Connect with kami

Games

Trailer 'Hellboy Web of Wyrd' Nampilkeun Fist Beureum Besar Ngalawan Werewolf

dimuat

on

Hellboy

Hellboy Web of Wyrd dijieun nembongkeun na. Kaulinan anu dumasar kana PC sareng Konsol énggal katingali hebat pisan. Good Shepherd Entertainment sareng Dark Horse Comics datang ka kami kalayan kaulinan anu diarahkeun seni Mike Mignola. Hal ieu sigana dirobek langsung tina kaca komik Mignola.

Sinopsis pikeun Hellboy Web of Wyrd sapertos kieu:

Wilujeng sumping di Butterfly House, a Manor misterius sudut perverse jeung géométri non-Euclidean diwangun ku occultist Pasquale Deneveaux pikeun muka gateway ka Wyrd, a vast, web interdimensional planes wondrous tur horrifying ayana saluareun dunya urang. Nalika agén BPRD ngaleungit di jero agam, éta terserah Hellboy sareng tim agénna pikeun ngungkabkeun rahasia anu dilarang.

Lalampahan ka alam pangjerona Wyrd, masing-masing nyumputkeun panilitian anu unik kana anu teu dipikanyaho. Ngalawan makhluk anu kuat pikeun milarian bentuk dewa anu hilap sareng harta anu megah, tapi awas: jahat kuna nabur dina tempat anu paling poék di Wyrd… jahat anu hoyong kaluar.

Fitur-fitur kaulinan dirobih sapertos kieu:

  • Hiji Adaptasi Komik Otentik: Pangalaman carita, visual sareng suasana anu pikaresepeun anu nyababkeun gaya béda tina komik asli, didamel ku kolaborasi sareng panyipta séri Mike Mignola. Unggal momen katingali sareng karasa sapertos dirobek langsung tina komik.
  • Carita Anyar Diideuan ku Hellboy Universe: Unravel a sprawling, spine-tingling petualangan aslina leres mun sumanget komik jeung dibawa ka hirup kalawan sora illustrious Lance Reddick sakumaha Hellboy.
  • Janten Hellboy Legendaris: Jelajahi jero rusiah Wyrd, mendakan keajaiban sareng teror saluareun imajinasi anjeun. Ngahijikeun huru-hara anu kuat sareng serangan jarak jauh dina ngempur anu nangtang ngalawan monster ngalamun tina monster dunya sanés pikeun salamet.

"Kami bungah pisan ku kaulinan Hellboy énggal ieu anu dikembangkeun ku Good Shepherd Entertainment," saur Mike Richardson, CEO Dark Horse Media. "Mike Mignola parantos nyiptakeun pahlawan sareng dunya unik dina komik, sareng kaulinan ieu masihan fans cara anyar pikeun ngabagi petualangan gaib na."

Masih teu aya tanggal sékrési anu disetél pikeun Hellboy Web of Wyrd tapi kami bakal nginpokeun ka anjeun detil pas kami nampi.

Hellboy Web of Wyrd datang ka PC, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One jeung Nintendo Switch.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

Games

Saluareun Sieun: Kaulinan Horror Epik Anjeun Teu Bisa Lasut

dimuat

on

Hayu urang jadi nyata, genre horor geus dishing kaluar scares saprak waktu immemorial. Tapi akhir-akhir ieu? Karasa aya kebangkitan anu asli. Urang teu ngan meunang luncat scares jeung cheesy gore deui (muhun, sakapeung). Kiwari, kaulinan horor epik pencét béda. Kaulinan ieu sanés ngan ukur thrill sakedap. Éta mangrupikeun pangalaman anu ngalelepkeun cakar anjeun kana anjeun, maksa anjeun pikeun nyanghareupan gelap, di luar sareng di jero. Kakuatan immersive tina tech modern up Ante nu. Anjeun panginten tiasa ngabayangkeun detil naékkeun rambut nalika anjeun nganapigasi suaka anu rusak atanapi tegangan anu ngageterkeun haté nalika anjeun terus-terusan diudag ku hal anu teu katingali.

Kaulinan horor getihan kana genre anu sanés ogé. Urang indit saluareun startling scares luncat lila pisan. Horror urang ninggalkeun hiji darker, grittier mark. Kaulinan survival snag knack na pikeun manajemén sumberdaya nekat, forcing telepon tangguh jeung naon saeutik bisa scavenge. Judul-judul aksi nginjeum atmosfirna anu ngaganggu, maénkeun lingkungan anu ngaganggu sareng gerombolan musuh. Malah RPGs henteu kebal. Sababaraha ayeuna nampilkeun méter sanity sareng acara anu ngarusak sanity, ngaburkeun garis antara tempur sareng perjuangan psikologis. Sareng upami éta henteu cekap, anjeun tiasa ngabayangkeun kaulinan slot kasino anu nampilkeun téma horor? Kusabab genre kapanggih jalan na bebas muter kaulinan slot online ogé. Jujur, éta teu loba kejutan pikeun urang gamers, sakumaha industri kasino mindeng injeuman ti industri kaulinan, utamana dina watesan grafik na elemen visual. Tapi tanpa ado salajengna, ieu daptar kaulinan horor epik anu anjeun teu kedah sono.

Désa Jahat Penduduk

Imah sétan

Resident Evil Village sanes masterpiece of teror murni, tapi ulah nyebat eta kaulinan aksi basajan kalawan fangs boh. Kaagunganana aya dina rupa-rupa. A liar, numpak unpredictable nu ngajaga anjeun guessing. Hiji waktos, anjeun ngarayap ngalangkungan kastil gothic Lady Dimitrescu, suasana anu oppressive ngajantenkeun unggal creak janten ancaman. Salajengna, anjeun ngabeledugkeun werewolves di kampung anu kotor, sareng tindakan salamet murni najong.

Lajeng, aya runtuyan House Beneviento nu kirang ngeunaan pakarang sarta leuwih ngeunaan horor psikologis pikiran-bending. Kakuatan Désa sanés mangrupikeun hiji-hijina unsur anu dilakukeun pikeun kasampurnaan, tapi panolakan pikeun netep. Éta panginten henteu ngantunkeun anjeun ku kasieunan klasik anu leres, tapi énergi anu teu tenang sareng horor anu rupa-rupa ngajantenkeun pangalaman anu pikasieuneun, teu kaduga anu ngabuktikeun séri Resident Evil masih gaduh gigitan.

Amnesia: Anu Gelap Gelap

Hésé nyebatkeun ngan ukur hiji judul tina séri Amnesia, tapi Dark Descent ninggalkeun tanda badag sabab trades thrills mirah pikeun hal jauh leuwih insidious. Ieu sabenerna serangan relentless dina pikiran. Anu langkung parah tibatan ngan ukur nyali sareng nyali. Éta teror psikologis anu pangsaéna. Ieu salah sahiji kaulinan horor Anjeun meureun teu sono sanajan anjeun lain kipas badag horor. Tapi, upami anjeun ngalakukeun, bayangkeun unggal lilin anu kedip-kedip, unggal lantai creaking ngawangun suasana kasieunan anu luar biasa. Dina kaulinan ieu, anjeun teu daya teu upaya, tapi ngempur téh kagok jeung putus asa. Sabalikna, anjeun lumpat, anjeun nyumput, sareng anjeun neneda naon waé anu nyumput di gelap henteu mendakan anjeun. Sareng éta genius Amnesia. Éta sieun ngarayap anu teu dipikanyaho, kameumeutna pikiran anjeun nyalira ngalawan anjeun. Ieu ngabeuleum laun, katurunan kana madness nu bakal ninggalkeun anjeun breathless, questioning teu ukur naon lurks di benteng, tapi naon bisa lurk dina diri.

Outlast

Outlast

The genius of Outlast perenahna di atmosfir suffocating na. Gelap mangrupikeun musuh sareng sekutu. Koridor Claustrophobic, kedip-kedip lampu dying, sarta moans disturbing tina ghaib ramps up tegangan. Ieu serangan relentless on saraf Anjeun. Hiji-hijina jalan kaluar nyaéta nyanghareupan kasieun anjeun: nyolong, nyumput, atanapi lumpat sapertos naraka. Nyangka ngagorowok, pisan. Aya carita twisted lurking dina kalangkang, uncovered ngaliwatan dokumén jeung rékaman chilling. Ieu turunan kana madness anu bakal ngajadikeun anjeun tanda tanya sanity sorangan katuhu barengan Miles. Taya bedil, teu adidaya dina kaulinan ieu. Ieu murni, survival atah.

Manhunt jeung Manhunt 2

Manhunt

Runtuyan Manhunt henteu nyiptakeun horor siluman, tapi nyampurnakeun jinis jahat anu tangtu. Henteu aya anu ngarayap ngalangkungan gedong-gedong kuna atanapi ngarambat dina gelap. Ieu atah, awon, sarta deeply unsettling. Anjeun kajebak dina hellscapes urban, diburu ku geng tanpa karunya. Atmosfir crackles kalawan asa grimy, soundtrack throb low tina ancaman industri. Tempur sanés ngeunaan kaahlian, tapi ngeunaan kakejaman. Unggal maéhan mangrupikeun tontonan anu pikasieuneun, pikasieuneun. The eksekusi téh barang ngimpina, unggal leuwih bejat ti panungtungan. Ieu mangrupikeun judul anu kontroversial pasti, tapi éta mangrupikeun pangalaman horor nu kadang hits harder ti sagala jumpscare kantos bisa.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Games

The Best Horror-Themed Kasino Kaulinan

dimuat

on

Slot horor

Hiburan horor-themed ngarasakeun popularitas signifikan, captivating audiences kalawan pilem, acara, kaulinan, sarta leuwih anu delve kana eerie jeung gaib. Daya tarik ieu ngalegaan kana dunya kaulinan, khususna dina ranah kaulinan slot.

kaulinan kasino horor

Sababaraha kaulinan slot standout geus hasil ngasupkeun téma horor, ngagambar inspirasi tina sababaraha film paling iconic genre urang, pikeun nyieun pangalaman kaulinan immersive tur thrilling sapanjang taun.

alien

alien

Lamun geus pilari a kasino mobile online keur anjeun ngalereskeun horor, Sugan kaulinan pangalusna pikeun mimitian ku 1979 sci-fi horor Palasik. alien nyaeta jenis pilem anu geus transcended genre na sarta jadi klasik nepi ka titik nu sababaraha urang teu langsung inget salaku pilem horor.

Dina 2002, pilem ieu dibéré status resmi: ieu dibéré pangajén ku Perpustakaan Kongrés salaku sapotong sajarah, budaya, atawa estetika signifikan tina média. Kusabab éta, éta ngan ukur alesan yén éta bakal ngagaduhan judul slot sorangan.

Kaulinan slot nawarkeun 15 garis bayar bari ngajenan ka loba karakter aslina pangalusna. Di luhureun eta, aya malah saeutik nods kana loba lampah anu lumangsung sapanjang pilem, nyieun anjeun ngarasa bener dina haté tina aksi. Di luhureun eta, skor nu cukup memorable, nyieun hiji pangalaman immersive dina salah sahiji pilem greatest kantos.

Psycho

Teror Teror Salasa - Pilem Gratis kanggo 4-12-22
Psycho (1960), kahadean Paramount Pictures.

Arguably salah sahiji nu dimimitian sagalana. Penggemar horor anu khusus pasti bakal ngarujuk kana ieu horor klasik, nu asalna di 1960. Dijieun ku sutradara masterful Alfred Hitchcock, pilem sorangan sabenerna dumasar kana novel nu ngaranna sarua.

Sapertos sadayana klasik, éta syuting hideung sareng bodas sareng tiasa dianggap anggaran anu rada rendah, khususna dibandingkeun sareng seueur pilem horor blockbuster ayeuna. Kitu cenah, eta bisa jadi nu paling memorable tina kebat jeung nu ngarah ka kreasi hiji judul slot memorable ogé.

Kaulinan nawarkeun whopping 25 garis bayar, delivering pikagumbiraeun haté-ngompa dina loba cara nu sarua yén film teu. Éta sacara visual ngarebut tampilan sareng raos Psycho dina sagala hal, ngajadikeun anjeun ngarasa tegangan kreasi Hitchcock urang.

Soundtrack jeung backdrop nambahkeun faktor chill ogé. Anjeun malah bisa ningali runtuyan paling iconic - pamandangan péso - salaku salah sahiji simbol. Aya nyatu callbacks ngarasakeun sarta kaulinan ieu bakal nyieun malah paling kritis Psycho pencinta murag asih sabab nyobian meunang badag.

A ngimpina dina elm Street

Impian Di Jalan Elm

Fredy Kreuger mangrupakeun salah sahiji karakter paling iconic teu ukur horor, tapi budaya pop. Baju haneut, topi, sareng cakar anu nyisir mangrupikeun mérek dagang. Aranjeunna hirup dina klasik 1984 ieu sareng slasher gaib karasaeun immersive dina judul mesin slot ieu.

Dina pilem, carita puseur sabudeureun rumaja anu haunted ku killer serial maot dina impian maranéhanana. Di dieu, anjeun bakal kedah nyobian meunang kalawan Freddy haunting tukang. Anjeunna mucunghul dina sakabéh lima gilinding , nyadiakeun win leuwih 30 garis bayar poténsial.

Lamun meunang untung, Freddy bisa nyieun anjeun mayar: nepi ka 10,000x alungan Anjeun. Kalawan jackpots badag, karakter paling recognizable tina pilem aslina, jeung ngarasa aya katuhu dina elm Street, ieu téh salah sahiji kaulinan anu anjeun bakal datang deui ka deui jeung deui loba kawas loba sequels nu dituturkeun.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Games

Béntang 'Immaculate' Ngungkabkeun Penjahat Horor Mana Anu Bakal "F, Kawin, Maéhan"

dimuat

on

sydney sweeney ngan datang kaluar kasuksésan rom-com nya Saha Tapi Anjeun, Tapi manéhna ditching carita cinta pikeun carita horor dina pilem panganyarna nya Suci beresih.

Sweeney nyokot Hollywood ku badai, portraying sagalana ti rumaja cinta-lusting di euforia ka superhero kahaja di Nyonya Web. Sanaos anu terakhir ngagaduhan seueur kabencian di antara para pamirsa téater, Suci beresih geus meunang sabalikna polar.

Pilem ieu ditayangkan di SXSW minggu kamari ieu sareng ditampi kalayan saé. Éta ogé ngagaduhan reputasi salaku pisan gory. Derek Smith tina sipit nyebutkeun éta, "Aksi ahir ngandung sababaraha kekerasan anu paling bengkok, gory subgenre horor khusus ieu parantos katingal dina sababaraha taun ..."

Thankfully fans pilem horor panasaran moal kudu ngadagoan lila pikeun nempo sorangan naon Smith ngobrol ngeunaan salaku Suci beresih bakal pencét bioskop sakuliah Amérika Serikat dina Maret 22.

katurunan disgusting nyebutkeun yen distributor pilem urang NEON, dina saeutik smarts pamasaran, kungsi béntang sydney sweeney jeung Simona Tabasco maénkeun kaulinan "F, Marry, Kill" nu sagala pilihan maranéhanana kungsi jadi villains pilem horor.

Éta patarosan anu pikaresepeun, sareng anjeun tiasa kaget kana jawabanana. Janten warna-warni résponna yén YouTube nampik rating anu dibatesan umur dina pidéo.

Suci beresih nyaéta pilem horor agama nu NEON nyebutkeun béntang Sweeney, "sakumaha Cecilia, hiji biarawati Amérika iman taat, embarking dina lalampahan anyar dina convent jauh di padesaan Italia picturesque. Sambutan haneut Cecilia gancang janten ngimpina sabab janten jelas bumi énggalna ngagaduhan rusiah anu jahat sareng horor anu teu tiasa diucapkeun.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading