ka dua? Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina koméntar!

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Adaptasi 'Anak Jagung' Ditujukeun ka Bioskop sareng Ngageter

dimuat

on

Ayeuna parantos ampir 40 taun Linda Hamilton jeung Peter horton ngagaduhan kana eta kalawan "Anjeunna anu walks tukangeun barisan,"Dina Fritz Kiersch urang Barudak jagong, dumasar kana carita ku Stephen King.

Kiwari, Bates waktos ngalaporkeun yén film sutradara Kurt Wimmer tungtungna bakal meunang release téater dina Maret 3, Jeung Shudder siaran release on Maret 21. Tapi entong bungah teuing, sabab ieu sanés remake atanapi reboot. Wimmer parantos nyarios yén versi ieu "ampir teu aya hubunganana" sareng carita pondok asli King atanapi pilem '84.

"Urang balik deui ka carita na bebas pakait ti dinya," ngawartoskeun sutradara macem.

Anjeun tiasa ogé perhatikeun tanggal produksina nyaéta 2020. Ieu mangrupikeun warta anu ageung nalika Wimmer badé syuting pilem na di Australia salami pandémik COVID. Ngaliwatan protokol kaamanan kaasup jarak sosial, aranjeunna junun meunang ngaliwatan éta.

nu ngasilkeun Lucas Foster ceuk dina waktos éta, "Anjeun tiasa téori sadayana anjeun resep ngeunaan protokol kaamanan, tapi dugi ka meunang on set, anjeun teu bener nyaho. Tapi kuring ayeuna tiasa nyarioskeun ka anjeun mustahil pikeun ngajaga awak kaméra jarak 1.5 méter.

Ieu diropéa nyandak carita pondok Raja teu némbongan ngalibetkeun pasangan nikah dina perjalanan jalan pisan. Sabalikna, éta mangrupikeun carita asal-usul ngeunaan kumaha sadayana sawawa di kota alit nyumponan tungtung pembunuhanana.

"Barudak jagong nuturkeun budak awéwé 12 taun di Nebraska anu kasurupan ku roh dina ladang jagung anu maot. Anjeunna ngarekrut murangkalih sanés di kota alitna pikeun ngamuk sareng maéhan sadaya déwasa sareng saha waé anu nentang anjeunna. Budak SMA anu terang anu henteu saluyu sareng rencana éta mangrupikeun hiji-hijina harepan kota pikeun salamet. — Bates waktos

Pastikeun tetep mariksa deui ka iHorror pikeun trailer sakali turun. Sareng hayu urang terang naha anjeun resep kana konsép ngajauhan tina carita aslina, atanapi upami anjeun resep nuturkeun carita pondok Raja anu langkung caket.

Continue Reading

wartos

Drew Barrymore Ngabagéakeun Allison Williams Ku Dangdanan Kawas 'M3GAN'

dimuat

on

M3GAN

Allison Williams béntang hit breakout, M3GAN. Film geus mawa dina jumlah badag tur teu kaduga duit jeung terus nanjak. Ayeuna éta calik dina $ 125 juta sareng cacah. Dina raraga ngabagéakeun Williams, Barrymore ngagaduhan gear M3GAN lengkep sareng ngalayanan sababaraha gerakan tarian, sareng ngalaksanakeun kualitas sanésna anu dibawa ku boneka ka bumina.

Barrymore hilariously mimiti ngalaman kasusah teknis jeung lénsa kontak nya ngarah ka momen anu saingan malfungsi lénsa kontak dina Michael Jackson urang. Thriller, jeung nu nyebutkeun loba.

Sinopsis pikeun M3GAN sapertos kieu:

"M3GAN mangrupikeun kaajaiban intelijen buatan, boneka sapertos hirup anu diprogram pikeun janten pendamping anu paling hébat sareng babaturan anu pangageungna pikeun indungna. Dirancang ku Gemma, roboticist anu cemerlang, M3GAN tiasa ngadangukeun, nonton sareng diajar nalika maénkeun peran réréncangan sareng guru, ulin sareng pelindung. Nalika Gemma janten caretaker anu teu kaduga tina kaponakan awewe anu umurna 8 taun, anjeunna mutuskeun pikeun masihan gadis éta prototipe M3GAN, kaputusan anu nyababkeun akibat anu teu kabayang."

M3GAN ayeuna diputer di bioskop dimana-mana.

Continue Reading

wartos

Wes Craven's 'Beureum Panon' Meunangkeun Kaluaran 4K UHD

dimuat

on

Kacamata Beureum

Wes Craven mangrupikeun master horor anu leres. Anjeunna masihan kami A ngimpina dina elm Street jeung sababaraha klasik timeless séjén. Katuhu kira-kira waktos anjeunna japati ka Scream anjeunna ogé nyandak penerbangan kalayan thriller ageung anu nyetak saé kalayan pamirsa anu sadayana aya dina korsi. Craven urang Kacamata Beureum ngalakukeun ogé di box-office sarta miboga éta kecap tina sungut nu diteundeun di bioskop pikeun minggu. Kacamata Beureum ayeuna datang ka 4K UHD sarta datang kalawan sababaraha fitur husus rad.

Sinopsis pikeun Kacamata Beureum sapertos kieu:

"Sanggeus pamakaman ninina, manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams) ngantosan ngapung deui ka bumi nalika anjeunna pendak sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu menawan nalika dipariksa. Anjeunna nyangka éta untung yén aranjeunna calik babarengan dina pesawat, tapi enggal diajar sanés. Jackson ngaharepkeun pikeun maéhan kapala Kaamanan NKRI, tapi pikeun ngalakukeunana, anjeunna peryogi Lisa pikeun ngarobih deui nomer kamar pejabat di hotélna. Salaku asuransi, Jackson geus diculik bapana Lisa urang (Brian Cox)."

Fitur-fitur khusus kanggo Kacamata Beureum ngarecah sapertos kieu:

Fitur khusus pikeun Panon Beureum sapertos kieu:

Pamulihan 4K anyar pilem

Dolby Visi / Presentasi HDR pilem

NEW Audio commentary ku redaktur Patrick Lussier

Fokus Filmmaker NEW - Wes Craven sareng Panon Beureum

NEW Wes Craven: Dina Kecap-Na sorangan - Featurette

Koméntar audio ku Wes Craven, Produser Marianne Maddalena, sareng Editor Patrick Lussier

Nyiptakeun Panon Beureum - Featurette

Wes Craven: Jenis Thriller Anyar - Featurette

Reel Geuleuyeung

Pilihan basa Inggris SDH, Inggris, Spanyol, jeung terjemahan Perancis pikeun fitur utama

Bungkusan koleksi nampilkeun gambar lipatan tina poster téater pilem sareng panyebaran interior kalayan momen pilem konci

Naha anjeun bungah Kacamata Beureum datang ka 4K UHD? Distribusi Media Paramount Home ngarilis klasik Craven dina 21 Maret.

Continue Reading