imah Berita Hiburan Pikasediheun Trailer 'Red Snow's' Ngenalkeun Dongeng Vampir Natal anu pikaresepeun

Trailer 'Red Snow's' Ngenalkeun Dongeng Vampir Natal anu pikaresepeun

Wéw! Vampir!

by Trey Hilburn III
17,371 pintonan

Henteu unggal dinten anjeun nampi carita Natal vampir. Janten, Salju Beureum Sigana mah hiji husus. Nyatana, Jacob Davison urang sorangan ningali éta dina usum Festival sareng masihan skor anu luhur sareng nyarios yén éta "ngompa getih seger kana genre vampir."

Trailer éta masihan urang pandangan kana dunya vamp anu sadayana dicaritakeun dina wates salju salju Natal.

Sinopsis pikeun Salju Beureum sapertos kieu:

Nalika hiji bat tatu transforms kana vampir ganteng, berjuang novelis horor Olivia Romo nyumput anjeunna di garasi nya ngajaga anjeunna ti hunter vampir. Besotted ku mahluk, manehna eupan anjeunna getih sato, tapi sagala kasempetan roman geura-giru thwarted nalika geng sasama bloodsuckers narajang imahna pikeun neangan sobat maranéhanana leungit.

Film ieu ditulis jeung diarahkeun ku Sean Nichols Lynch jeung béntang Dennice Cisneros, Nico Bellamy, Laura Kennon.

Salju Beureum datang dina VOD, DVD jeung Digital mimiti 28. Desember.

beureum