imah Berita Hiburan Pikasediheun Trailer 'X' Ti West Meunangkeun Peunteun Hard Sunda pikeun "Kekerasan Berdarah Kuat sareng Gore"

Trailer 'X' Ti West Meunangkeun Peunteun Hard Sunda pikeun "Kekerasan Berdarah Kuat sareng Gore"

After What Sees Like a Decade Ti West's Trailer is Here

by Trey Hilburn III
10,195 pintonan
kulon

Kami parantos ngitung dinten-dinten pikeun Ti West uih deui kana nyerat sareng damel film. Sanggeus méré urang instan Palasik sanggeus instan film genre klasik kawas Imah Iblis, The Innskeepers jeung The Sacrament, manéhna nurun ngiles kana dunya TV. Sanajan kitu, warta alus, y'all! Kulon deui kalawan X - pilem anu diproduksi ku A24 sareng Bron.

In X tim pembuat film porno nuju ka hiji ranch pikeun nyieun karya maranéhanana. Saeutik anu aranjeunna terang yén jalma-jalma anu nyéwa kamar ranch éta sakedik kaluar tina gourds na. Nalika pornona maju, kitu ogé rajapati getih. West sigana unleashing sababaraha pisan wilujeng sumping hag horor kana Palasik Texas Chainsaw Uchiha nyadangkeun.

Sinopsis resmi pikeun X sapertos kieu:

Taun 1979, sakelompok pembuat film ngora badé ngadamel pilem déwasa di padésan Texas, tapi nalika aranjeunna nyéépkeun, host sepuh nangkep aranjeunna dina kalakuan éta, para pemeran mendakan diri berjuang pikeun kahirupan maranéhanana.

Ayeuna, film ngabogaan rating Sunda teuas tur sigana geus earned nu rating damn kalawan tekenan kana bagian "kekerasan katurunan kuat tur Gore".

kulon

West geus meunang deui nulis sarta ngarahkeun sarta kami sarébu persén balik ieu. Sadaya karyana di jaman baheula fenomenal. Pikeun sababaraha alesan, West stepped jauh ti nulis jeung ngarahkeun barang sorangan. Éta sanés yén anjeunna henteu damel, anjeunna parantos angkat ka televisi sareng ngamimitian damel dina séri anu béda. Karya terakhirna anu ditulis sareng diarahkeun janten gambar dendam barat, Di Lebak Kekerasan. Pilem ieu dibéntangan Ethan Hawke sareng John Travolta sareng nyirian produksi panggedéna Kulon dugi ka ayeuna. Aneh pisan ningali anjeunna ngajauhan éta salami genep taun.

Bisi wae Kulon deui lajeng sababaraha. The trailer pikeun X nyarita keur dirina dina sagala cara. Éta ngajerit yén West balik deui kana tulisan sareng sutradarana saolah-olah anjeunna henteu pernah ngaluncat.

Pilem ieu dibéntangan Brittany Snow, Mia Goth, Scott "Kid Cudi" Mescudi, sareng Jenna Ortega.

X sumping di bioskop mimiti 18 Maret.

kulon