imah Berita Hiburan Pikasediheun Cuplikan sareng Gambar Eksklusif tina Pilem Horor Australia 'The School'

Cuplikan sareng Gambar Eksklusif tina Pilem Horor Australia 'The School'

by Waylon Yordania

Kuring henteu yakin naon perkawis Australia, tapi sigana mah nyaan jago nyieun pilem horor. Naha éta pembunuh sérial brutal a la Wolf Creek atanapi fitur paranormal ngarusak sapertos The Babadook, Aussies siga anu gaduh jariji dina pulsa sieun, sareng tim di tukang Sakola komitmen pikeun ngalaksanakeun tradisi pikasieuneun éta.

Ditulis sareng diarahkeun ku Storm Ashwood sareng diproduksi ku Blake Northfield, Jim Robison, dkk, pilem ieu museur ka Dr. Amy Wintercraig (Megan Drury), saurang ahli saraf anu putrana parantos koma saatos ampir tilelep. Sanaos terang yén éta mustahil sareng sanaos tekanan ti kolega na, Wintercraig komitmen pikeun ngahudangkeun putrana.

Saatos wengi anu sesah, dokter gugah mendakan diri, sanés di rumah sakit dimana anjeunna saré, tapi di sakola pikun sareng tilar dunya anu pinuh ku murangkalih anu caket sareng anjeunna henteu lami mendakan yén salamet tiasa janten hiji-hijina cara pikeun nyalametkeun putrana .

Megan Drury di Sakola

“Nya siga kitu Pasir sepi meets Gusti ti flies, "Saur produser Jim Robison.

Ningali gambar tina pilem éta, kuring bakal nyarios yén pedaranana langsung katingali.

Robison, anu nyarios ka iHorror, ogé nunjukkeun yén pikeun ngagaduhan suasana anu pas sareng milarian filmna, produksi dilaksanakeun di Rumah Sakit Méntal Gladesville, salah sahiji anu pangkolotna di Australia anu ogé dianggap salah sahiji tempat anu paling angker di dunya.

Megan Drury sareng sababaraha murangkalih anu serem ti The School

Lahan anu lega sareng gedong gundul Gladesville gaduh sejarah anu kasimpen ti taun 1838 nalika panto na mimiti dibuka. Robison ngalaporkeun yén aya langkung ti 1200 kuburan anu henteu dicirian dina harta éta sareng aranjeunna mendakan seueur pesen cryptic ukiran kana tembok ku urut pasién.

"Nalika urang dugi ka dinya, kami sadar yén kami ngagaduhan lokasi anu sampurna pikeun carita ieu," Robison ngajelaskeun. "Nalika tempat munggaran dibuka anjeun tiasa komitmen pikeun sagala jinis alesan sareng jalma-jalma di sana henteu diperlakukeun kalayan saé. Di sababaraha kamar kami mendakan pesen sapertos 'Tingali di tukangeun anjeun. Abdi masih di dieu. '”

Pilem ieu kalebet pamaén aktor Samaun anu ngaregepkeun sapertos Nicholas Hope disarengan pendatang sapertos Will McDonald, anu Robison nyebat salah sahiji palaku ngora anu paling berkesan anu ku anjeunna ngagaduhan hak istiméwa damel.

Badé McDonald di The School

Sakola bakal debut sadunya tanggal 27 Juli 2018 dina wengi kabuka tina Monster Fest iinditan Shio, Festival pilem horor perdana perdana Australia, sareng Robison nyatakeun berita ngeunaan distributor sareng tanggal rilis Amérika Kalér bakal diumumkeun dina sababaraha bulan ka payun.

Kami bakal ngajantenkeun anjeun dipasang nalika warta éta sayogi. Kanggo ayeuna, anjeun tiasa nuturkeun Sakola on Facebook jeung Instagram pikeun sadaya detil panganyarna na parios trailer di handap!

Posts Related

Translate »