imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Crazy Samurai' Ngagaduhan Mimiti Dunya-77-Min. Seksi Pilem Hiji-Laksanakeun

'Crazy Samurai' Ngagaduhan Mimiti Dunya-77-Min. Seksi Pilem Hiji-Laksanakeun

by Timoteus Rawles
GURU SAMURAI: 400 VS. 1

Ikon seni bela diri Jepang Tak Sakaguchi (Lawan, Naékna Mesin Girl) kéngingkeun tagihan luhur dina pilem Crazy Samurai: 400 vs. 1. Cuplikanana aya di handap. Pilem ieu badé debut dina streamer silat HI-YAH! dina 12 Pébruari 2021, sateuacan Digital, Blu-ray, sareng DVD na lungsur dina 2 Maret ti Muhun Go USA Hiburan.

Numutkeun kana siaran pers:

"Sorotan pilem luar biasa ieu nyaéta séri aksi 77-menit anu ditémbak dina hiji aksi kontinyu, 'perang maraton [anu] nandingan anu pernah difilmkan' (Forbes). Sutradara Yuji Shimomura (Pupusna Sanghyang, Re: Lahir) parantos nyiptakeun prestasi epik dina koreografi aksi di sakaguchi, anu maénkeun pedang paling legendaris di Jepang — Miyamoto Musashi (1584-1645), prajurit anu henteu éléh sahenteuna 60 délel anu didokumentasikeun — nalika nuju perang anu paling sesah na. ”

Muhun Go USA Hiburan

Muhun Go USA Hiburan

Ieu sinopsis pikeun Crazy Samurai: 400 vs. 1:

Nalika samurai master sumping ka tanding dojo Yoshioka anu hina, anjeunna jalan kana panyepiran. Dina sekuen pilem aksi anu saé, hiji aksi, Miyamoto Musashi (Tak Sakaguchi) merjuangkeun nyawana ngalawan 400 prajurit, nampi tempat dina sajarah salaku Edan Samurai Musashi.

SAMURAI GILA: 400 vs. 1 ngabogaan runtime sakitar 92 menit sareng teu dipeunteun.

Posts Related

Translate »