imah Berita Hiburan Pikasediheun Cuplikan Akhirna Muncul Tina The Green Inferno

Cuplikan Akhirna Muncul Tina The Green Inferno

by admin

Héjo Inferno

Parantos lami ti saprak urang teu aya anu kedah dilaporkeun perkawis The Green Inferno, Eli Roth urang resep kana pilem sapertos Holocaust Cannibal. Dina tungtung buntut taun ka tukang urang terang yén Open Road Films bakal masihan pilem dina film-film teater dina bulan Séptémber 5 taun ieu, sanaos dina waktos éta kami masih teu acan ningali trailer atanapi bahkan seueur gambar-gambar gambar éta ti kang Roth anu diantos-antos deui kana korsi sutradara.

Kami janji bakal ngajantenkeun anjeun dipasang nalika urang nguping langkung seueur sareng dinten ieu urang ngajantenkeun janji éta. Cuplikan pikeun The Green Inferno tungtungna parantos jalan kaluar tina leuweung anu kaserang kanibal, sareng kami di dieu dinten ayeuna pikeun ngaladénan éta dugi ka anjeun dina piring pérak. Sareng damn, naha raos na raos.

Pencét tombol play di handap pikeun ngalelepkeun waos anjeun kana tampilan mimiti salah sahiji pilem horor anu paling diarepkeun taun 2014, anu sumping ka kami kalayan kahadean Moviefone!

[youtube id = "b97hV9SeGQk"]

In The Green Inferno, ko-nyerat sareng diarahkeun ku Eli Roth, sakumpulan aktivis mahasiswa angkat ka Amazon dina upaya nyalametkeun hiji suku tina punah. Perjalanan kasebut nyandak giliran pikeun pikasieuneun nalika aranjeunna sadar yén aranjeunna nyobian mayungan suku kaum kanibal ... sareng aranjeunna badé janten jalan utama.

Salaku kipas ageung pilem Roth sateuacana, kuring ngarepkeun pilem ieu, anu kedahna janten napas tina hawa seger, di tengah sadaya pikasieuneun bertemakan paranormal anu nuju ngabanjiri box office dina sababaraha taun ka pengker. Bakat Roth pikeun anu gering, pulas sareng pikasieuneun panginten janten tepat dina panangan anu diperyogikeun ku genre, sareng kuring henteu sabar ngantosan panon kuring dina pikasieuneun anu ngantosan.

Naon anu anjeun nyarios ?!

Posts Related

Translate »