Connect with kami

wartos

Cuplikan 'The Resort' Ngenalkeun Jenis Carita Hantu Anu Anyar Ngageur

dimuat

on

pamutuhan keur ngaso

Abdi resep penemuan ulang sareng aya anu saenyana akhir-akhir ieu. Pilem pilem sareng anu sapertos na parantos nyandak giliran sareng nuju ka tempat-tempat anu énggal. Cuplikan pikeun The Resort katingalina lakukeun hal anu sami sareng format carita hantu anu dicoba sareng leres. Anu ieu sigana ngagabungkeun carita hantu sareng sakedik katuangan barang dicampur sakedik ogé.

Sinopsis pikeun The Resort sapertos kieu:

Lex mangrupikeun panulis anu kataji ku paranormal. Pikeun ulang taunna, tilu sobat pangdeukeutna Lex mutuskeun nyandak anjeunna dina perjalanan kejutan ka Resort anu tinggaleun di Hawaii. Resort mangrupikeun hal anu matak janten hantu anu kasohor, The Half-Faced Girl, sareng Lex nekad mendakanana. Nalika aranjeunna dugi ka Pulo Jawa, aranjeunna mendakan tempat wisata anu lega, éndah tur eerily kosong. Sakumaha Lex mutuskeun yén ieu ngan ukur legenda kota, babaturanana mimiti ngaleungit hiji-hiji, ninggalkeun anjeunna dina rahmat roh jahat.

The Resort kaluar 30 April di pilih bioskop sareng dina VOD.

Naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan trailer The Resort? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Deep Blood asalna ti Severin sareng masihan anjeun rahang henteu sapertos naon-naon anu anjeun kantos tingali. Pariksa trailer di dieu.

jero

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Lebetkeun Gelap, Nangkeup Sieun, Salamet Anu Angker - 'Malaikat Cahaya'

dimuat

on

Teater Los Angeles mangrupikeun téater bersejarah sareng ikonik anu aya di kota Los Angeles, California. Téater ieu muka panto taun 1931 sareng kasohor ku desain Art Deco anu endah, boh dina jero sareng luar. Unsur-unsur hiasan, kalebet mural warni, lampu gantung hiasan, marquees, sareng tanda neon, ngagambarkeun daya tarik jaman éta. Dina mangsa jayana, Teater Los Angeles diwangun dina mangsa "Golden Age of Hollywood," ieu waktos nalika istana pilem grand anu diwangun pikeun showcase film panganyarna dina gaya. Téater ieu ayeuna janten bumi kanggo waktos anu pondok pikeun pangalaman immersive, Malaikat Cahaya. 

Malaikat Cahaya - Los Angeles, California.

Hollywood heubeul dibangkitkeun pikeun hirup ieu, pangalaman horor walkthrough immersive. Lorong anu poék, beuteungna, kalangkangna, sémah bakal diangkut deui ka 1935. Pangalaman immersive ngagunakeun téknologi canggih sapertos lampu ngalih, sora Dolby Atmos, proyéksi, sareng lampu strobo kakuatan. 

Malaikat Cahaya - Teater Los Angeles

Urang mimiti turunan di lobi, dimana éta pisan welcoming, sarta kami disambut. Hiji aktor masihan bubuka jeung carita. Kami patepung jeung ngical paralatan nawiskeun cigars jeung rokok, tapi aya hal pisan jahat ngeunaan ieu awéwé beku-bermuka. 

Malaikat Cahaya - Los Angeles, California.

Sakali pamandangan lobi réngsé, rombongan diantar ka handap, dimana rarasaan éta maze dina Lebaran Horror Nights, hal anu biasa. Urang ngumbara ngaliwatan hallways poék, anu warned teu hudang Malaikat, sarta éta dina pamandangan flashback ti naon kasampak kawas tempat di abad ka-19. 

Saatos Maze, anjeun asup ka ballroom téater jeung bar salaku atraksi puseur. Sababaraha deui karakter haunting jaman éta leumpang sabudeureun. Aya ogé wewengkon béda nu sémah bisa ngajalajah, sarta aranjeunna tiasa ningali pamandangan séjén maén kaluar saméméh panon maranéhanana. Anu kuring resep kana daérah ieu nyaéta yén aya rurusuhan, teu aya anu ngadorong saha waé pikeun ngaléngkah ka kamar hareup. Abdi tiasa calik sareng nyandak sadayana, nikmati lingkungan, sareng nyedot sadayana. 

Malaikat Cahaya - Los Angeles, California.

Saatos ieu, urang ngalakukeun pangalaman walkthrough anu sanés nalika urang nuju ka final, dimana sadayana dipandu ka téater utama pikeun pagelaran grand finale. 

Malaikat Cahaya - Los Angeles, California.
Malaikat Cahaya - Los Angeles, California.

MALAIKAT CAHAYA éta hiji pangalaman denok tur hal abdi tiasa ningali tumuwuh unggal taun. Perhatian kana detil sareng suasana mangrupikeun hal anu kuring henteu kantos ngalaman sateuacanna. Ieu haunting elegance acan geulis, sarta acara ieu teu kawas sagala séjén, sarta eta hadir kalawan pangluhurna rekomendasi. acara ieu dibanderol di $59.50 per jalma sarta alesan dibanderol pikeun genep puluh nepi ka salapan puluh-menit acara. 

Malaikat Cahaya - Los Angeles, California.

MALAIKAT CAHAYA dijalankeun ti 15 Séptémber nepi ka 31 Oktober, kalayan pintonan Rebo - Minggu, 6 PM - 12 AM. Tiket bisa dibeuli Ieuh

Continue Reading

redaksi

Panyipta Boneka Rusia Anu Heboh Nyiptakeun Mogwai Salaku Ikon Horor

dimuat

on

Oili Varpy mangrupakeun maker boneka Rusia anu boga cinta Mogwai mahluk ti Gremlins. Tapi manehna oge adores pilem horor (jeung sagala hal budaya pop). Manehna merges cinta nya dua hal ieu ku handcrafting sababaraha cutest, inohong paling luar biasa ieu sisi NECA. Perhatianna kana detil leres-leres luar biasa sareng anjeunna tiasa ngajaga imut Mogwai bari tetep ngajantenkeun aranjeunna menacing sareng dikenal. Émut yén anjeunna nyiptakeun ikon ieu dina bentuk pra-gremlin na.

Boneka Maker Oili Varpy

Sateuacan anjeun langkung jauh, urang kedah ngaluarkeun PERHATOSAN: Aya seueur panipuan dina média sosial anu ngeksploitasi karajinan Varpy sareng nawiskeun ngajual boneka ieu ampir sapeuting. Perusahaan-perusahaan ieu mangrupikeun penipu anu muncul dina feed média sosial anjeun sareng nawiskeun pikeun ngajual barang-barang anu anjeun henteu kantos nampi saatos pamayaran anjeun. Anjeun ogé bakal terang yén éta mangrupikeun panipuan sabab kreasi Varpy dibasajankeun $200 - $450. Kanyataanna, éta bisa nyandak nepi ka ampir sataun pikeun manehna ngalengkepan sapotong.

Henteu hariwang, urang tiasa ningali karyana tina desktop urang nalika ngotéktak koleksina gratis. Sanajan kitu, manehna pantes sababaraha pujian. Ku kituna lamun can mampuh salah sahiji buah nya pencét nya nepi, atawa ngan sirah leuwih kana Instagram nya jeung masihan dirina nurutan atawa kecap dorongan.

Kami bakal nyayogikeun sadayana anjeunna info sah dina tumbu di ahir artikel ieu.

Pennywise/Georgie Mogwai
Mogwai sakumaha Chucky

Mogwai salaku Seni Badut
Mogwai sakumaha Jigsaw
Mogwai sakumaha Tiffany
Mogwai sakumaha Freddy Krueger

Mogwai sakumaha Michael Myers

Di dieu nyaeta Oili Varpy urang boros kaca nya Instagram kaca jeung manehna Facebook kaca. Anjeunna kantos gaduh toko Etsy tapi perusahaan éta henteu deui bisnis di Rusia.

Continue Reading

Movies

Koléksi Paramount + Peak Screaming: Daptar Pilem, Runtuyan, Acara Khusus

dimuat

on

Paramount + ngiringan perang streaming Lebaran anu lumangsung bulan ieu. Kalayan aktor sareng panulis mogok, studio kedah ngamajukeun konténna nyalira. Tambih Deui aranjeunna sigana geus disadap kana hal urang geus nyaho, Lebaran jeung pilem horor buka leungeun-di-leungeun.

Pikeun bersaing sareng aplikasi populér sapertos Shudder jeung Jurits, nu gaduh eusi dihasilkeun sorangan, studio utama nu curating béréndélan sorangan pikeun palanggan. Simkuring gaduh daptar ti Max. Simkuring gaduh daptar ti Hulu/Disney. Kami ngagaduhan daptar sékrési téater. Heck, urang malah boga daptar urang sorangan.

Tangtosna, sadayana ieu dumasar kana dompét anjeun sareng anggaran pikeun langganan. Masih, upami anjeun balanja di sabudeureun aya tawaran sapertos jalur gratis atanapi bungkusan kabel anu tiasa ngabantosan anjeun mutuskeun.

Dinten ayeuna, Paramount + ngarilis jadwal Lebaran anu aranjeunna judulna “Koléksi Puncak Screaming” sarta geus jam-dipak kalawan merek suksés maranéhanana ogé sababaraha hal anyar kawas premiere televisi tina Pet Sematary: Bloodlines on Oktober 6.

Éta ogé gaduh séri énggal nawar jeung Monster High 2, duanana ragrag kana Oktober 5.

Tilu judul ieu bakal ngiringan perpustakaan ageung langkung ti 400 pilem, séri, sareng épisode bertema Lebaran tina acara anu dipikacinta.

Ieu daptar naon anu anjeun tiasa mendakan dina Paramount + (sareng Waktos na pertunjukan) ngaliwatan bulan Oktober:

  • Big Screen urang Big Screams: Blockbuster hits, kayaning Ngagorowok VI, imut, Kagiatan paranormal, Indung! jeung Yatim: Maéhan Kahiji
  • Slash Hits: Tulang tonggong-chilling slashers, kayaning Mutiara*, Lebaran VI: Kutukan Michael Myers *, X* jeung ngajerit (1995)
  • Srikandi horor: Pilem sareng séri iconic, nampilkeun ratu jeritan, sapertos Hiji Tempat Tenang, Tempat Sepi Bagian II, JAKET konéng* jeung 10 Cloverfield Lane
  • Sieun gaib: Oddities Otherworldly kalawan The Ring (2002), Grudge (2004), Proyék Penyihir Blair jeung piaraan Sematary (2019)
  • Kulawarga Sieun Peuting: Paporit kulawarga sareng judul budak, sapertos The Addams kulawarga (1991 sareng 2019), Monster High: Pilem, Lemon Snicket's A Series of Acun Nasib jeung Hiji Imah Nyaring Leres Haunted, nu debuts dina layanan dina kempelan on Kemis 28. September
  • Datangna Rage: Horors SMA kawas TEEN WOLF: THE FILM, WOLF PACK, SPIRIT SCHOOL, Huntu*, Firestarter jeung Maot abdi Ex
  • Dipuji sacara kritis: Dipuji sieun, misalna Kadatangan, Kacamatan 9, Orok Rosemary urang *, Annihilation jeung Suspiria (1977) *
  • Fitur mahluk: Monsters janten pusat panggung dina film ikonik, sapertos raja Kong (1976), Cloverfield *, Crawl jeung Kongo*
  • A24 horor: Puncak thriller A24, sapertos Midsommar*, Jasad Jasad Jasad*, Maéhan Rusa Suci* jeung Lalaki*
  • Tujuan kostum: Contenders Cosplay, kayaning Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, Transformers: Rise of the Beasts, Top Gun: Maverick, Sonic 2, STAR TREK: ANEH DUNIA BARU, TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM jeung Babylon 
  • Lebaran Nickstalgia: episode nostalgia ti Nickelodeon paporit, kaasup SpongeBob SquarePants, Hei Arnold !, Rugrats (1991), iCarly (2007) jeung Aaahh !!! Monster nyata
  • Runtuyan Suspense: Darkly captivating usum tina Jahat, Pikiran Kriminal, Zona Twilight, DEXTER* jeung PUNCAK KEMBAR: BALIKAN*
  • Horror Internasional: Teror ti sakumna dunya kalayan Ngalatih ka Busan *, Host *, Roulette maot urang jeung Tukang ubar

Paramount + ogé bakal janten bumi streaming pikeun kontén musiman CBS, kalebet anu munggaran badag Brother episode Lebaran primetime dina 31 Oktober **; a gulat-themed episode Lebaran dina Harga nu Dupi Katuhu dina 31 Oktober **; jeung hajatan spooky on Hayu urang Jieun deal a dina 31 Oktober**. 

Acara Paramount + Peak Screaming Season séjén:

Musim ieu, panawaran Peak Screaming bakal dihirupkeun kalayan perayaan bertema Paramount + Peak Screaming anu munggaran di Javits Center Saptu, 14 Oktober, ti 8 pm - 11 pm, sacara éksklusif pikeun anu gaduh lencana New York Comic Con.

Salaku tambahan, Paramount + bakal nampilkeun The Haunted Lodge, hiji immersive, pop-up pangalaman Lebaran, riddled kalawan sababaraha film scariest jeung runtuyan ti Paramount +. Sémah tiasa ngaléngkah ka jero acara sareng pilem karesepna, ti SpongeBob SquarePants ka YELLOWJACKETS ka PET SEMATARY: BLOODLINES di The Haunted Lodge di jero Westfield Century City Mall di Los Angeles ti 27-29 Oktober.

Koléksi Peak Screaming sayogi pikeun ngalirkeun data ayeuna. Pikeun ningali trailer Peak Screaming, klik Ieuh.

* Judul sayogi pikeun Paramount + sareng WAKTOS NA PERTUNJUKAN palanggan rencana.


** Sadayana Paramount + sareng palanggan SHOWTIME tiasa ngalirkeun langsung judul CBS ngalangkungan feed langsung di Paramount +. Judul-judul éta bakal sayogi upami diperyogikeun ka sadaya palanggan dinten saatos siaran langsung.

Continue Reading