imah Berita Hiburan Pikasediheun Trailer 'Henteu Wujud' Ngagoda Pangalaman Horror Awak

Trailer 'Henteu Wujud' Ngagoda Pangalaman Horror Awak

by Trey Hilburn III
4,542 pintonan
teu aya wujudna

Dunya peryogi langkung horor awak. Gagasan awak anjeun nyalira ngalawan anjeun sareng janten monster tina carita anjeun nyalira. The trailer pikeun teu aya wujudna masihan kami wilujeng sumping pisan kana sub-genre horor awak. Anu ieu ngarobih gangguan tuangeun janten sétan langsung.

Gangguan dahar mangrupikeun monster sorangan sareng ningali juru film ngadamel masalah éta ku cara ngarobih hal anu maot janten dasar teu aya wujudna mangrupakeun move cemerlang sorangan. Pilem éta katingali saé pisan. Éta démo anu luar biasa pikeun debut fitur sutradara Samantha Aldana.

Sinopsis pikeun teu aya wujudna sapertos kieu:

Ivy, penyanyi berjuang di New Orleans trapped di dunya disumputkeun tina gangguan dahar nya, kudu nyanghareupan kecanduan nya - atawa resiko jadi monster a.

teu aya wujudna béntang Kelly Murtagh, Bobby Gilchrist, Jamie Neumann, Marco Dapper, Erika Ashley, Gralen Bryant Banks, sarta Zardis Nichol.

Film XYZ urang teu aya wujudna datangna dimimitian Pébruari 10.