imah Berita Hiburan Pikasediheun Monopoli 'The sampah Pail Kids' dipimpin pikeun urang Kasar

Monopoli 'The sampah Pail Kids' dipimpin pikeun urang Kasar

by Trey Hilburn III
runtah

Warta anu saé, Kids sampah Pail nu mikaresep. 2020 mangrupikeun peringatan 35-taun tina perangko alit anu ngaregepkeun anu kasohor ku kartu dagang kotor-kaluar dina pertengahan '80an. Janten, tangtosna ku peringatan éta bakal datang pisan hébat Kids sampah Pail sudagar.

Pencét Handap Kanggo Mésér

babaturan urang di katurunan disgusting ngumumkeun yén Monopoli ngalereskeun pikeun kéngingkeun langkung seueur tibatan naon anu urang biasa. Éta tangtosna dumasar kana kanyataan yén USAopoly, MONOPOLY® disetél pikeun ngaleupaskeun set édisi khusus anu sapinuhna Kids sampah Pail ditéma.

Balikeun deui 80-an anu hébat pisan MONOPOLY®: Buruan Pail Kids kaulinan! Kaulinan ieu ngagaduhan karya seni stiker klasik sareng ilustrasi khusus kanggo generasi anyar penggemar. Éta hadir sareng 6 token khusus.

Mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun janten GPK kipas angin. Nalika kuring masih hoyong miceun unggal-unggal kuring nonton éta Pilem Anak-anak Sampah, Abdi masih resep pisan ngagaduhan monopoli set anu hadé ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun? Bungah ngeunaan The Kids Pail sampah monopoli? Saha karakter favorit anjeun? Ogé, sacara serius, saha deui anu ngahasilkeun pilem éta? Éta henteu tiasa ngan ukur kuring. Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Posts Related

Translate »