Connect with kami

wartos

Trailer 'Red Snow's' Ngenalkeun Dongeng Vampir Natal anu pikaresepeun

dimuat

on

Henteu unggal dinten anjeun nampi carita Natal vampir. Janten, Salju Beureum Sigana mah hiji husus. Nyatana, Jacob Davison urang sorangan ningali éta dina usum Festival sareng masihan skor anu luhur sareng nyarios yén éta "ngompa getih seger kana genre vampir."

Trailer éta masihan urang pandangan kana dunya vamp anu sadayana dicaritakeun dina wates salju salju Natal.

Sinopsis pikeun Salju Beureum sapertos kieu:

Nalika hiji bat tatu transforms kana vampir ganteng, berjuang novelis horor Olivia Romo nyumput anjeunna di garasi nya ngajaga anjeunna ti hunter vampir. Besotted ku mahluk, manehna eupan anjeunna getih sato, tapi sagala kasempetan roman geura-giru thwarted nalika geng sasama bloodsuckers narajang imahna pikeun neangan sobat maranéhanana leungit.

Film ieu ditulis jeung diarahkeun ku Sean Nichols Lynch jeung béntang Dennice Cisneros, Nico Bellamy, Laura Kennon.

Salju Beureum datang dina VOD, DVD jeung Digital mimiti 28. Desember.

https://www.youtube.com/watch?v=JvJ7rgRK_1I

beureum

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Jamie Lee Curtis Dinominasikeun pikeun Penghargaan Akademi

dimuat

on

Curtis

Jamie Lee Curtis mangrupakeun legenda sagalana ti Lebaran ka Hiji Lauk Disebut Wanda ka Lies leres sareng saluareun anjeunna pahlawan urang. Anu pangsaéna anjeunna gaduh éta sareng terang yén anjeunna pahlawan urang sareng henteu isin ngaku. Ayeuna, Curtis parantos nampi Nominasi Penghargaan Akademi anu pantes pikeun peranna dina Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus.

Curtis parantos dicalonkeun dina kategori "Kinerja Terbaik ku Aktris dina Peran Pendukung". Anjeunna mangrupikeun perusahaan anu serius pisan. Maksad abdi peran Angela Basset di Wakanda Salawasna teu aya wewengkon slouch boh.

Sinopsis pikeun Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus sapertos kieu:

"Nalika hiji beubeulahan interdimensional unravels kanyataanana, pahlawan saperti teu mirip kudu nyalurkeun kakuatan anyar nya pikeun ngalawan bahaya aneh tur bewildering ti multiverse salaku nasib dunya hang dina kasaimbangan."

  • JAMIE LEE CURTIS - Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus
  • ANGELA BASSETT – Panther Hideung: Wakanda Salawasna
  • HONG CHAU - Paus
  • KERRY CONDON – Banshees of Inisherin
  • STEPHANIE HSU – Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus

Naon daptar, y'all! Kami henteu tiasa ngantosan ningali upami Curtis nyandak Penghargaan Akademi! Utamana kusabab pidato panampina sigana bakal keren pisan.

Continue Reading

wartos

Pinhead Park Slide Mibanda Pamandangan Playground Sapertos pikeun Ditunjukkeun ka Anjeun

dimuat

on

Pinhead

y'all Eugene, Oregon geus ngalaman runtuyan pisan aneh kajadian dina sababaraha poé kaliwat, jeung alesan alus. Taman Kota Owen Rose Garden parantos ngabeledug dina média sosial akhir-akhir ieu kalayan poto-poto Pinhead Clive Barker sacara brilliantly robah jadi slide tempat kaulinan.

Ieu janten viral dugi ka akhir-akhir ieu warga Eugene parantos nyandak kana média sosial sareng janten ambek pisan.

"Ieu sh * theads liberal geus jauh teuing waktos ieu." A warga Eugene ambek dipasang ka Facebook. "Jelas aranjeunna nyobian ngasuh barudak urang janten… Monster. Sétan, monster jahat. Aranjeunna écés hoyong normalisasi hal ieu. Jeung anjeun terang abomination ieu ngan bakal narik weirdoes ka kota saeutik nice urang. “

"Naha urang hoyong janten tujuan wisata pikeun pembunuh séri sareng okultis? Dina pamanggih kuring, NO." Lain warga ambek mairan. "Urang kedah ngahiji salaku komunitas sareng niup ieu dina pucukna sateuacan hal-hal kaluar tina panangan. Hayu urang kirimkeun deui "tempat kaulinan barudak" anu pikasieuneun ieu ka naraka. Atawa hadé acan - Portland. aranjeunna siga aya nu aneh.”

Pinhead

Ayeuna, éta henteu nyandak anu biasa di taman pikeun mendakan yén sadaya hal ieu saé teuing pikeun leres. A prank hébat hébat orchestrated ku artis Cabel Adams.

Adams parantos ngahijikeun ieu dina Adobe teras dipasang. Ti dinya anjeunna ngantep dumbs belet Eugene ngalakukeun sésana sakumaha aranjeunna ngangkat obor maranéhanana sarta mimiti néangan monster Frankenstein urang.

Adams 'Instagram patut dipariksa kaluar. Hal ieu ngeusi langkung seueur patung Adobe sareng teu aya anu nguciwakeun.

Kami ngarepkeun patung Adams nyata. Heck, urang ngaharepkeun yén aya sakabeh Hellraiser taman diwangun ku estetika ieu. Simkuring masih serius mikir yén sakabéh hal pisan rad.

Kumaha saur anjeun ngeunaan Adams Hellraiser ngageser?

Pinhead
Continue Reading

wartos

HBO urang 'The Last of Us' Terus Tumuwuh dina Peunteun

dimuat

on

HBO sareng HBO Max adaptasi kaulinan vidéo The Last of Us geus ngabuktikeun jadi hit badag!

Episode kadua Minggu ditarik 5.7 juta pemirsa - pertumbuhan panongton dua minggu panggedéna pikeun séri drama HBO Asli dina sajarah jaringan!

tukang

Jumlah ieu ngagambarkeun 20% -40% tina total panongton kotor acara urang per episode, kalawan episode perdana ayeuna nepi ka 18 juta total pemirsa!

Ieu incredibly deukeut viewership yén AMC urang Nu Leumpang Dead dipasang dina usum debut, kalawan jumlah mimitian ti 4.71 juta nepi ka luhur 5.97 juta.

Kalayan angka-angka sapertos kieu, kamungkinan pisan urang bakal meunang usum kadua!

runtuyan anyar HBO urang The Last of Us diatur 20 taun sanggeus peradaban geus ancur.

Drama gripping ieu nuturkeun Joel (Pedro Pascal of The Mandalorian) jeung Ellie (Bella Ramsey of Game of Thrones) nalika aranjeunna ngalaksanakeun misi bahaya pikeun nyelundupkeun Ellie kaluar tina zona karantina oppressive. Sapanjang jalan, aranjeunna kedah ngandelkeun silih pikeun salamet nalika aranjeunna nyebrang AS

Ngagabung dina cast nyaéta Gabriel Luna (Terminator: Dark Takdir) salaku Tommy, lanceukna Joel, babarengan jeung Storm Reid, Anna Torv, Jeffrey Pierce, Nick Offerman, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett jeung Con O'Neil.

Craig Mazin (Chernobyl) ngembangkeun séri pikeun HBO, kalawan Neil Druckmann on dewan salaku produser eksekutif.

Siap-siap pikeun perjalanan anu brutal sareng pikasieuneun - The Last of Us pasti janten roller coaster émosional!

Continue Reading