Connect with kami

wartos

Trailer 'Expend4bles' nempatkeun Dolph Lundgren dina Heavy Sniper sareng Megan Fox salaku Anggota Anyar

dimuat

on

Expendables

Tim geus balik kalawan sababaraha getih anyar. The Expend4bles mulih pikeun petualangan kaopat jeung béntang aksi badag. Sakali deui kami nampi grup béntang anyar pikeun nyangking getih anyar éta. Simkuring pernah bosen ningali Stalone na Statham boh. Tapi, kami saluareun siap ningali Megan Fox gabung geng jeung unleash pakarang sarta seni béladiri dina sababaraha dudes. Salah sahiji karesep kuring nyaéta Dolph Lundgren sareng sigana anjeunna balik deui nganggo spésifikasi sareng nuju posisi sniper.

Asupna kaopat kana The Expendables ngajadikeun eta kasampak saolah-olah ieu bakal mawa leuwih loba humor kana racikanana. Éntri anu kapungkur langkung difokuskeun kana aksi sareng langkung seueur dina karakter. Tapi, kuring ngarepkeun ku entri ieu urang tiasa ningali sisi anyar tina karakter sareng komedi anu langkung seueur.

The synopsis anyar pikeun Expend4bles sapertos kieu:

Béntang generasi anyar ngagabung sareng béntang aksi top dunya pikeun petualangan anu didorong adrenalin di Expend4bles. Reuniting salaku tim mercenaries elit, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, sarta Sylvester Stallone anu ngagabung pikeun kahiji kalina ku Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran, jeung Andy Garcia. Angkatan kalawan unggal pakarang maranéhna bisa meunang leungeun maranéhna dina sarta kaahlian ngagunakeun éta, The Expendables garis panungtungan dunya pertahanan jeung tim anu bakal disebut nalika sagala pilihan séjén kaluar tabél. Tapi anggota tim anyar kalawan gaya anyar jeung taktik bade masihan "getih anyar" harti anyar sakabeh.

Béntang pilem anyar Jason Statham, Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran, kalawan Andy Garcia, sarta Sylvester Stallone.

Expend4ables anjog di bioskop dimimitian 22. September Anjeun gumbira ngeunaan leuwih adventures kalawan geng ieu? Atawa, anjeun geus cukup?

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

A24 & AMC Theatres Collab Pikeun "Oktober Thrills and Chills" Line-Up

dimuat

on

Studio pilem pareum A24 nyokot alih Wednesdays di AMC bioskop bulan hareup. "A24 Presents: Oktober Thrills & Chills Film Series," bakal janten acara anu nunjukkeun sababaraha pilem horor pangsaéna di studio ulang-dibere dina layar badag.

Pembeli tiket ogé bakal nampa hiji-bulan sidang bébas tina A24 Sadaya Aksés (AAA24), hiji aplikasi anu ngamungkinkeun para palanggan zine gratis, kontén ekslusif, barang dagangan, diskon, sareng seueur deui.

Aya opat pilem pikeun dipilih unggal minggu. Mimitina nyaéta Dukun anu on 4 Oktober, lajeng X on Oktober 11, dituturkeun ku Handapeun kulit on 18. Oktober, sarta tungtungna Diréktur urang Cut tina midsommar on Oktober 25.

Kusabab diadegkeun dina 2012, A24 parantos janten mercusuar pikeun pilem bebas off-the-grid. Kanyataanna, aranjeunna mindeng outshine counterparts mainstream maranéhanana jeung eusi non-turunan dijieun ku direksi anu nyieun visions anu unik tur untempered ku studio Hollywood badag.

Pendekatan ieu parantos kéngingkeun seueur peminat anu bakti ka studio anu nembé nampi Penghargaan Akademi Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus.

Datang nepi sakeudeung teh finale ka Ti Kulon tryptic X. Mia Goth balik deui salaku muse West MaXXXine, misteri pembunuhan slasher diatur dina 1980s.

Studio ogé nempatkeun labél na dina pilem diilikan rumaja Nyarios ka abdi saatos premiere na di Sundance taun ieu. Pilem ieu janten hit kalayan kritik sareng panongton anu ngadorong sutradara Danny Philippo jeung michael philippou pikeun pitch a sequel nu ceuk maranehna geus dijieun.

"A24 Presents: Oktober Thrills & Chills Film Series," tiasa janten waktos anu saé pikeun pencinta pilem anu henteu biasa. A24 pikeun nempo naon sagala fuss ngeunaan. Urang bakal nyarankeun salah sahiji pilem dina line-up utamana potong sutradara ampir tilu jam tina Ari Aster urang. midsommar.

Continue Reading

Movies

Trailer 'V/H/S/85' Sakabehna Dimuat Ku Sababaraha Carita Anyar Brutal

dimuat

on

Nyiapkeun pikeun éntri séjén kana populér V / H / S. runtuyan antologi jeung V / H / S / 85 nu bakal premiere dina Shudder jasa streaming on Oktober 6.

Ngan leuwih dasawarsa ka tukang, aslina, dijieun ku Brad Miska, janten favorit kultus mani sarta geus spawned sababaraha sequels, reboot a, sarta sababaraha spin-offs. Taun ieu, produser ngumbara deui ka 1985 pikeun mendakan kaset pidéo terorna sareng pondok footage anu dipendakan anu diciptakeun ku sutradara anu kasohor ayeuna kalebet:

David Bruckner (Hellraiser, The Night House),

Scott Derrickson (The Black Phone, Sinister),

Gigi Saul Guerrero (Bingo Hell, Culture Shock),

Natasha Kermani (Untung)

Mike Nelson (Salah Giliran)

Janten saluyukeun tracking anjeun sareng nonton trailer anu énggal-énggal pikeun kempelan énggal-énggal tina ngimpina footage anu kapanggih.

Kami bakal ngantepkeun Shudder ngajelaskeun konsépna: "Mixtape anu pikasieuneun nyampurkeun gambar snuff anu teu acan kantos katingal sareng siaran berita ngalamun sareng pidéo bumi anu ngaganggu pikeun nyiptakeun mashup analog anu surealis tina 80an anu hilap." 

Continue Reading

wartos

Novelisasi 'Halloween' Balik deui dina Cetakan Pertama Kalina dina 40 Taun

dimuat

on

Lebaran

John Carpenter urang Lebaran mangrupa Palasik sadaya-waktos anu masih touchstone utama pikeun bulan Oktober. Dongéng Laurie Strode sareng Michael Myers diwangun kana DNA Horror dina waktos ieu. Ayeuna pikeun kahiji kalina dina 40 taun, novelisasi tina Lebaran geus deui dicitak pikeun waktos kawates.

Novelisasi anu dikarang ku Richard Curtis/Curtis Richard teu acan katingal caangna ti 40 taun ka pengker. Salila sababaraha taun, Novelisasi Lebaran parantos janten barang kolektor. Janten, cetak ulang mangrupikeun hal anu ditunggu-tunggu para peminat pikeun ngalengkepan koleksi.

"Dicitak Dina Darah kacida reueus nampilkeun pilem ASLI dasi-in novelisasi, reprinted pinuh dieu pikeun kahiji kalina dina leuwih 40 taun! Sajaba ti éta, geus pinuh digambarkeun sapanjang kalawan ampir saratus BRAND-NEW Ilustrasi dijieun ngan pikeun release ieu ku genius vektor, Orlando "Mexifunk" Arocena. Volume 224 halaman ieu pinuh ku visi artistik klasik sareng anca anyar tina horor klasik John Carpenter."

Lebaran

Lebaran urang sinopsis sapertos kieu:

"Dina wengi Lebaran anu tiis di 1963, Michael Myers umur genep taun brutal ditelasan adina na 17 taun, Judith. Anjeunna dihukum sareng dikonci salami 15 taun. Tapi dina 30 Oktober 1978, nalika ditransfer pikeun tanggal pangadilan, Michael Myers, 21 taun, nyolong mobil sareng kabur Smith's Grove. Anjeunna mulih deui ka kampung halamanna anu sepi di Haddonfield, Illinois, dimana anjeunna milarian korban salajengna."

Kantor leuwih kana Dicitak dina Getih pikeun nyandak katingal di reprints sarta édisi maranéhanana.

Naha anjeun kipas novelisasi pilem? Hayu urang terang dina bagian komentar.

Continue Reading