imah Pilem Ngerakeun Wawancara: Clancy Brown dina 'The Mortuary Collection' sareng Karir Prolific Na

Wawancara: Clancy Brown dina 'The Mortuary Collection' sareng Karir Prolific Na

by Kelly McNeely
Kumpulan Mortuary Clancy Brown

Nalika ngajelaskeun karir aktor Clancy Brown, kecap pangsaéna pikeun dianggo nyaéta produktif. Dina tulisan ieu, Brown ngagaduhan 298 kiridit lakonan pikeun namina. Salaku palaku sora, anjeunna nyayogikeun nada dulcet na kana kumpulan karakter ikon, ti Mr. Krabs dugi ka Lex Luthor sareng sadayana anu aya di antawisna (kalebet Gargoyles, Bebek Perkasa: Seri Animasi, Rick sareng Morty, Star Wars: The Clone Wars, Mortal Kombat: Defenders of the Realm, jeung The Venture Bros). Anjeun bakal ngakuan Brown ti Panebusan Shawshank, Pasukan Starship, ER, jeung milyaran, tapi pikeun kalungguhanana di Kumpulan Mortuary, tiasa peryogi sakedap kanggo ngadaptar wajahna anu stoic ngalangkungan sadaya makeup palsu. 

In Kumpulan Mortuary, Bintang coklat salaku Montgomery Dark, tukang mortis anu misterius sareng lami-lami anu ngempelkeun carita almarhum anu almarhumah nalika ngalangkungan aula na. Nalika awéwé ngora datang ka kamar mayitna pikeun milarian padamelan, anjeunna nampi tantanganana pikeun nyarioskeun dongéng anu bakal kaget sareng kagum, sareng anu kieu mangrupikeun kumpulan carita pondok anu luar biasa anu ngahiji salaku salah sahiji pilem antologi kohesif. 

saatos marios pilem pikeun Fantasia Fest na panulis wawancara / diréktur Ryan Spindell, Kuring gumbira ngagaduhan kasempetan kanggo nyarios sakedik sareng Brown ngeunaan Kumpulan Mortuary sareng karir epik na. 

Kelly McNeely: Kuring ngarti anjeun parantos dikutip nyarios, upami éta mangrupikeun hal anu ngahontal sareng néwak kuring, abdi hoyong ngalaksanakeunana. Naon anu nyanggap anjeun Kumpulan Mortuary? Naon anu anjeun damel pikeun nyandak proyék ieu?

Clancy Brown: Oh, muhun, naskah Ryan, teras Pembunuhan Babysitter. Abdi ngagaduhan skrip ieu, sareng panginten éta saé pisan sareng pinter pisan. Sareng sadaya ruasna kuat, sareng bungkusna leres-leres asik. Terus kuring meunang Pembunuhan Babysitter ruas sareng teu aya anu ditulis, éta ngan ukur nyarios, Pembunuhan Babysitter teras teras kana kasimpulan caritaan panyusunna.

Janten kuring kedah, anjeun terang, kuring resep, tapi kuring kedah terang naon anu banyolna Pembunuhan Babysitter éta. Janten kuring ngagaduhan tautan pikeun [pilem pondok], sareng kuring nonton Pembunuhan Babysitter sareng ngan resep pisan. Jelas Ryan terang kumaha nyeratna, sareng saatos nonton Pembunuhan Babysitter, anjeunna ngagaduhan sora anu leres pisan sareng raos lucu pisan sareng téhnik nyaritakeun, sareng jelas tiasa ngarahkeun, ngédit, ngalakukeun sagala hal anu diperyogikeun anjeunna pikeun janten pembuat pilem. Sareng dina waktos éta, éta siga, salami anjeunna sanés bray, sareng anjeunna henteu nganggap kuring gélo, hayu urang ngalakukeun ieu. 

Janten urang lungguh, urang pendak sareng ngobrol sareng kuring leres-leres ngali anjeunna tina get-go. Sareng kitu urang indit sareng ngalaksanakeunana. Sareng anjeunna jalma anu saé, anjeunna bakat nyata, sareng juru dongéng anu hadé. Sareng éta hal anu penting dina nyarioskeun carita.

Kelly McNeely: Ayeuna, kuring ogé badé naros, sareng anjeun panginten parantos ngajawab ieu ayeuna ku koméntar anjeun sateuacana, tapi anjeun gaduh bagéan favorit di Kumpulan Mortuary?

Clancy Brown: Abdi resep sadayana. Jigana anu paling kuring resep nyaéta Til Pupusna Naha Anjeun Bagéan. Kuring ngan ukur mikir yén éta sedih pisan. Éta sapertos kaayaan ngimpina. Teu aya anu menang kaayaan éta. Sareng kuring pikir Barak [Hardley] ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun lakonan éta, sareng éta difilmkeun kalayan saé pisan. Sareng pikeun kahadéan, éta lumangsung dina lift. Sareng éta lucu, sareng éta pikareueuseun, sareng éta romantis, sareng matak nyeri haté, sareng éta sedih, sareng éta - naha kuring nyarios lucu? [seuri]. Éta ngagaduhan sadayana. Sadayana ti A dugi ka Z éta saé pisan. 

Kelly McNeely: Abdi resep visual dina lift, nembé éndah pisan. Ayeuna kuring ngartos yén anjeun dirawat di rumah sakit saatos réaksi pikeun prostetik anu anjeun anggo salaku Koswara Panganten awewe, sareng anjeun semu hoream ngagem aranjeunna deui pikeun Highlander. Ayeuna, kuring nebak aya sakedik prostetik atanapi makeup anu kalebet Kumpulan Mortuary, naha aya karesahan atanapi hoream nalika ngagem jelema kalayan naon anu kajantenan sateuacanna?

Clancy Brown: Nya, anjeun terang, lebet deui Panganten awewe jeung Highlander dinten, éta mangrupikeun waktos anu katukang, janten aranjeunna henteu terang pisan sadayana anu aranjeunna terang ayeuna [seuri]. Naon anu lumangsung dina Panganten awewe nya éta sanés réaksi kulit - Maksad abdi, éta sigana réaksi kulit saha waé anu bakal dipiboga - tapi lem anu aranjeunna anggo amonia dina éta anu teu aya anu terang. Janten aranjeunna bakal nempatkeun amonia salaku bahan tambahan kana lateks nalika aranjeunna dicandak tina tangkal, sigana mah tetep tina solid atanapi naon. Sareng aranjeunna ngagaduhan amonia di ditu, sareng aranjeunna nempatkeun kana raray abdi sareng saatos lami teuing, éta ngan ukur tuang kulit anjeun sapertos ruam popok. 

Tapi éta 25 taun ka pengker atanapi kitu, sareng ti saprak éta aranjeunna parantos terang kumaha carana ngalakukeun éta jauh, langkung saé, langkung gancang sareng langkung éfisién sareng langkung aman, janten sanés masalah ageung ayeuna. Masih peryogi waktos teuing, tapi kuring henteu leres-leres hariwang ngeunaan éta. Kuring ngan ukur kedah ngalakukeun éta. Éta kedah janten skrip anu saé, pikeun kuring pikeun ngalakukeunana [seuri].

Kelly McNeely: Sabaraha lami waktos makeup pikeun éta? 

Clancy Brown: Éta peryogi sakitar dua jam pikeun nempatkeun, sareng panginten sajam tiasa angkat. Éta bakal janten sakedik langkung gancang nalika anjeun ngalakukeun éta, tapi henteu seueur. Jigana sigana anu paling gancang urang ngalakukeun éta nyaéta dua jam. Terus butuh waktu anu panjang teuing pikeun angkat. Tapi anjeun kedah ngalakukeun seueur. Aya seueur beberesih anu kedah anjeun laksanakeun sateuacan anjeun angkat ka bumi.

Tapi seniman makeup Mo Meinhart ngan ukur hebat pisan. Anjeunna ngalakukeun padamelan anu saé sareng ngurus pisan kuring, abdi henteu tiasa nyebatkeun kumaha kuring bersyukur ngagaduhan jalma anu waspada sareng berbakat pikeun ngalakukeun makeup.

Kelly McNeely: Sareng anjeun nyimpen huntu anu anjeun anggo dina pilem?

Clancy Brown: Kuring nu migawe. Abdi nyimpen aranjeunna. Kuring snuck aranjeunna kaluar. Aranjeunna leres-leres menyeramkeun sareng anéh, sareng pamajikan kuring pikir kuring sanés lalaki anu anjeunna kawin nalika kuring nempatkeun huntu éta. Anjeunna henteu ngartos naha kuring tetep resep sapertos kitu.

Kelly McNeely: Ayeuna anjeun ngagaduhan karir anu produktif pisan salaku aktor sora ogé. Sareng kuring ngartos sababaraha karakter sapertos Lex Luthor sareng Mr. Krabs anjeun parantos jelas maénkeun sababaraha lami. Naha anjeun ngagaduhan karakter paporit anu parantos anjeun balikkeun, anu anjeun ngan saukur resep pisan pikeun sora?

Clancy Brown: Abdi resep ngalakukeun duanana. Abdi resep ngalakukeun Mr. Krabs sareng kuring resep ngalakukeun Lex pisan. Aya hiji hal anu disebat Heavy Gear. Sigana mah éta siga kitu? Sareng karakter anu kuring maénkeun dina éta, kuring henteu tiasa émut namina. Éta mangrupikeun proyék Sony, aya sababaraha alesan éta henteu disiarkeun. Abdi henteu émut kunaon éta henteu ditingalikeun, telenges teuing atanapi sanésna. 

Kelly McNeely: Ayeuna deui, dina ngalaksanakeun sora, kuring ngartos anjeun parantos ngalakukeun sababaraha pikeun DC ogé pikeun Marvel. Naha anjeun ngagaduhan - ieu panginten patarosan anu dimuat pisan - tapi naha anjeun ngagaduhan karesep antara DC sareng Marvel?

Clancy Brown: Nalika kuring murangkalih, Abdi langkung resep kana karakter Marvel. Seuseueurna sabab kuring henteu leres-leres ngahargaan karakter DC. Nalika kuring parantos dewasa, kuring resep pisan karakter DC sabab éta ngan saukur ikon. Karakter Marvel langkung rumit, saur kuring, sareng seueur teuing diantarana [seuri] ngan seueur teuing. Tapi saur kuring seueur teuing karakter DC. Kuring henteu ngira yén kuring gaduh karesep dunya. Abdi resep duanana dunya. Marvel langkung dumasar kana kanyataan. Sareng nembé, aya Balik kana Spider-Ayat, Teu sangka éta pikasieuneun. Teu sangka éta ngan ukur réalisasi anu saé pikeun jinis Spider Man anyar, jinis superhero anu énggal. Tapi teras, kuring ogé nuju nincak Pennyworth. Maksad abdi, éta mangrupikeun salah sahiji mitos DC alam semesta alternatip anu anéh. Maksad abdi, aranjeunna sadayana asik, kuring sanés ahli anu leres-leres nyarioskeun ngeunaan éta, tapi kuring resep pisan.

Kelly McNeely: Ayeuna anjeun ngagaduhan karir anu serbaguna pikeun ngalakukeun pilem sapertos John Pupus Di Tungtungna - anu ku kuring mangrupikeun buku karesep kuring, janten kuring resep pisan janten pilem ...

Clancy Brown: Kumaha saur anjeun ngeunaan pilem éta?

Kelly McNeely: Anjeun terang naon, kuring resep pilem, tapi hiji hal anu nguciwakeun kuring nyaéta aranjeunna ngarobah nami anjing. Kuring namina anjing abdi saatos anjing dina buku, Molly, janten nalika aranjeunna ngarobih kana Barklee kuring resep, agh, kumaha aranjeunna tiasa? Tapi kuring resep naon anu dilakukeun ku Don Coscarelli. 

Tapi, kumaha waé ogé, kalayan pilem-pilem sapertosna John Dies at the End, Starship Troopers, Highlander, naha aya peran anu bakal salawasna nonjol dina mémori anjeun, atanapi peran anu bakal anjeun émut deui ku kaasih?

Clancy Brown: Oh, muhun, maksad abdi, Montgomery Poék [Kumpulan Mortuary] pastina. Anjeun terang, anu munggaran anu kuring lakukeun, Boys bad, sabab éta anu munggaran. Buckaroo Banzai éta pisan senang. Jenis sapertos menonjol, Petualangan Buckaroo Banzai… tangtu Shawshank menonjol ... anjeun terang, sigana langkung gampang naroskeun ka kuring naon peran anu kuring hilap, tapi kuring henteu tiasa ngajawab patarosan éta kusabab kuring parantos mopohokeun éta. Tapi kuring yakin aya anu kuring tos dihapus tina émutan [seuri] kuring.

-

Kumpulan Mortuary nyaéta streaming ayeuna dina Shudder. Tapi upami anjeun ngempelkeun média fisik sapertos Montgomery Dark ngumpulkeun anékdot ti alam baka, anjeun bakal bagja terang yén pilemna ningali sékrési Blu-ray ti 20 April 2021. Anjeun tiasa baca ulasan kami ngeunaan siaran Blu-ray di dieu!

 

Posts Related

Translate »