imah Berita Hiburan Pikasediheun Sakabéh Nomer Chocula Frappuccino dina Menu Rahasia Starbucks

Sakabéh Nomer Chocula Frappuccino dina Menu Rahasia Starbucks

by admin

Ditulis ku John Squires

Anjeun panginten henteu terang ieu, tapi ménu inuman Starbucks sa JUMLAH LOBA langkung ageung tibatan ménu anu bakal anjeun tingali didaptarkeun dina papan anu aya di tukangeun register. Rupa-rupa téh, kopi, sareng frappuccino anu béda-béda dipendakan dina "Menu Rahasia" perusahaan, anu dieusian ku inuman anu tiasa didamel di lokasi Starbucks mana waé di dunya - ngan ukur henteu diémbarkeun, sadayana. Janten, aranjeunna "rahasia".

Sareng leres, leres-leres aya Count Chocula Frappuccino.

Ieu resep, via Starbucks Rusiah Menu...

  • Susu sakabeh kana garis kahiji
  • Tambahkeun bubuk kacang vanili (2 scoop jangkung, 3 grande, 4 venti)
  • Tambihkeun sirop marshmallow (jangkung 1 pompa, 1.5 grande, 2 venti)
  • Tambahkeun sirop mocha (jangkung 1 pompa, 1.5 grande, 2 venti)
  • Top kalayan krim dikocok sareng gerimis mocha pilihan

Janten kumaha anjeun mesen inuman tina menu rahasia Starbucks? Éta saderhana…

1. Milarian inuman anu anjeun hoyong nyobian sareng perhatoskeun resepna, sanés ngan ukur namina waé.

2. Hal anu paling penting pikeun diémut nalika mesen inuman ménu rahasia nyaéta henteu sadayana Baristas kenal sareng nami inuman. Pesenan ku resep.

Leres. Éta pisan. Ayeuna angkat milari Count Chocula Frapp sareng hayu urang terang kumaha éta!

cacah chocula frappuccino

Posts Related

Translate »