Connect with kami

Games

Klip 'Ambang' Ngungkabkeun Éta Dina Jalan Raya Anu Diisi Teror Ieu “Teu Dimana Aman”

dimuat

on

Threshold

Pidéo Pidéo urang Threshold katingali hebat pisan. Saatos pamrograman na di sababaraha film film, éta parantos sumping dina sinar-biru sareng urang teu tiasa ngantosan kanggo parios éta. Caritana mangrupikeun pembakar lambat anu ngurilingan perjalanan anu dieusi ku tembok nepi ka tembok misteri, teror sareng sihir anu mungkin.

Abdi bogoh ka kuring pilem jalan-jalan anu saé sareng kuring resep pilem anu padamelan nyaimbangkeun garis narasi anu tangguh sapanjangna. Dina hal ieu, naha adi Leo anu papisah sareng Virginia masih dina ubar-ubaran atanapi naon anu anjeunna carioskeun ngeunaan kultus sareng pamimpin anu misterius leres leres? Naha éta overdosis anu dialaman ku Virginia atanapi éta anu langkung jahat?

Klip di handap ngajajah hubungan antara lanceuk anu teu dipisahkeun sareng hubungan anu kuat sareng menawan anu ngagaduhan dua karakter ieu pikeun silih.

Threshold

Sinopsis pikeun Threshold sapertos kieu:

"Nalika telepon ti luar tina biru nyandak Leo (Joey Millin) deui hubungan sareng lanceukna, Virginia (Madison West), lami teu jauh ti kulawargana kusabab mangtaun-taun penyalahgunaan narkoba, anjeunna sumping mendakan nyalira dina bulistir susun di tengah overdosis anu jelas. Saatos kejang sareng lieur ngaleut, Virginia negeskeun ka Leo yén anjeunna parantos beresih 8 bulan kusabab bantosan grup misterius. Anjeunna curhat ka lanceukna anu sinis yén kagorengan sareng paranoia dirina asalna tina ritual jahat anu dilakukeun ku grup anu nyandak anjeunna di na panghandapna sareng akhirna ngungkabkeun dirina janten kultus. Kutukan ieu ngabeungkeut émosi sareng sensasi fisikna ka lalaki anu anjeunna henteu kantos pendak sateuacanna. Kalayan perkawinan na di batu, Leo ngagaduhan setan nyalira pikeun nyanghareupan. Sanaos kitu, anjeunna horéam dibujuk ku Virginia pikeun ngamimitian perjalanan jalan-jalan ngalacak jalma asing anu kalangkang ieu di handapeun gua yén upami anjeunna teu aya dimana-mana sareng éta sadayana aya dina sirahna, anjeunna bakal angkat deui. Nanging, nalika kencan aranjeunna sareng takdir langkung caket, Leo mimiti curiga dongéng jangkung adi na panginten gaduh sababaraha zat. ”

Fitur blu-ray sapertos kieu:

  • High Definition (1080p) presentasi Blu-ray
  • Asli 5.1 DTS-HD Master Audio
  • Judul tarjamahan Inggris opsional pikeun pireu sareng hésé didéngékeun
  • Koméntar audio anyar anu anyar sareng sutradara Powell Robinson & Patrick R. Young, produser Lauren Bates sareng palaku utama Joey Millin sareng Madison West
  • Koméntar audio anyar anu anyar sareng sutradara Powell Robinson & Patrick R Young, sareng éditor William Ford-Conway
  • Nyebrang ambang, dokuméntér panjang-fitur dina pembuatan Ambang
  • Ngaronjatkeun Footage iPhone: Ngarobih Koréksi Warna
  • Hal ti Euweuh: Indie Genre Director Roundtable moderated ku Scott Weinberg sareng sutradara Powell Robinson & Patrick R Young (Ambang), Brandon Espy (We Follow You), James Byrkit (Coherence), Zach Donohue (The Den) sareng Elle Callahan (Witch Hunt )
  • Kakuatan Indie Horror - Lalakon pikeun diskusi meja bérés pilem teu konvensional dimoderasi ku Zena Dixon sareng palaku Madison West sareng Joey Millin (Ambang), Kelsey Griswold (Dituturkeun), Gabrielle Walsh sareng Ryan Shoos
  • Soundtrack asli Sora Ambang
  • Ambang skrip garis aslina
  • Cuplikan sareng teaser aslina
  • Galéri gambar
  • Leungeun baju malik dibalikkeun nampilkeun karya seni asli sareng nembé ditugaskeun ku Kopi sareng Rokok
  • HANYA PRESSING Kahiji: Buklet Kolektor anu kagambar tulisan anyar dina pilem ku Anton Bitel

Anjeun tiasa nyandak salinan anjeun Threshold katuhu dieu.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Games

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' Trailer Rolls a Natural 20

dimuat

on

Dungeons

Cuplikan pangénggalna pikeun Dungeons & Naga: Ngahargaan Diantara Maling bisa geus indit salah sahiji dua arah. Ieu bisa geus Isro dina pisan serius Game of Thrones-sapertos nyandak dunya atanapi janten billy konyol sareng maénkeun kampanye; nu bakal sarua jeung anjeun maén D & D mabok jeung babaturan. Pilem anu ditulis Chris McKay mutuskeun pikeun ngiringan anu terakhir. McKay ogé nulis, The Lego Movie pikeun masihan anjeun ide kumaha anjeunna master ngadamel waralaba anu sigana teu mungkin. Anjeunna sigana parantos nambihan langkung seueur kapribadian sareng kapribadian pikeun ieu. Hasilna moal ngajantenkeun sadayana D & D fans senang tapi pasti dijieun ieu hiji leuwih ti senang.

Teu aya cara anu leres pikeun ngadamel a Dungeons jeung Naga pilem. Kaulinan sorangan relatif ka pamaén anu kalibet. Kuring geus maén hardcore patandingan serius tur Kuring geus maén Taco Bell na Vodka kaulinan wengi. Sarta teu gonna bohong Taco Bell na Vodka peuting éta salawasna leuwih senang jeung memorable. Ogé, Hugh Grant. Éta sadayana… Hugh Grant.

Dungeons

Sinopsis pikeun Dungeons sareng Naga: Ngahargaan Diantara Maling sapertos kieu:

"A maling menawan jeung band of adventurers saperti teu mirip migawe hiji heist epik pikeun meunangkeun relic leungit, tapi hal jadi bahaya serba salah nalika aranjeunna ngajalankeun afoul tina jalma salah. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves mawa dunya anu beunghar sareng sumanget maén tina kaulinan roleplaying legendaris ka layar lebar dina petualangan anu lucu sareng pinuh ku aksi."

Pilem ieu dibéntangan Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head sareng Hugh Grant.

Nyiapkeun maot D20 anjeun nalika Dungeons sareng Naga: Ngahargaan Diantara Maling sumping di bioskop 31 Maret.

Continue Reading

Games

Karakter Lucy Lawless Datang ka 'Evil Dead: The Game'

dimuat

on

Lucy

Ruby éta undoubtedly salah sahiji Ash Vs Jahat Dead urang karakter coolest jeung paling metot. Ruby nyetir mobil otot pikeun milarian Necronomicon sareng Deadites. Manehna, kawas Ash geus keuna ku gelap sarta geus robah jadi deadite nu geus kaliwat. Ku kituna, manéhna saeutik wildcard a. Nya, karakter Lucy Lawless 'Ruby nuju ka Maot Jahat: Kaulinan sarta kami moal bisa antosan.

inten beureum

Sinopsis pikeun Maot Jahat: Kaulinan sapertos kieu:

"Diideuan ku horor ikonik, humor sareng aksi tina waralaba Evil Dead, Evil Dead: The Game ngahijikeun ngaran-ngaran pangbadagna séri ieu dina perang anu ngageterkeun sareng kakuatan gelap. Gawé salaku tim tina opat Salamet pikeun nyepak butut Deadite sareng ngusir sétan Kandarian anu jahat - atanapi janten sétan anjeun nyalira, nganggo kakawasaanana pikeun ngeureunkeun jalma-jalma anu saé paéh sareng ngelek jiwana! Pilih skuad anjeun sareng karakter karesep kipas tina unggal jaman dina séri, sareng perang sareng rupa-rupa senjata pikeun salamet wengi dina misi multiplayer sareng bonus pamuter tunggal."

Ruby bakal kéngingkeun kauntungan sareng kamampuan nyalira anu bakal nambihan gaya maén taktis tim anjeun.

Pembaruan DLC kalebet Ruby sumping Maot Jahat: Kaulinan dimimitian Pébruari 2. DLC datang dina PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One jeung PC via epik Kaulinan Store.

Continue Reading

Games

'Lollipop Chainsaw' James Gunn Ditampilkeun Kahiji dina Remake nu bakal datang

dimuat

on

landian

Dragami Kaulinan geus babagi Toong resmi munggaran di diaransemén upcoming tina Lollipop Chain Saw. The Heboh over-the-top cheerleader / zombie slayer kaulinan éta kolaborasi antara James Gunn jeung Suda 51. Salila release taun 2012, Lollipop Chain Saw nempo status kultus kawas. Salila sababaraha taun, game ieu parantos ngajaga fans na. Éta sababna Dragami Games ngusahakeun remake anu diropéa pikeun masihan urang pangalaman generasi salajengna.

Simkuring teu tiasa ngantosan ningali kaulinan pinuh dina aksi, tapi pikeun ayeuna pamekar masihan kami Toong dina ulang rad upcoming.

Dina poto, urang meunang sisi-demi-sisi cheerleader zombie-slaying na, Juliette Jalak. Di kénca, urang tiasa ningali anu asli sareng di sisi katuhu versi anu diropéa. Nembongan yen teu loba robah. Juliette katingalina langkung pucat ayeuna sareng sigana henteu nganggo makeup sapertos sateuacana. Anjeunna ogé ngagaduhan pembaruan sakedik dina tékstur na.

Ieu ngan ukur ngintip tina naon anu bakal datang. Janten, kami bakal mastikeun anjeun tetep diropéa ngeunaan naon waé sareng sadaya apdet anu datang.

Sabaraha anjeun maén aslina Lollipop Chain Saw? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Lollipop Chain Saw
Continue Reading