imah Barang Tiis kanggo Mésér Kumpulan Vans X Horror Ngasilkeun 'It', 'The Shining' sareng Langkung Seueur pikeun Sneakers Anu Pikasieuneun

Kumpulan Vans X Horror Ngasilkeun 'It', 'The Shining' sareng Langkung Seueur pikeun Sneakers Anu Pikasieuneun

Hésé Milih Anu Saha Éta Faves Kami.

by Trey Hilburn III
17,361 pintonan

Vans ngalereskeun pikeun ngalakukeun kawin silang kalayan pikasieuneun salaku bagian tina Vans X Horror Collection na. Dina hiji tweet anyar ti Vans, aranjeunna ngabagi TV tabél vintajal sareng layar anu dibagikeun ngagoda pikeun set sapatu anyar. Koléksi kalebet It, bersinar The, Jumaah nu 13th jeung Ngimpina dina elm Street.

Masing-masing sneaker hadir kalayan desain masing-masing. Abdi leres-leres ngagali kerlipetan tina bersinar The sapatu. Éta ngagaduhan rarancang konéng sami sareng poster klasik, kalayan nyetak leutik anu ngagambarkeun bersinar The. Sisi sampingna ngagaduhan "Redrum" anu ngalangkungan aranjeunna. Nya kitu, éta It sapatu olahraga gaduh "Urang sadayana ngambang" ditulis dina sisi dampal suku. Éta ogé ngagaduhan sababaraha balon beureum anu ngawangun pola na. Balon beureum Pennywise.

Dua sneaker sanésna ogé cool. The Ngimpina dina elm Street sapatu ngagaduhan warna baju haneut anu digambarkeun Freddy Krueger anu ditingalikeun. Éta ogé katingal pisan grungy ogé. Aranjeunna ngagaduhan kualitas cet atah seger pikeun desain. Pasti warna sareng desain anu cocog sareng alam Dream Master.

Slip-on klasik angkat ka Jumaah nu 13th rarancang. Ieu mangrupikeun hiji sapatu dicét ku raray Jason sareng anu sanésna nganggo judul pilem.

Teaser Twitter pondok ngan ukur nyaritakeun yén koleksi éta bakal diluncurkeun dina Oktober. Tapi, henteu masihan tanggal khusus. Kami bakal pastikeun masihan anjeun update nalika kami ngagaduhan inpormasi lengkep.

Masing-masing katingalina saé pisan. Nyatana, tangguh pikeun milih anu mana anu kedah di tuju. Anu paling anjeun resep? Hayu urang terang dina bagian koméntar.