Connect with kami

wartos

'The Sandman' Audio Series Datang Musim Panas ieu ti Audible sareng DC

dimuat

on

Si Sandman

Séri novél grafis Neil Gaiman, Si Sandman, parantos janten kipas favorit ti saprak mimiti diterbitkeun deui dina taun 1989, sareng usum panas ieu, para penggemar bakal gaduh cara anu énggal pikeun mikaresep karakter ieu kalayan drama-audio anu anyar tina Audible sareng DC Comics anu diriwayatkeun ku Gaiman nyalira.

Diarahkeun ku Dirk Maggs, adaptasi bakal nampilkeun desain sora anu taliti sareng audio anu euyeub, immersive numutkeun siaran pers anu urang nembé nampi. Maggs parantos damel sareng Gaiman anu sateuacanna nyiptakeun adaptasi audio tina Budak AnansiOmens Anu Saé, Teu Dimana-mana, sarta Stardust.

Sinopsisna:

Nalika ahli gaib nyobian nangkep perwujudan fisik Maot dina nawar pikeun hirup abadi, anjeunna malah salah kaprah ngabandungan lanceukna Pupusna Morpheus, Raja Impian. Saatos dipenjara tujuh puluh taun sareng pamustunganana kabur, Morpheus teraskeun usaha pikeun ngarebut deui objek kakuatanna anu leungit sareng ngawangun deui karajaanna. nu Sandman nuturkeun Morpheus, sareng jalma-jalma sareng tempat-tempat anjeunna kapangaruhan, nalika anjeunna nyobian ngalereskeun kasalahan kosmik sareng manusa anu dilakukeun ku anjeunna salami ayana Endless na.

Gaiman parantos kalibet dina unggal léngkah prosés, nyandak Si Sandman hirup dina audio kalayan Maggs.

"Ampir 30 taun ka pengker, Dirk Maggs ngadeukeutan DC ngeunaan adaptasi Si Sandman kana bentuk audio. Éta henteu kajantenan (sanaos kumaha Dirk sareng kuring mimiti nyebrang jalan) sareng kuring resep éta henteu kajantenan, sabab kami dina Jaman Emas drama audio ayeuna, sareng Dirk sareng kuring langkung saé dina naon urang ngalakukeun, "ceuk Gaiman dina hiji pernyataan. "Ieu adaptasi audio euyeub tina Si Sandman Novels Grafis, didamel kalayan hadé ku Dirk Maggs, kalayan pamaén bintang sadaya. Kuring resep pisan aya di dinya ngobrolkeun casting, aya maca skrip sareng nawiskeun naséhat sakapeung, sareng aya di studio, ningali sihir anu didamel sareng ngarékam cariosan éta. Abdi henteu tiasa ngantosan dugi ka dunya ngupingkeun naon anu parantos kami laksanakeun. ”

"Iterasi audio ieu tina Si Sandman ageung dina lingkup sareng ambisi sareng didasarkeun sacara éksklusif dina catetan aslina sareng naskah Neil pikeun séri DC anu idéntik na. Produksi kami teuleum jero kana imajinasi Neil, saolah-olah anjeunna nyerat dongéng ieu disisi urang, ngangkat detail sareng sababaraha unsur carita anu parantos rahasia dugi ka ayeuna, "tambah Maggs. "Audio sacara unik ngalengkepan imajinasi visual seniman buku komik sareng kecemerlangan kreatif Neil, sedengkeun pamaén luar biasa urang sareng musik Jim Hannigan nambihan punch émosional anu énggal. Mangsa inkubasi tilu-dékét proyék ieu parantos berharga unggal menit ngantosan. Éta pisan intina Neil Gaiman's Sandman. ”

Si Sandman parantos janten harta panas mangtaun-taun sareng sababaraha usaha adaptasi, anu seuseueurna gagal ngahasilkeun hasil - nembé diumumkeun yén Netflix parantos milih adaptasi visual dina carita–Jadi éta bakal janten perawatan khusus pikeun para penggemar pikeun ngalaman adaptasi khusus karya Gaiman ieu.

Anjeun tiasa mariksa AUDIO CLIP séri anyar ku ngaklik dieu.

Teu acan aya kecap ngeunaan casting pikeun séri audio. Angsuran munggaran tina Si Sandman bakal sayogi pikeun diunduh Usum Panas 2020 dina basa Inggris sareng rilis salajengna dina basa Perancis, Jérman, Italia, sareng Spanyol.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Jamie Lee Curtis Dinominasikeun pikeun Penghargaan Akademi

dimuat

on

Curtis

Jamie Lee Curtis mangrupakeun legenda sagalana ti Lebaran ka Hiji Lauk Disebut Wanda ka Lies leres sareng saluareun anjeunna pahlawan urang. Anu pangsaéna anjeunna gaduh éta sareng terang yén anjeunna pahlawan urang sareng henteu isin ngaku. Ayeuna, Curtis parantos nampi Nominasi Penghargaan Akademi anu pantes pikeun peranna dina Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus.

Curtis parantos dicalonkeun dina kategori "Kinerja Terbaik ku Aktris dina Peran Pendukung". Anjeunna mangrupikeun perusahaan anu serius pisan. Maksad abdi peran Angela Basset di Wakanda Salawasna teu aya wewengkon slouch boh.

Sinopsis pikeun Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus sapertos kieu:

"Nalika hiji beubeulahan interdimensional unravels kanyataanana, pahlawan saperti teu mirip kudu nyalurkeun kakuatan anyar nya pikeun ngalawan bahaya aneh tur bewildering ti multiverse salaku nasib dunya hang dina kasaimbangan."

  • JAMIE LEE CURTIS - Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus
  • ANGELA BASSETT – Panther Hideung: Wakanda Salawasna
  • HONG CHAU - Paus
  • KERRY CONDON – Banshees of Inisherin
  • STEPHANIE HSU – Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus

Naon daptar, y'all! Kami henteu tiasa ngantosan ningali upami Curtis nyandak Penghargaan Akademi! Utamana kusabab pidato panampina sigana bakal keren pisan.

Continue Reading

wartos

Pinhead Park Slide Mibanda Pamandangan Playground Sapertos pikeun Ditunjukkeun ka Anjeun

dimuat

on

Pinhead

y'all Eugene, Oregon geus ngalaman runtuyan pisan aneh kajadian dina sababaraha poé kaliwat, jeung alesan alus. Taman Kota Owen Rose Garden parantos ngabeledug dina média sosial akhir-akhir ieu kalayan poto-poto Pinhead Clive Barker sacara brilliantly robah jadi slide tempat kaulinan.

Ieu janten viral dugi ka akhir-akhir ieu warga Eugene parantos nyandak kana média sosial sareng janten ambek pisan.

"Ieu sh * theads liberal geus jauh teuing waktos ieu." A warga Eugene ambek dipasang ka Facebook. "Jelas aranjeunna nyobian ngasuh barudak urang janten… Monster. Sétan, monster jahat. Aranjeunna écés hoyong normalisasi hal ieu. Jeung anjeun terang abomination ieu ngan bakal narik weirdoes ka kota saeutik nice urang. “

"Naha urang hoyong janten tujuan wisata pikeun pembunuh séri sareng okultis? Dina pamanggih kuring, NO." Lain warga ambek mairan. "Urang kedah ngahiji salaku komunitas sareng niup ieu dina pucukna sateuacan hal-hal kaluar tina panangan. Hayu urang kirimkeun deui "tempat kaulinan barudak" anu pikasieuneun ieu ka naraka. Atawa hadé acan - Portland. aranjeunna siga aya nu aneh.”

Pinhead

Ayeuna, éta henteu nyandak anu biasa di taman pikeun mendakan yén sadaya hal ieu saé teuing pikeun leres. A prank hébat hébat orchestrated ku artis Cabel Adams.

Adams parantos ngahijikeun ieu dina Adobe teras dipasang. Ti dinya anjeunna ngantep dumbs belet Eugene ngalakukeun sésana sakumaha aranjeunna ngangkat obor maranéhanana sarta mimiti néangan monster Frankenstein urang.

Adams 'Instagram patut dipariksa kaluar. Hal ieu ngeusi langkung seueur patung Adobe sareng teu aya anu nguciwakeun.

Kami ngarepkeun patung Adams nyata. Heck, urang ngaharepkeun yén aya sakabeh Hellraiser taman diwangun ku estetika ieu. Simkuring masih serius mikir yén sakabéh hal pisan rad.

Kumaha saur anjeun ngeunaan Adams Hellraiser ngageser?

Pinhead
Continue Reading

wartos

HBO urang 'The Last of Us' Terus Tumuwuh dina Peunteun

dimuat

on

HBO sareng HBO Max adaptasi kaulinan vidéo The Last of Us geus ngabuktikeun jadi hit badag!

Episode kadua Minggu ditarik 5.7 juta pemirsa - pertumbuhan panongton dua minggu panggedéna pikeun séri drama HBO Asli dina sajarah jaringan!

tukang

Jumlah ieu ngagambarkeun 20% -40% tina total panongton kotor acara urang per episode, kalawan episode perdana ayeuna nepi ka 18 juta total pemirsa!

Ieu incredibly deukeut viewership yén AMC urang Nu Leumpang Dead dipasang dina usum debut, kalawan jumlah mimitian ti 4.71 juta nepi ka luhur 5.97 juta.

Kalayan angka-angka sapertos kieu, kamungkinan pisan urang bakal meunang usum kadua!

runtuyan anyar HBO urang The Last of Us diatur 20 taun sanggeus peradaban geus ancur.

Drama gripping ieu nuturkeun Joel (Pedro Pascal of The Mandalorian) jeung Ellie (Bella Ramsey of Game of Thrones) nalika aranjeunna ngalaksanakeun misi bahaya pikeun nyelundupkeun Ellie kaluar tina zona karantina oppressive. Sapanjang jalan, aranjeunna kedah ngandelkeun silih pikeun salamet nalika aranjeunna nyebrang AS

Ngagabung dina cast nyaéta Gabriel Luna (Terminator: Dark Takdir) salaku Tommy, lanceukna Joel, babarengan jeung Storm Reid, Anna Torv, Jeffrey Pierce, Nick Offerman, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett jeung Con O'Neil.

Craig Mazin (Chernobyl) ngembangkeun séri pikeun HBO, kalawan Neil Druckmann on dewan salaku produser eksekutif.

Siap-siap pikeun perjalanan anu brutal sareng pikasieuneun - The Last of Us pasti janten roller coaster émosional!

Continue Reading