imah Berita Hiburan Pikasediheun 'The Transformers: The Movie' Datang Deui ka Bioskop pikeun 2 Peuting Pikeun Ngagungkeun Milangkala 35-Na

'The Transformers: The Movie' Datang Deui ka Bioskop pikeun 2 Peuting Pikeun Ngagungkeun Milangkala 35-Na

Autobots, Gulung! Tapi, Lalaunan Urang Kudu Artritis

by Trey Hilburn III
364 pintonan
Transformers

sumur, The Transformers aya di dieu pikeun ngingetan urang ngeunaan maot urang sareng yén urang sepuh. Transformers: Pilem datang deui ka bioskop pikeun ngarayakeun ulang taun ka-35 na salami dua wengi khusus. The Fathom Events shindig datang deui ka layar ageung pikeun ngabeledugkeun Decepticon butut sareng ngajantenkeun urang ceurik sapertos urang budak leutik deui.

Sinopsis pikeun Transformers: Pilem sapertos kieu:

"Kanggo milénia, Autobots heroik, dipimpin ku Optimus Prime (Peter Cullen), parantos perang sareng Decepticons jahat, dipimpin ku Megatron (Frank Welker). Nalika peperangan antara Autobots sareng Decepticons ngamuk di Bumi, ancaman anu langkung ageung ogé muncul. Unicron (Orson Welles, Citizen Kane), planét anu ngagentos kolosal anu nyéépkeun sagala anu aya di jalanna, nuju ka Cybertron ngala bumi Transformers sareng ngusap Autobots sareng Decepticons tina ayana. Hiji-hijina harepan nyaéta Autobot Matrix of Leadership. Kalayan musuh énggal moro ka aranjeunna sareng bahaya ngorondang di unggal juru galaksi, Autobots nyandak misi bahaya pikeun nyalametkeun planétna anu bakal ngarobih nasibna salamina. "

Transformers

Pilem ieu luar biasa nalika budak. Éta ogé saé pisan ngancurkeun sareng henteu ngagaduhan bisnis pikeun ngabedakeun hiji generasi budak. Maksad abdi, anu ieu kaluar ayun sareng langsung ngabuktikeun yén éta bakal karasa dibandingkeun sareng acara éta. Spoiler, éta maéhan karakter lami-lami willy-nilly.

Anjeun tiasa nga-pre-order anjeun tikét katuhu IEUH salami dua wengi ageung lumangsung dina 26 sareng 27 Séptémber. Pariksa daptar di tautan pikeun ningali naha éta maén di daérah anjeun.

Naha anjeun ceurik sapertos anu kami salami Transformers: Pilem?

Translate »