imah Berita Hiburan Pikasediheun Anu Salamet tina 'Day of the Dead' Balik Pikeun 'Peuting Orang Mati II Anu Hirup'

Anu Salamet tina 'Day of the Dead' Balik Pikeun 'Peuting Orang Mati II Anu Hirup'

by Trey Hilburn III
2,884 pintonan
Hirup Maot

Wow. Ieu sacara serius luar biasa dilaporkeun. Tétéla yén dongéng anu salamet ti George Romero urang Poé Paéh teu acan réngsé waé. Kamari, gambar sareng teaser pondok muncul sareng urang ampir kaleungitan akal. Sigana mah urang meunang terusan Poé Paéh judulna Peuting Paéh Hirup II.

Teaser nunjukkeun trio ditutupan getih sareng siap perang masing-masing ngayakeun aksi perang anu akrab. Sinopsis sekuelna nyebatkeun yén anu salamet bakal ngagaduhan bumi di hiji pulau. Éta masuk akal, sabab aranjeunna ngagaduhan impian ageung pikeun ngajantenkeun pulau bébas zombie. Tambih Deui, aranjeunna sigana mah parantos adaptasi ogé di lingkungan anu énggal nalika ngawaskeun kaos tukang baju Hawaii anu leres-leres keren.

Lori Cardille, Terry Alexander, sareng Jarlath Conroy sadayana deui kanggo anu ieu. Teu recasting anéh pikeun anu ieu.

Sutradara, Marcus Slabine nyokot alih salaku panulis sareng sutradara ngeunaan hal ieu sareng leres-leres bungah dina média sosial parantos ngagaduhan kahormatan pikeun ngarahkeun tilu ieu.

Masih teu aya tanggal rilis resmi pikeun Peuting Paéh Hirup II, tapi urang bakal tetep panon urang mesék pikeun ngembangkeun salajengna.

Naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan trailer? Naha anjeun parantos gumbira ningali Poé Asli Orang Mati dina layar deui? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Lebaran 1-5 sumping kana cakram 4K UHD ti ngagorowok! Pabrik. Baca langkung seueur di dieu.