imah Blu Sinar Klip 'Ambang' Ngungkabkeun Éta Dina Jalan Raya Anu Diisi Teror Ieu “Teu Dimana Aman”

Klip 'Ambang' Ngungkabkeun Éta Dina Jalan Raya Anu Diisi Teror Ieu “Teu Dimana Aman”

Ritual, Kultus sareng Sihir Ku cara Ieu Datang

by Trey Hilburn III
180 pintonan
Threshold

Pidéo Pidéo urang Threshold katingali hebat pisan. Saatos pamrograman na di sababaraha film film, éta parantos sumping dina sinar-biru sareng urang teu tiasa ngantosan kanggo parios éta. Caritana mangrupikeun pembakar lambat anu ngurilingan perjalanan anu dieusi ku tembok nepi ka tembok misteri, teror sareng sihir anu mungkin.

Abdi bogoh ka kuring pilem jalan-jalan anu saé sareng kuring resep pilem anu padamelan nyaimbangkeun garis narasi anu tangguh sapanjangna. Dina hal ieu, naha adi Leo anu papisah sareng Virginia masih dina ubar-ubaran atanapi naon anu anjeunna carioskeun ngeunaan kultus sareng pamimpin anu misterius leres leres? Naha éta overdosis anu dialaman ku Virginia atanapi éta anu langkung jahat?

Klip di handap ngajajah hubungan antara lanceuk anu teu dipisahkeun sareng hubungan anu kuat sareng menawan anu ngagaduhan dua karakter ieu pikeun silih.

Threshold

Sinopsis pikeun Threshold sapertos kieu:

"Nalika telepon ti luar tina biru nyandak Leo (Joey Millin) deui hubungan sareng lanceukna, Virginia (Madison West), lami teu jauh ti kulawargana kusabab mangtaun-taun penyalahgunaan narkoba, anjeunna sumping mendakan nyalira dina bulistir susun di tengah overdosis anu jelas. Saatos kejang sareng lieur ngaleut, Virginia negeskeun ka Leo yén anjeunna parantos beresih 8 bulan kusabab bantosan grup misterius. Anjeunna curhat ka lanceukna anu sinis yén kagorengan sareng paranoia dirina asalna tina ritual jahat anu dilakukeun ku grup anu nyandak anjeunna di na panghandapna sareng akhirna ngungkabkeun dirina janten kultus. Kutukan ieu ngabeungkeut émosi sareng sensasi fisikna ka lalaki anu anjeunna henteu kantos pendak sateuacanna. Kalayan perkawinan na di batu, Leo ngagaduhan setan nyalira pikeun nyanghareupan. Sanaos kitu, anjeunna horéam dibujuk ku Virginia pikeun ngamimitian perjalanan jalan-jalan ngalacak jalma asing anu kalangkang ieu di handapeun gua yén upami anjeunna teu aya dimana-mana sareng éta sadayana aya dina sirahna, anjeunna bakal angkat deui. Nanging, nalika kencan aranjeunna sareng takdir langkung caket, Leo mimiti curiga dongéng jangkung adi na panginten gaduh sababaraha zat. ”

Fitur blu-ray sapertos kieu:

  • High Definition (1080p) presentasi Blu-ray
  • Asli 5.1 DTS-HD Master Audio
  • Judul tarjamahan Inggris opsional pikeun pireu sareng hésé didéngékeun
  • Koméntar audio anyar anu anyar sareng sutradara Powell Robinson & Patrick R. Young, produser Lauren Bates sareng palaku utama Joey Millin sareng Madison West
  • Koméntar audio anyar anu anyar sareng sutradara Powell Robinson & Patrick R Young, sareng éditor William Ford-Conway
  • Nyebrang ambang, dokuméntér panjang-fitur dina pembuatan Ambang
  • Ngaronjatkeun Footage iPhone: Ngarobih Koréksi Warna
  • Hal ti Euweuh: Indie Genre Director Roundtable moderated ku Scott Weinberg sareng sutradara Powell Robinson & Patrick R Young (Ambang), Brandon Espy (We Follow You), James Byrkit (Coherence), Zach Donohue (The Den) sareng Elle Callahan (Witch Hunt )
  • Kakuatan Indie Horror - Lalakon pikeun diskusi meja bérés pilem teu konvensional dimoderasi ku Zena Dixon sareng palaku Madison West sareng Joey Millin (Ambang), Kelsey Griswold (Dituturkeun), Gabrielle Walsh sareng Ryan Shoos
  • Soundtrack asli Sora Ambang
  • Ambang skrip garis aslina
  • Cuplikan sareng teaser aslina
  • Galéri gambar
  • Leungeun baju malik dibalikkeun nampilkeun karya seni asli sareng nembé ditugaskeun ku Kopi sareng Rokok
  • HANYA PRESSING Kahiji: Buklet Kolektor anu kagambar tulisan anyar dina pilem ku Anton Bitel

Anjeun tiasa nyandak salinan anjeun Threshold katuhu dieu.

Translate »