imah Berita Hiburan Pikasediheun 'The Sandman' Audio Series Datang Musim Panas ieu ti Audible sareng DC

'The Sandman' Audio Series Datang Musim Panas ieu ti Audible sareng DC

by Waylon Yordania
780 pintonan
Si Sandman

Séri novél grafis Neil Gaiman, Si Sandman, parantos janten kipas favorit ti saprak mimiti diterbitkeun deui dina taun 1989, sareng usum panas ieu, para penggemar bakal gaduh cara anu énggal pikeun mikaresep karakter ieu kalayan drama-audio anu anyar tina Audible sareng DC Comics anu diriwayatkeun ku Gaiman nyalira.

Diarahkeun ku Dirk Maggs, adaptasi bakal nampilkeun desain sora anu taliti sareng audio anu euyeub, immersive numutkeun siaran pers anu urang nembé nampi. Maggs parantos damel sareng Gaiman anu sateuacanna nyiptakeun adaptasi audio tina Budak AnansiOmens Anu Saé, Teu Dimana-mana, sarta Stardust.

Sinopsisna:

Nalika ahli gaib nyobian nangkep perwujudan fisik Maot dina nawar pikeun hirup abadi, anjeunna malah salah kaprah ngabandungan lanceukna Pupusna Morpheus, Raja Impian. Saatos dipenjara tujuh puluh taun sareng pamustunganana kabur, Morpheus teraskeun usaha pikeun ngarebut deui objek kakuatanna anu leungit sareng ngawangun deui karajaanna. nu Sandman nuturkeun Morpheus, sareng jalma-jalma sareng tempat-tempat anjeunna kapangaruhan, nalika anjeunna nyobian ngalereskeun kasalahan kosmik sareng manusa anu dilakukeun ku anjeunna salami ayana Endless na.

Gaiman parantos kalibet dina unggal léngkah prosés, nyandak Si Sandman hirup dina audio kalayan Maggs.

"Ampir 30 taun ka pengker, Dirk Maggs ngadeukeutan DC ngeunaan adaptasi Si Sandman kana bentuk audio. Éta henteu kajantenan (sanaos kumaha Dirk sareng kuring mimiti nyebrang jalan) sareng kuring resep éta henteu kajantenan, sabab kami dina Jaman Emas drama audio ayeuna, sareng Dirk sareng kuring langkung saé dina naon urang ngalakukeun, "ceuk Gaiman dina hiji pernyataan. "Ieu adaptasi audio euyeub tina Si Sandman Novels Grafis, didamel kalayan hadé ku Dirk Maggs, kalayan pamaén bintang sadaya. Kuring resep pisan aya di dinya ngobrolkeun casting, aya maca skrip sareng nawiskeun naséhat sakapeung, sareng aya di studio, ningali sihir anu didamel sareng ngarékam cariosan éta. Abdi henteu tiasa ngantosan dugi ka dunya ngupingkeun naon anu parantos kami laksanakeun. ”

"Iterasi audio ieu tina Si Sandman ageung dina lingkup sareng ambisi sareng didasarkeun sacara éksklusif dina catetan aslina sareng naskah Neil pikeun séri DC anu idéntik na. Produksi kami teuleum jero kana imajinasi Neil, saolah-olah anjeunna nyerat dongéng ieu disisi urang, ngangkat detail sareng sababaraha unsur carita anu parantos rahasia dugi ka ayeuna, "tambah Maggs. "Audio sacara unik ngalengkepan imajinasi visual seniman buku komik sareng kecemerlangan kreatif Neil, sedengkeun pamaén luar biasa urang sareng musik Jim Hannigan nambihan punch émosional anu énggal. Mangsa inkubasi tilu-dékét proyék ieu parantos berharga unggal menit ngantosan. Éta pisan intina Neil Gaiman's Sandman. ”

Si Sandman parantos janten harta panas mangtaun-taun sareng sababaraha usaha adaptasi, anu seuseueurna gagal ngahasilkeun hasil - nembé diumumkeun yén Netflix parantos milih adaptasi visual dina carita–Jadi éta bakal janten perawatan khusus pikeun para penggemar pikeun ngalaman adaptasi khusus karya Gaiman ieu.

Anjeun tiasa mariksa AUDIO CLIP séri anyar ku ngaklik dieu.

Teu acan aya kecap ngeunaan casting pikeun séri audio. Angsuran munggaran tina Si Sandman bakal sayogi pikeun diunduh Usum Panas 2020 dina basa Inggris sareng rilis salajengna dina basa Perancis, Jérman, Italia, sareng Spanyol.

Translate »