imah Berita Hiburan Pikasediheun Blumhouse 'The Craft' Reboot parantos ngabungkus syuting

Blumhouse 'The Craft' Reboot parantos ngabungkus syuting

by Trey Hilburn III
karajinan

Blumhouse urang Anu Karajinan reboot parantos dibungkus némbakan. Éta numutkeun teu sanés nyaéta sanés Jason Blum nyalira.

Nalika ditaros perkawis Anu Karajinan ku TooFab.com, Blum nyarios yén anjeunna henteu acan ningali pilem na sareng henteu terang nanaon tentang éta dina waktos ieu. Anjeunna memang nyarios yén anjeunna bakal ningali dina dua ka tilu minggu ka hareup.

Nalika Blum panginten henteu terang naon Anu Karajinan reboot nyepeng, aktris Michelle monaghan nyandak kana Twitter sakedap deui sareng nyarios ieu ngeunaan katerlibatan anjeunna.

Abdi nyarios reimagining. Zoe ngan ukur pinter sareng éta ngan waktos anu saé dina set éta. Pikasieuneun, tapi ogé leres-leres waktuna sareng aya hubunganana sareng perkawis naon perkawis na kumaha anjeunna ngémutan deui. Sareng éta Blumhouse sareng kuring parantos hoyong damel sareng Jason sakedik ayeuna janten langkung saé tungtungna kolaborasi sareng anjeunna.

Nu matak pikeun Anu Karajinan reboot kaasup Cailee Spaeny, Gideon Adlon, Lovie Simone, Zoey Luna, Nicholas Galitzine, Michelle Monaghan sareng David Duchovny.

Naon sihir Blumhouse disulap pikeun Anu Karajinan, mangrupikeun hal anu kuring pasti ngarepkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun? Bungah ngeunaan reboot? Bungah deui Anu Karajinan? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Posts Related

Translate »