Connect with kami

Harita pilem

Review Film 'Dark Lullabies'

dimuat

on

Poék Lullabies nyaéta pilem antologi horor 2023 ku Michael Coulombe diwangun ku salapan dongéng nyieun waktu ngaji 94 menit; Dark Lullabies tiasa dipendakan dina Tubi Streaming Service. Slogan pilem, "Dijamin nyelapkeun anjeun sareng ngagentos anjeun bobo," pinter sareng cocog. Abdi bogoh film antologi sareng séri, janten kuring bungah pisan pikeun pariksa ieu. Kuring kungsi ningali sababaraha carita pondok, tapi éta saréat nyata revisit gems ieu.

Ku kituna hayu urang teuleum katuhu kana eta; Ieu sanés pilem anu sarat ku épék khusus, janten upami éta anu anjeun milarian, anjeun tiasa ngantosan pilem Transformer énggal dileupaskeun taun ieu. Poék Lullabies nyaéta pilem anu ngamungkinkeun panyipta na nyebarkeun jangjangna sareng ngahasilkeun kontén, anu kuring yakin éta dina anggaran anu sakedik.

Kuring kantos nguping yén halangan anu paling populér pikeun produksi naon waé nyaéta waktos sareng artos. Tina salapan dongéng, aya sababaraha anu gaduh émosional pikeun kuring, kusabab seueur alesan, tina carita, lakonan, sareng arah. Sipat anu sami anu diayakeun ku dongéng-dongéng horor ieu nyaéta kuring hoyong ningali masing-masing salaku fitur, sabab kuring ngarasa aya deui carita anu kedah dicaritakeun, sareng ayeuna éta terserah kuring ngagunakeun imajinasi kuring pikeun ngeusian kosong, anu henteu pernah négatip.

Sateuacan kuring lebet kana naon anu kuring resep khusus, kuring bakal nunjukkeun sababaraha cacad anu kuring gaduh sareng pilem sadayana. Kuring ngarti kadang-kadang, kusabab kakuatan anu aya, kaputusan anu tangtu dilakukeun, éta henteu tiasa dicapai pikeun pikiran kreatif, sareng aranjeunna henteu tiasa sacara khusus nyandak kaputusan anu tangtu. Kuring yakin sakabéh pilem bakal flowed hadé lamun kartu judul disimpen dina awal unggal ruas (sababaraha éta). Ieu bakal ngahindarkeun kabingungan ngeunaan hiji tungtung ruas sareng awal anu sanés; di kali, panempo bisa mikir aranjeunna masih dina bagean sarua kusabab transisi.

Anu pamungkas, abdi bakal resep geus katempo sababaraha creepy atanapi slapstick host lucu; sababaraha antologi favorit kuring kungsi host horor, sarta kuring yakin eta bakal ditambahkeun yén gloss final leuwih kana pilem. Taya ieu breaker deal, ngan hiji hal kuring bakal resep geus katempo. Kuring ngarasakeun sakabéh bagéan di Poék Lullabies; aya sababaraha anu kuring hoyong disebatkeun sacara khusus.

"Dark Lullabies mangrupikeun puncak tina 9 film horor pondok kuring; unggal bagéan kaayaan horors disababkeun ku jalma jeung pilihan maranéhanana nyieun. Horror henteu salawasna monster atawa lalaki dina topeng. Timburu, ego, nyiksa, kakejaman, selingkuh..aya sagala jinis pesen halus sapanjang Dark Lullabies. - Diréktur Michael Coulombe.

Bagéan - 'Love Me Not.

Anu mimiti nyaéta ségmén "Love Me Not". Kuring resep pisan kana ieu kusabab aktris Vanessa Esperanza lancar ngirimkeun monolog anu panjang pikeun ampir durasi ségmén éta. Jenny geus ngalaman patah hati countless kali tapi bakal ngajarkeun sakabeh urut kabogoh nya palajaran deadly dina Poé Valentine. Abdi bakal resep ningali langkung seueur carita anu difokuskeun dimana carita Jenny dimimitian sareng naon jarami akhir anu nyababkeun karakter ieu ka titik pegatna. Bagian ieu ditulis sareng diarahkeun.

Bagéan - "Kantong Trik."

Kadua, dina daptar kuring nyaéta "Kantong Trik." Kalayan waktos ngajalankeun genep belas menit, bagean ieu nyayogikeun campuran teror, akting anu luar biasa, sareng sinematografi anu leres sareng ngajantenkeun carita anu sampurna pikeun dicaritakeun dina Lebaran. Ieu bakal nyugemakeun craving Lebaran anjeun sarta bisa diawaskeun iraha wae taun.

Bagéan éta museurkeun kana pasangan anu ngawalon sambel malem Lebaran biasa di panto, ngarobih wengi janten cobaan anu nyegerkeun pikeun duanana pameget nalika pendak sareng Timmy, hantu. Kuring kudu nyebutkeun, ayana kostum jurig téh downright bulu-raising! Kuring miharep yén dina sababaraha waktos, Panulis Brantly Brown sareng Diréktur Michael Coulombe bakal nganteurkeun kami fitur, sabab kuring terang langkung seueur anu tiasa dicarioskeun.

Bagéan - "Siluet"

Sebutan katilu kuring nyaéta "Siluet". Éta endah pisan kumaha sopan santun ka batur tiasa mayar pikeun gentleman di bagean ieu. Kalawan waktu ngajalankeun ngeunaan dalapan menit, Silhouette delivers a punch kuat, jeung deui, konsep, lamun dimekarkeun dina, Kuring yakin bakal nyieun hiji fitur hébat. Kuring salawasna dina wanda pikeun carita hantu alus!

Segmen - "Stalk".

Sebutan kaopat sareng terakhir kuring nyaéta "Stalk." carita ieu palinter tur basajan, nu ngajadikeun eta pisan unnerving. Naha anjeun kantos ngarasa saolah-olah aya anu nuturkeun anjeun? Naon anu anjeun laksanakeun upami éta kanyataan anjeun sareng aya anu ngusir anjeun? Naha anjeun bakal lumpat, nyumput, atanapi ngalawan deui? Batang bakal pasti ninggalkeun napsu anjeun howling pikeun leuwih!

Poék Lullabies mangrupakeun antologi santun anu ngamungkinkeun individu berbakat ieu showcase seni maranéhanana, sarta kuring miharep ningali deui ieu dina mangsa nu bakal datang. Tina tata, koordinasi sareng manajemén, ngarahkeun, sareng éditan, kuring terang pisan manah sareng pamikiran kana ngahasilkeun unggal salapan pondok ieu. Inget pikeun pariksa Poék Lullabies kaluar on Tubi.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

Harita pilem

Panic Fest 2024 Tinjauan: 'Haunted Ulster Live'

dimuat

on

Sagalana heubeul anyar deui.

Dina Lebaran 1998, warta lokal Irlandia Kalér mutuskeun pikeun ngalakukeun laporan langsung khusus ti imah anu disangka angker di Belfast. Hosted ku kapribadian lokal Gerry Burns (Mark Claney) jeung presenter barudak populér urang Michelle Kelly (Aimee Richardson) aranjeunna maksudna pikeun nempo gaya gaib disturbing kulawarga ayeuna hirup di dinya. Kalayan legenda sareng folklor anu seueur, naha aya kutukan sumanget anu nyata dina gedong atanapi anu langkung jahat dina padamelan?

Dibere salaku runtuyan footage kapanggih tina siaran lila poho, Haunted Ulster Live nuturkeun format sarupa jeung enggon salaku Jam hantu jeung The WNUF Lebaran Husus kalawan awak warta nalungtik gaib pikeun ratings badag ukur meunang di leuwih huluna maranéhna. Sareng nalika plotna parantos dilakukeun sateuacanna, sutradara Dominic O'Neill's 90's set dongéng ngeunaan horor aksés lokal junun nangtung dina suku anu pikasieuneun. Dinamika antara Gerry sareng Michelle paling menonjol, kalayan anjeunna janten penyiar anu berpengalaman anu nganggap produksi ieu aya di handapeun anjeunna sareng Michelle mangrupikeun getih seger anu jengkel pisan nalika dibere salaku bonbon panon kostum. Ieu ngawangun salaku kajadian di jero sareng di sekitar domisili janten seueur teuing pikeun dipaliré salaku naon waé anu kirang tina deal nyata.

Pemeran karakter dibuleudkeun ku kulawarga McKillen anu parantos ngalaman haunting pikeun sababaraha waktos sareng kumaha pangaruhna ka aranjeunna. Para ahli dibawa pikeun mantuan ngajelaskeun kaayaan kaasup investigator paranormal Robert (Dave Fleming) jeung paranormal Sarah (Antoinette Morelli) anu mawa perspéktif jeung sudut sorangan mun haunting nu. A sajarah panjang tur warni geus ngadegkeun ngeunaan imah, kalawan Robert ngabahas kumaha eta dipaké pikeun jadi situs tina hiji batu upacara kuna, puseur leylines, sarta kumaha eta ieu jigana dipiboga ku jurig urut boga ngaranna Bapak Newell. Jeung legenda lokal abound ngeunaan roh jahat ngaranna Blackfoot Jack nu bakal ninggalkeun trails of footprints poék dina hudang na. Téh mangrupa pulas fun ngabogaan sababaraha katerangan poténsial pikeun kajadian aneh situs urang tinimbang hiji tungtung-kabeh jadi-kabeh sumber. Utamana nalika kajadian-kajadian lumangsung sareng para penyidik ​​​​ngusahakeun mendakan bebeneran.

Dina waktosna 79 menit, sareng siaran anu kalebet, éta rada kaduruk nalika karakter sareng lore ditetepkeun. Antara sababaraha interruptions warta jeung balik layar footage, aksi ieu lolobana fokus kana Gerry jeung Michelle jeung ngawangun nepi ka encounters sabenerna maranéhanana jeung pasukan saluareun pamahaman maranéhanana. Kuring bakal masihan kudos yén éta angkat ka tempat anu teu disangka-sangka, ngarah kana polah katilu anu pikaheraneun sareng pikasieuneun sacara rohani.

Janten, bari Haunted Ulster Live teu persis trendsetting, éta pasti nuturkeun footsteps sarupa kapanggih footage sarta disiarkeun film horor leumpang jalur sorangan. Nyiptakeun sapotong mockumentary anu ngahibur sareng kompak. Upami anjeun penggemar sub-genre, Haunted Ulster Live nyaeta ogé patut nonton a.

3 tina 5 panon
Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Harita pilem

Panic Fest 2024 Tinjauan: 'Ulah Naik Nyalira 2'

dimuat

on

Aya pangsaeutikna ikon leuwih recognizable ti slasher nu. Freddy Krueger. Michael Myers. Victor Crowley. Pembunuh anu kasohor anu sok sigana uih deui henteu paduli sabaraha kali aranjeunna dibunuh atanapi waralabana sigana nempatkeun kana bab ahir atanapi ngimpina. Ku kituna sigana malah sababaraha sengketa hukum teu bisa ngeureunkeun salah sahiji murderers pilem paling memorable sadaya: Jason Voorhees!

Nuturkeun kajadian kahiji Pernah leumpang nyalira, outdoorsman jeung YouTuber Kyle McLeod (Drew Leighty) geus dirawat di rumah sakit sanggeus patepungan-Na jeung pamikiran lila maot Jason Voorhees, disimpen ku sugan hoki masked killer musuh greatest Tommy Jarvis (Thom Mathews) anu ayeuna jalan salaku hiji EMT sabudeureun Crystal Lake. Masih dihantui ku Jason, Tommy Jarvis bajoang pikeun milari rasa stabilitas sareng patemon panganyarna ieu ngadorong anjeunna pikeun ngeureunkeun pamaréntahan Voorhees sakali-kali…

Pernah leumpang nyalira ngadamel splash online salaku nembak anu saé sareng pilem kipas anu wijaksana tina waralaba slasher klasik anu diwangun kalayan turutan snowbound. Pernah Naek Dina Salju tur ayeuna climaxing kalawan sequel langsung ieu. Éta sanés ngan ukur anu luar biasa Jumaah Éta 13th surat cinta, tapi épilog anu dipikiran sareng ngahibur tina rupa-rupa pikeun 'Trilogi Tommy Jarvis' anu kasohor tina jero waralaba anu dibungkus. Jumaah Bagian ka-13 IV: Bab Pamungkas, Jumaah The 13. Bagian V: Awal Anyar, sarta Jumaah Bagian 13 VI: Jason Hirup. Malah meunang sababaraha matak aslina deui salaku karakter maranéhna neruskeun dongéng! Thom Mathews janten anu pang menonjol salaku Tommy Jarvis, tapi kalayan séri séri anu sanés sapertos Vincent Guastaferro uih deui salaku Sheriff Rick Cologne ayeuna sareng masih gaduh tulang pikeun dipilih sareng Jarvis sareng kekacauan di sekitar Jason Voorhees. Malah nampilkeun sababaraha Jumaah Éta 13th alumni kawas Bagéan III's Larry Zerner salaku walikota Crystal Lake!

Salian ti éta, pilem éta nganteurkeun pembunuhan sareng aksi. Nyandak giliran yén sababaraha fils saméméhna pernah meunang kasempetan pikeun nganteurkeun kana. Anu paling penting, Jason Voorhees nuju ngamuk di Crystal Lake nalika anjeunna nyiksikan jalan ka rumah sakit! Nyieun hiji throughline nice tina mitologi tina Jumaah Éta 13th, Tommy Jarvis jeung trauma nu matak urang, sarta Jason ngalakukeun naon manéhna pangalusna dina cara paling cinematically gory mungkin.

nu Pernah leumpang nyalira pilem ti Womp Stomp Films na Vincente DiSanti mangrupakeun surat wasiat kana fanbase tina Jumaah Éta 13th sarta popularitas masih enduring film maranéhanana sarta Jason Voorhees. Sareng sacara resmi, henteu aya pilem énggal dina waralaba anu aya dina cakrawala pikeun masa depan anu tiasa diramalkeun, sahenteuna aya kanyamanan anu terang fans daék ngaliwat panjang ieu pikeun ngeusian kakosongan.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Harita pilem

Ulasan Panic Fest 2024: 'Upacara Bakal Dimimitian'

dimuat

on

Jalma bakal néangan jawaban jeung milik di tempat darkest jeung jalma darkest. Koléktif Osiris mangrupikeun komune dumasar kana teologi Mesir kuno sareng dijalankeun ku Bapa Osiris anu misterius. Grup éta boasted puluhan anggota, unggal forgoing kahirupan heubeul maranéhanana pikeun hiji diayakeun di tanah themed Mesir milik Osiris di Northern California. Tapi waktos anu saé janten anu paling parah nalika taun 2018, anggota koléktif anu anyar anu namina Anubis (Chad Westbrook Hinds) ngalaporkeun Osiris ngaleungit nalika naék gunung sareng nyatakeun dirina pamimpin énggal. A schism ensued kalawan loba anggota ninggalkeun kultus dina kapamimpinan unhinged Anubis '. A dokumenter keur dijieun ku saurang nonoman ngaranna Keith (John Laird) anu fiksasi jeung The Osiris Collective batang ti kabogohna Maddy ninggalkeun anjeunna keur grup sababaraha taun ka pengker. Nalika Keith diondang pikeun ngadokumentasikeun komune ku Anubis nyalira, anjeunna mutuskeun pikeun nalungtik, ngan ukur dibungkus ku horor anu anjeunna henteu tiasa ngabayangkeun…

Upacara Hayang Dimimitian nyaéta pilem horor twisting genre panganyarna tina Salju Beureum's Sean Nicols Lynch. waktos ieu tackling cultist horor sapanjang kalawan gaya mockumentary jeung tema mitologi Mesir pikeun céri di luhur. Kuring éta kipas badag tina Salju Beureumsubversiveness tina vampir roman sub-genre sarta bungah ningali naon nyokot ieu bakal mawa. Bari pilem boga sababaraha gagasan metot sarta tegangan santun antara Keith lemah lembut jeung Anubis erratic, éta ngan teu persis thread sagalana babarengan dina fashion succinct.

Carita dimimitian ku gaya dokumenter kajahatan anu leres ngawawancara tilas anggota The Osiris Collective sareng nyetél naon anu nyababkeun kultus ka tempat ayeuna. Aspék alur carita ieu, khususna minat pribadi Keith sorangan dina kultus, ngajantenkeun plotline anu pikaresepeun. Tapi sajaba ti sababaraha klip engké on, éta teu muterkeun salaku loba faktor. Fokusna sakitu legana dina dinamis antara Anubis sareng Keith, anu matak toksik pikeun enteng. Narikna, Chad Westbrook Hinds sareng John Lairds duanana dikreditkeun salaku panulis Upacara Hayang Dimimitian sareng pasti ngarasa aranjeunna nuju nempatkeun sadayana kana karakter ieu. Anubis mangrupikeun definisi pamimpin kultus. Charismatic, filosofis, whimsical, sarta ngancam bahaya dina serelek topi.

Acan ahéngna, komune ieu sepi sadaya anggota kultus. Nyiptakeun kota hantu anu ngan ukur nyababkeun bahaya nalika Keith ngadokumentasikeun dugaan utopia Anubis. Seueur bolak-balik antara aranjeunna kadang-kadang nyeret nalika aranjeunna bajoang pikeun kontrol sareng Anubis tetep neraskeun ngayakinkeun Keith pikeun nempel najan kaayaan anu ngancam. Ieu ngakibatkeun hiji finale geulis senang jeung katurunan nu pinuh condong kana horor mummy.

Gemblengna, sanajan meandering sarta ngabogaan saeutik Pace slow, Upacara Hayang Dimimitian mangrupakeun kultus cukup entertaining, kapanggih footage, sarta mummy horor hibrid. Upami anjeun hoyong mummies, éta delivers on mummies!

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading