imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Kepala': Pilem Horor Anyar Ti Abad Pertengahan

'Kepala': Pilem Horor Anyar Ti Abad Pertengahan

by Timoteus Rawles
640 pintonan

Aya pilem horor anyar anu disebut "The Head" dina produksi anu anjeun badé jaga, sareng éta ti sutradara anu kantos ngagaduhan haté anu getihan kusabab pikasieuneun.

"Kepala" didadarkeun salaku a "Pilem medievel horor."

Yordania Downey "The Head" ayeuna nuju produksi.

Plot na jalan ieu:

"Pemburu monster biadab Abad Pertengahan dihantui ku sirah anu dipotong nalika salah sahiji pembunuhan na hirup deui."

Sutradara pilem, Yordania Downey parantos jauh pisan ti saprak pilem perdana anggaran murah na, ayeuna kultus klasik "ThanksKilling."

Pilem éta mangrupikeun kumpulan pupujian na pikeun jinisna. Di jerona, anjeunna ngarujuk sadayana ti Freddy Krueger dugi ka Skinface.

Anjeunna gaduh PhD kiasan dina horor.

dina 2014, Yordania ogé nyandak salah sahiji séri horor karesepna taun 80an, nyiptakeun sekuen jinis dina "Critters: Bounty Hunter," mangrupikeun tambahan anu pikasieuneun tinggi-tinggi pikeun alam semesta Critters.

Upami anjeun henteu acan ningali, tingali éta megah.

Sanaos anggaranana tiasa sakedik ageung ayeuna, gaya Yordania nyaéta nyandak naon anu dipiboga sareng nyiptakeun hal anu katingalina dua kali langkung mahal.

Nyandak sapotong waktos sigana bakal nempatkeun dompét na kana tugas, tapi dina jangka panjang tanda dolar sareng genius téknologi pasti bakal katingali dina layar.

iHorror bakal ngamutahirkeun anjeun nalika urang langkung terang ngeunaan produksi ka "Kepala."

"Kepala" diarahkeun ku Jordan Downey sareng béntang Christopher Rygh.

Translate »