imah Blu Sinar Scream Factor Wes Craven's 'Deadly Friend' Blu-Ray ngagaduhan fitur khusus anu mengesankan

Scream Factor Wes Craven's 'Deadly Friend' Blu-Ray ngagaduhan fitur khusus anu mengesankan

Daptar Pisan Istiméwa Fitur Khusus

by Trey Hilburn III
693 pintonan
Deadly

Wes Craven urang Sobat paéh nuju nuju ngagorowok! Pabrik Blu-Ray Oktober ieu. Carita cinta Wes Craven siga Élmu aneh meets Ditaékkeun Mal pacampur sareng carita cinta ganjil. Éta ogé ngagaduhan salah sahiji tiwas ledakan sirah anu paling waras anu kantos dilakukeun pikeun bioskop. Éta kalebet baskét sareng Anne Ramsey sareng Kristy Swanson.

Aranjeunna sinopsis kanggo abdi Sobat paéh sapertos kieu:

Jenius remaja Paulus (Mateus Labyorteaux, Barbarians At The Gate), spesialis dina panilitian uteuk, ngagaduhan dua sobat dalit: robot na anu luar biasa… sareng mojang geulis di gigireun (Kristy Swanson, Buffy The Vampire Slayer). Nalika musibah nyerang duanana babaturanana, anjeunna nekat pisan nyoba nyalametkeun aranjeunna ku ngadorong téknologi saluareun wates fana na kana ranah anyar anu pikasieuneun.

Produksi dina Sobat paéh éta rada pabalatak. Asalna, aya rencana pikeun pilem langkung difokuskeun tokohna sareng carita cinta. Nanging, pas sateuacan pilem dirilis, Warner Bros janten aub sareng nungtut langkung seueur pikasieuneun sareng kekerasan. Éta sababna kekerasan anu aya dina pilem, kalebet ledakan sirah Ramsey karaos rada teu pas. Éta saéstuna dileupaskeun, tapi éta berhasil mendakan pemirsa, sanaos sanés pemirsa ageung anu dipendakanna.

Deadly

Baris pikeun fitur khusus sapertos kieu:

NEW 2K scan tina interpositif

BARU Hei Sam, Nice Shot - wawancara sareng aktris Kristy Swanson

BARU Ditulis dina Getih - wawancara sareng panulis skénario Bruce Joel Rubin

Robot Anyar, Ramsey sareng Revenge - wawancara sareng artis épék makeup khusus Lance Anderson

BARU Samantha's Symphony - wawancara sareng komposer Charles Bernstein

Trailer Teater (dina basa Inggris, Spanyol sareng Jerman)

Titik TV

Anjeun tiasa sirahna kana Gorowok! Halaman Factor pikeun kéngingkeun pre-order anjeun di.