imah Berita Hiburan Pikasediheun Tony Todd Balik deui dina Teaser 'Candyman' Sadaya-Anyar

Tony Todd Balik deui dina Teaser 'Candyman' Sadaya-Anyar

by Trey Hilburn III
Tony Todd

Coba henteu kénging tiis nalika akhir anu énggal Candyman ngagoda, anjeun guys. Ngintip pang anyarna dina pilem Nia DaCosta, masihan petunjuk langkung seueur ngeunaan pilem naon anu parantos disayogikeun ku urang. Di sagigireun unggal hal dang anu katingalina hébat, tungtung trailer masihan kami sora Tony Todd anu akrab sareng ditampi.

Tangtosna, urang sadayana terang yén Tony Todd ngajantenkeun peran naon dina 1992 Bernard Rose klasik. Anu henteu saratus persén mangrupikeun katerlibatan Todd dina Yordania Peele anu dihasilkeun, DaCosta ngarahkeun sintreuk.

Ayeuna, urang ningali lukisan raray Tony Todd sareng payunna nyebatkeun sorana dina tungtung. Pilemna parantos aya salam, tapi ayeuna urang henteu tiasa ngantosan.

Sinopsis pikeun Candyman sapertos kieu:

"Dina dinten ayeuna, dasawarsa saatos menara Cabrini terakhir dirobagkeun, Anthony sareng kabogohna ngalih kana loteng di Cabrini anu ayeuna nuju gentrif. Pendapat kasempetan sareng lami-lami ngalaan Anthony kana carita anu leres di balik Candyman. Cemas ngagunakeun detil macabre ieu di studio na salaku grist seger pikeun lukisan, anjeunna teu sadar muka panto ka jaman baheula anu kompleks anu ngungkabkeun kabersihan diri sareng ngaluarkeun gelombang kekerasan anu pikasieuneun. "

Nya, penggemar Candyman? Sakumaha bungah anjeun ningali versi DaCosta tina dongéng Clive Barker urang. Ogé, kumaha anjeun bungah ngeunaan balikna Tony Todd? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Posts Related

Translate »