Connect with kami

wartos

Cuplikan 'Gedé Bodas' Pinuh Ku Hiu Lapar & Korban Pikaresepeun

dimuat

on

[CATETAN EDITOR: atas permintaan studio iHorror parantos ngaleungitkeun trailer YouTube pikeun hébat bodas ngeunaan klaim ngalanggar hak cipta.]

Pilem hiu sigana moal pernah sirna sareng dina pilem horor Australia anu bakal datang Bodas Bodas, éta sigana hiji hal anu saé. Numutkeun kana trailer, anu dipasang di katurunan disgusting (kami parantos pasang di handap ieu), urang ningali sato galak laut anu nga-teror pesawat swasta anu pinuh ku turis anu ngajajah tempat anu disebut Hell's Reef. Ngaranna kedahna parantos janten peringatan.

Kusabab urang ngan ukur gaduh trailer anu terasna, pikeun ayeuna, pilem ieu katingalina turunan tina unggal kaayaan anu ditalungtik dina pilem hiu sanés sapertos Rahang 2, The deet, 47 Méter Turun, Cai Buka, sarta Peuting Hiu ka sababaraha ngaran.

Ieu bakal debut pilem pitunjuk sutradara Martin Wilson. Numutkeun ka IMDb, hébat bodas nuju dijemput ku Universal, tapi teu aya tanggal rilis AS anu diumumkeun sanaos dijadwalkeun pikeun 2021.

Tétéla, pilem ieu dumasar kana kajadian anu leres anu ogé tiasa hartosna kabébasan artistik, tapi kumargi ieu Australia dimana ampir unggal mahluk pikasieuneun, éta panginten langkung caket kana bebeneran.

Produser Neal Kingston nyarios hébat bodas sanés nyobian ngadamel deui rahang, tapi jelaskeun kasieunan anu aya disakurilingna.

“Ti saprak nongton rahang salaku budak kuring sadar pangaruh pilem hiu tiasa dilakukeun pikeun pemirsa pilem. Sieun anu anjeun raoskeun di bioskop sareng teras-terasan ngala cai téh nyata. hébat bodas ngagentoskeun kasieunan éta sareng dibarengan ku pagelaran anu hébat, nganteurkeun pangalaman anu nyata sareng gampang, mudah-mudahan pikeun generasi bioskop anu énggal. "

Ieu sinopsisna:

Hiber anu dieusi pikaseurieun ka atoll jauh janten ngimpina pikeun lima panumpang nalika pesawat terbang laut na musnah dina kacilakaan freak sareng aranjeunna kajebak dina rakit, 100 mil ti basisir sareng hiu tuangeun manusa ngambang di handapeun permukaan.

Gambar lulugu ti IMDb kanggo hébat bodas

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

redaksi

Dugaan urut Anggota Staf Museum Haunted Tattles on Zak Bagans

dimuat

on

zak bagans haunted museum ihorror

Zak Bagans geus meunang bum rap lately berkat sababaraha urut na Petualangan Hantu teammates. Tapi anjeunna ogé nuju dipanggang ku salah sahiji na disangka tilas Museum Angker pagawé di Las Vegas

Anggota tim semu nyandak kana reddit dina AMA (Ask Me Anything), ngondang palanggan pikeun naroskeun aranjeunna ngeunaan padamelan na kalebet detil juicy ngeunaan bos anu kasohor. Ieu ngakibatkeun windfall tina queries nu datang jeung sababaraha waleran héran. 

Bagans mangrupikeun salah sahiji anu munggaran nyandak kamampuan moro hantu na kana televisi nyiptakeun acara realitas anu suksés anu nampilkeun sababaraha tempat anu paling angker di dunya. Ditambah sareng penampilanna anu saé, histrionik réaktif sareng karesep pikeun ngawangun tegangan Petualangan Hantu janten fenomena budaya pop. 

Sapanjang perjalananna, Bagans mimiti ngumpulkeun barang-barang anu dilaknat cukup pikeun ngeusian imah vintage di Nevada anu ahirna anjeunna didamel deui. jeung ngaranna Museum Haunted. Sémah tiasa nganjang kempelan na pikeun fee a tur diarahkeun ngaliwatan loba kamar na ku pituduh wisata.

Saluran YouTube The SneezingMonyet nampilkeun utas AMA Reddit dina saluranna kalayan pembaruan anu bakal diturutan.

Kusabab urut pagawe teu bisa, atawa moal, diverifikasi, cukup disebutkeun yen euweuh wangsit dina sawala lengthy kudu dianggap kanyataan. Ieu tiasa janten mantan karyawan anu teu puas sareng teu aya anu langkung saé tibatan ngobrol ngeunaan ikon televisi anu parantos nampilkeun acara na dina hawa salami 16 taun. Atawa, sababaraha eta bisa jadi bener.

Tapi éta pikeun anjeun mutuskeun.

Monyét Bersin

Monyét Bersin

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

Stephen King 'The Monkey' Sells to Neon, James Wan Co-Producing

dimuat

on

Lumayan wae sapotong tulisan ti Stephen King geus asak pikeun adaptasi pilem. Anu saterusna nyaéta carita pondok taun 1980 anu dimuat dina antologi taun 1985 Awak Rorongkong, husus Monyét. warta nu peupeus ku Bates waktos nyebutkeun Neon meunang perang Panawaran sarta film bakal dirilis dina 2025.

Distributor indit gaga nyoba ngamankeun hak jeung Neon nu meunangna dilaporkeun mayar tujuh inohong pikeun pilem horor.

Numutkeun Deadline: "Dina Monyét, Nalika sadulur kembar Hal sarta Bill manggihan kaulinan monyét heubeul bapana di loteng, runtuyan maot pikareueuseun mimiti lumangsung di sabudeureun éta. Dulur-dulur mutuskeun pikeun ngalungkeun monyét sareng teraskeun kahirupanna, teras-terasan salami mangtaun-taun. Tapi nalika maotna anu misterius dimimitian deui, sadulur-sadulur kedah ngahijikeun deui pikeun milari jalan pikeun ngancurkeun monyét pikeun hadé sateuacan nyandak nyawa sadayana anu caket sareng aranjeunna. Theo James muterkeun si kembar dina taun engké. [Christian] Convery maénkeun kembar ngora. ”

Pilem diarahkeun ku Osgood (Oz) Perkins anu proyek buzz-mabok ayeuna, Suku panjang dileupaskeun dina Juli 12.

Pilem ieu ogé dibintanginya, Tatiana Maslany (Manéhna–Hulk: Pangacara di Hukum), Elijah Wood (Lord Of The Cingcin), Colin O'Brien (wonka), Rohan Campbell (The Hardy Boys) jeung Sarah Levy (Schitt's Creek).

James Wan jeung Michael Clear urang banner Robot atom gaduh kiridit produksi.

Dina 2023 film pondok diarahkeun ku Spencer Sherry ieu diadaptasi tina raja carita. Éta pilem ayeuna nuju touring pasar festival pilem tapi anjeun tiasa ningali trailer di handap.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

daptar

Yay atanapi Nay: Naon Anu Alus sareng Buruk dina Horor Minggu Ieu: 5/13 dugi ka 5/17

dimuat

on

wéw

labuh teu meunang hiji tapi dua urut. Ieu warta hébat sabab ayeuna urang terang CGI goréng bisa sadar dipaliré lamun sagalana sejenna jadi hébat. 

wéw

Hiji lalaki dilabélan a waktos ngumbara saatos disangka asup taman héd dina 30s sarta exiting poé saterusna dina 60s na. Upami sihirna leres, urang tungtungna tiasa uih deui sareng ngobrol Jason blum pas saatos Kagiatan paranormal sarta nyieun anjeunna janji moal noél an Exorcist film. 

Entong

Méja Kopi. Ieu meureun nu kahiji waktos kami geus ngusulkeun spoiling film saméméh sabenerna ningali eta. Antosan. Meureun urang manja Old ku suggesting anjeun teu balik ningali eta. 

Entong

Prolific B moviemaker Sadér Corman maot di 98. Anjeunna masihan loba aktor sarta sutradara kasempetan di Hollywood, sababaraha bakal nuluykeun meunang panghargaan utama. Pilem-pilemna ngerakeun, sering sesah tapi sok ngeusi haté. 

wéw

Badut Motel janten trilogi. Filmmakers horor Indy mirah teu micromanaged ku eksekutif studio euyeub tur kuat ambéh maranéhanana bisa senang jeung bahan maranéhanana, sarta naon tempat hadé pikeun laksana kabebasan éta ti di motel gurun creepy di Nevada lorded leuwih ku ratusan badut. 

Entong

A Jason Semesta diumumkeun nu ngajangjikeun loba gurat "aktivasina" dina Jumaah nu 13th jagat raya. Sanaos definisi tina "aktivasina" henteu pernah dijelaskeun sacara lengkep, éta nyababkeun urang percaya yén éta mangrupikeun salah ketik pikeun "transaksi" sahingga pamaén Fortnite nyeken ku kulit Jason anu ngagem topéng hoki régulasi non-IP. 

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading