imah Berita Hiburan Pikasediheun Milarian Tingali Dina 'Lebaran Maéhan' sareng Aksi sareng Darah Henteu Henteu Henteu Henteu Henteu Henteu Henteu Henteu Henteu Henteu Direskeun

Milarian Tingali Dina 'Lebaran Maéhan' sareng Aksi sareng Darah Henteu Henteu Henteu Henteu Henteu Henteu Henteu Henteu Henteu Henteu Direskeun

"Aksi sareng getih Henteu Ngeureunkeun"

by Trey Hilburn III
443 pintonan
Pembunuh

David Gordon Héjo Maéhan Lebaran ampir di dieu. Éta caket pisan yén urang ampir tiasa ngambeu getih sareng popcorn. Getih sirop jagong, tangtosna. Pikeun ngabantosan ngantosan dugi ka dinten Jumaah, urang gaduh sakedik tindakan dina layar pikeun ningali deui kana naon anu lumangsung di kota Haddonfield waktos ayeuna.

Teuteup anu langkung caket ngalibatkeun beuleum jero anu dipikahoyong ku David Gordon Green dina waktos ieu dugi ka inti trauma kota sareng réaksi anu sieun ku kekerasan. Sora dalit? Sakuduna pisan, ramé anu ngagorowok ngagorowok “USA” terus-terusan milari kaadilan mob anu sigana henteu jauh.

Pangalusna sadaya, upami anjeun ngupingkeun Judy Greer, anjeun terang yén pilem ieu bakal janten sadayana ngeunaan "getih sareng tindakan anu teu lirén". Urang tiasa pisan balik kana kaayaan anu sapertos kitu. Tapi, éta ogé pikaresepeun terang yén pilem éta henteu datang ka urang ku getih anu murni sareng nyali. Éta hal sapertos anu saé sareng sadayana tapi, kuring resep yén aya sakedik warna koméntar sosial ngeunaan réaksi nagara anu sieun ku kekerasan anu ekstrim.

Naon anu anjeun sadayana pikirkeun tentang beuleum jero ieu? Naha éta ngajantenkeun anjeun hoyong ningali pilem langkung? Hayu urang terang di urang Facebook jeung Twitter komentar.

Translate »