imah Berita Hiburan Pikasediheun Ti 'Lebaran Maéhan' dugi ka 'Chucky,' Mangrupikeun Minggu Anu Pohara pikeun Pameget Horor

Ti 'Lebaran Maéhan' dugi ka 'Chucky,' Mangrupikeun Minggu Anu Pohara pikeun Pameget Horor

by Waylon Yordania
4,355 pintonan
Fans pikasieuneun

Hésé yakin yén Oktober ampir satengah, tapi anu pikaresepeun nembé dimimitian pikeun para penggemar horor. Kami ngagaduhan saminggu perdana anu diantisipasi payun ti kami, sareng masalah pangbadagna kami nyaéta terang naon anu kedah ditonton sareng iraha.

Dinten mimiti kuat ku debut anu anyar ngajerit gandeng! Salah sahiji film anu paling diantisipasi taun 2022 ningali Sidney, Dewey, sareng Gale deui masihan pitulung ka generasi anyar korban anu ditangkep ku Ghostface anyar anu tiasa aya hubunganana sareng pembunuh asli waralaba. Pariksa trailer na ku ngaklik dieu!

Trailerna ngan ukur mimiti, tapi. Tingali naon anu urang ngarepkeun paling minggu ieu dina daptar di handap, sareng hayu urang terang judul mana anu bakal anjeun tingali!

Chucky: Premieres Salasa, 12 Oktober di Syfy sareng USA jam 10 wengi AND

Kami henteu tiasa ngantosan kanggo ningali naon boneka killer favorit urang dina séri anyar ieu ti panyipta waralaba Don Mancini!

Sinopsis Episode Premiere: Nalika seniman kuncup umur 14 taun Jake Wheeler (Zackary Arthur) mésér boneka Good Guy antik di jual buruan, niat ngagunakeunana dina patung na anu pang anyarna, kahirupan ngora na bakal robih salamina – janten langkung saé sareng langkung parah.

Abdi terang naon anu anjeun lakukeun usum panas kamari: Premieres di Amazon dina 15 Oktober

Pangajaran pamungkas ngeunaan bahaya rahasia anu dikubur, réimagining anyar novel Lois Duncan taun 1973 kalayan nami anu sami nyababkeun pikagumbiraeun, maéhan, sareng ngageter dina taun 2021 nalika sakumpulan rumaja mendakan diri sorangan dibunuh ku tukang ngabunuh misterius sataun saatos aranjeunna nutupan kacilakaan tragis dina wengi wisuda.

anjeun Usum 3: Premieres dina Netflix kaping 15 Oktober

Musim katilu tina séri ngeunaan obsesi bahaya pencét platform streaming dina dinten Jumaah sareng sinopsis ieu:

Joe sareng Cinta kawin sareng ngagedékeun putra énggalna, Henry, di pinggiran California di Madre Linda. Nalika dinamika hubunganana nyandak giliran, Joe teras-terasan ngulang siklus obsesi ku minat anu beuki nambahan dina Natalie, tatangga anu caket. Waktos ieu, Cinta bakal flip naskahna pikeun mastikeun yén impianana gaduh kulawarga sampurna moal gampang dibuburak ku polah Joe anu polah.

Maéhan Lebaran: Premieres di Teater sareng Peacock tanggal 15 Oktober!

Tangtosna urang kedah ngalebetkeun bab terakhir dina lumangsung Lebaran saga sareng pilem anyar anu nyandak persis dimana taun 2018 Lebaran tinggaleun!

SYNOPSIS: Ngalamun henteu réngsé sakumaha pembunuh anu teu tiasa dicegah Michael Myers kabur tina jebakan Laurie Strode pikeun neraskeun pembuangan getih ritual na. Tatu sareng dicandak ka rumah sakit, Laurie gelut ngaraos nyeri nalika nginspirasi warga Haddonfield, Ill., Kanggo ngalawan Myers. Nyandak masalah kana h soranganands, awéwé Strode sareng anu salamet sanés ngawangun jalma anu waspada pikeun moro Michael sareng ngeureunkeun pamaréntahanana teror sakali sareng sadayana.

Pembantaian Partai Tilem: Premieres dina Syfy tanggal 17 Oktober di 9:00 pm AND!

Pésta tunduh janten ngabahayakeun nalika killer-latihan pembunuh nyandak kaputusan pikeun ngiringan pikaresepeun dina ngahanca ieu / reboot pilem 1982 anu sigana bakal nguntungkeun kipas kenca katuhu sareng kénca.

Translate »