imah Berita Hiburan Pikasediheun Anjeun Tiasa Mayar $ 1000 kanggo Nonton Film Horor salami 24 Jam lempeng

Anjeun Tiasa Mayar $ 1000 kanggo Nonton Film Horor salami 24 Jam lempeng

by Waylon Yordania
Pilem Ngerakeun

CableTV.com sareng HighSpeedInternet.com nyandak aplikasi pikeun kontes dimana hiji juara anu untung tiasa dibayar $ 1000 kanggo nonton pilem horor salami 24 jam langsung.

Ngobrol ngeunaan padamelan impian!

Sakali dipilih, anu meunang bakal dibéré kartu kado $ 50 Starbucks jeung camilan pikeun ngabantosan aranjeunna nalika maraton 24 jam nyalira.

Tien Juara bakal dipenta pikeun milih jasa streaming paporitna, netep, sareng live-tweet pangalamanana. Salajengna, teu aya daptar pilem horor anu tos ditangtoskeun anu kedah ditingali ku juara. Éta sadayana gumantung ka anjeun!

Hayang nonton komedi horor? Laksanakeun! Hoyong ningali sabaraha waralaba slasher anjeun tiasa ngaliwat dina 24 jam? Ngarasa bébas! Hoyong ngiringan sisi jasa streaming favorit anjeun sareng ningali pilem horor anu teu biasa anu ditawarkeunana? Anjeun jenis kontestan kami!

Nyatana, hiji-hijina larangan anu nyata anu nyatakeun yén anu meunang henteu kénging bobo atanapi istirahat nalika maraton tanpa kaleungitan hadiah hadiah.

Peserta kontan kedah yuswa 18 taun atanapi langkung lami sareng kedah janten warga nagara Amérika Serikat anu tiasa dianggo di Amérika Serikat. Anjeun tiasa ngadaptar pikeun padamelan ieu ku ngaklik dieu. Salaku bagian tina aplikasi, anjeun bakal dipenta pikeun ngawartosan ka anu gaduh kontes naha anjeun pikir anjeun sampurna pikeun padamelan ieu ku nyiptakeun bio pondok tina 100 kecap atanapi kirang.

Anjeun kedah daptar dugi ka 19 Oktober 2020 supados tiasa kéngingkeun kontes, janten tong reureuh!

Pikir anjeun tiasa nonton pilem horor salami 24 jam tanpa lirén? Hayu urang terang naha anjeun bakal ngalebetkeun komentar anjeunna di handap!

Posts Related

Translate »