imah Berita Hiburan Pikasediheun Aktor Derek Luke ngeunaan Karakter sareng Kajelasan dina 'The Purge' Usum Kadua

Aktor Derek Luke ngeunaan Karakter sareng Kajelasan dina 'The Purge' Usum Kadua

by Waylon Yordania

Aktor Derek Luke parantos ngagaduhan karir ti mimiti debut di jabatan tamu anu dibéntangan dina sitkom sapertos Raja Ratu jeung Moesha sateuacanna peran breakout na dibintanginya dina Antwone Fisher sabalikna Denzel Washington di 2002.

Saprak waktu éta, anjeunna muncul dina sababaraha peran nyebrang garis genre ti Madea Bade ka Penjara ka Kaptén America: The First Avenger sareng Netflix urang 13 Alesanna Naha. Nanging, dina sadaya éta, anjeunna henteu leres-leres ngalangkungan ruang horor. Éta dugi ka taun ieu, nalika anjeunna ngagaduhan peran Marcus Moore dina musim ka dua Amérika Serikat kosongna The.

Dumasar kana franchise pilem anu populér, kosongna The sérial Tipi parantos ngalegaan jagat raya umumna, sareng utamina dina usum kadua na sabab fokus kana kahirupan masarakat sareng kumaha aranjeunna kapangaruhan ku Purge taunan saatos "liburan" telenges.

Pikeun karakter Lukas, dokter ER anu parantos nyéépkeun waktosna pikeun ngamajukeun dirina nyalira sareng ngabantosan jalma-jalma di sakurilingna, éta hartosna nyobian naha batur nyobian Purge anjeunna anu ngantunkeun anjeunna dina perjalanan anu luar biasa salami sababaraha taun salaku anyar Purge ngadeukeutan.

Palaku nyandak sababaraha menit pikeun ngobrol sareng iHorror ngeunaan naon anu narik anjeunna kana rohangan genre sareng naon anu dimaksud karakter sapertos Marcus pikeun anjeunna. Éta mangrupikeun perjalanan anu narik ati pikeun anjeunna duanana salaku aktor atanapi jalma.

** Wawancara ieu ngandung spoiler pikeun usum ka dua ti kosongna The**

"Kuring ageung di bumi Kristen anu sangat spiritual, dumasar kana Alkitab," paparna nalika ditaros kunaon jinisna horor pikaresepeun. "Jalan-jalan éta pikaresepeun pikeun jalma-jalma anu ageung tanpa bapak. Jawaban indung kuring nyaéta, 'Kuring badé nempatkeun anjeun dina lingkungan pikeun tuangeun sumanget anjeun tibatan tuang sirah ku kabodoan.' Anjeun ningali seueur tumuh di gereja sapertos kitu. Jalma anu dudung; jalma ngusir setan. Anjeun sumping nampi yén ieu nyata. Janten nalika kuring nonton TV sareng pilem horor, éta henteu manteng ti naon anu kuring kaalaman di jaman budak. "

Derek Luke The Purge

Masih, anjeunna nyingkahan pikasieuneun naon waé di mimiti karirna. Ngan éta henteu pikaresepeun pikeun anjeunna di jaman mimiti salaku aktor. Nanging, dina taun-taun ayeuna anjeunna mimiti panasaran kumaha rupana sareng sora na sapertos di rohangan éta.

Naon anu anjeunna ngagaduhan di gedong roda na anu anjeunna tiasa bentang ku ngaléngkah kana jinisna?

"Jalma anu ningali horor ibarat béntang batu, manusa. Aranjeunna satia, ”saurna. "Kuring mimiti mikir yén kuring henteu kedah ragu-ragu ngalangkungan kana rohangan éta. Iraha kosongna The sumping éta henteu ngareuwaskeun kuring sapertos jalma anu nuturkeun karir kuring. "

Peran Marcus narik banding ka Lukas ku sababaraha alesan teu saeutik anu motivasina tokohna.

Sanaos dikurilingan ku kekerasan sareng kaancam ku kekerasan, Marcus ngalakukeun sagala anu tiasa teu pikeun nyerah kana éta kacuali anjeunna leres-leres ngadorong kana éta, sareng teras, anjeunna nyobian nyarios jalan kaluar tina kaayaan upami anjeunna tiasa.

"Naon anu kuring pelajari ngeunaan Marcus nyaéta ambek anu tiasa ngalumpuhkeun anjeun sareng ngabobodo anjeun sareng kuring pikir Marcus gelut sareng tetep jelas," saur Lukas. "Anjeunna terang yén pikeun janten bapak, janten salaki, janten dukun, kajelasan mangrupikeun konci. Anjeunna ogé, anu kuring resep ngeunaan anjeunna, nyaéta anjeunna narik diri tina sia sareng anjeunna pikir yén lamun anjeunna tiasa ngalakukeun batur ogé tiasa sareng anjeunna hoyong ngabantosan aranjeunna pikeun ngalakukeun éta. "

Kajelasan sapertos ieu ogé ngarobih cara karakter dikembangkeun dina ruang nyerat.

Marcus cicing di lingkungan anu saé pisan dikurilingan ku tatangga anu bule pisan anu, tétéla, mangrupikeun jalma anu pencét éta. Gampang pisan pikeun nyaritakeun ngeunaan balapan sareng fokus sadayana kana kanyataan yén Marcus mangrupikeun jalma hideung anu dibenci ku tatangga bodasna ngan saukur kusabab anjeunna hideung.

Sabalikna, panulis nyarioskeun carita anu béda, masihan motivasi anu béda pikeun aranjeunna, sareng pamustunganana nyiptakeun narasi anu lengkep pikeun Marcus nalika anjeunna nyanghareupan aranjeunna ngeunaan naon anu parantos dilakukeun.

"Éta béda ti nalika kuring mimiti netepkeun sareng panulis," Lukas ngajelaskeun. "Di lingkungan Marcus, gampang pikeun anu jelas, tapi kuring pikir éta pilihan anu langkung kuat pikeun ngagaduhan tantangan anu aya di jero anjeunna. Henteu pinuh ku hate. Henteu ambek. Henteu janten anu dipikahoyong ku batur. Kusabab kitu kuring pikir éta pikaresepeun. ”

Musim finale ngeunaan kosongna The disiarkeun tadi wengi di Amérika Serikat sareng usum di tukangeun urang, kami panasaran naha Lukas hoyong langkung jauh kana jinisna.

"Leres kuring pikir anu matak nyaéta [ideu yén] ghaib mangaruhan anu ditingali," saurna. "Naon anu kuring resep ngeunaan horor sareng sci-fi sareng kakhususan khususna nyaéta éta henteu sieun dina ngajajah ghaib."

Kami henteu tiasa satuju deui sareng kami ngarepkeun ningali Derek Luke ngadamel langkung seueur pilem sareng serial dina rohangan genre.

Posts Related

Translate »