imah Berita Hiburan Pikasediheun Ulasan Anu Pertama Pikeun 'Maén Lebaran' Tiba

Ulasan Anu Pertama Pikeun 'Maén Lebaran' Tiba

Yikes

by Trey Hilburn III
5,267 pintonan
Lebaran

Maéhan Lebaran dipidangkeun dina Festival Film Venice sareng éta ditepungan sareng nyeuseuh negativitasna sakedik dina cara positipitas. Janten, seueur négatip kanyataanna, éta malah hariwang kuring sakedik. Kuring biasana nyandak barang-barang ieu sareng sisikian uyah tapi sajumlah jalma anu henteu aya di jerona rada ngareureuwas.

Saatos pamrograman anu bertentangan Tweet dituang anu utamina nunjukkeun yén pilem éta saéstuna kabeulit. Serius, aranjeunna nganggo "pabalatak". Kecap nunjukkeun pisan. Kitu ogé "fan boy" sareng "fan service".

Tingali cara na hébat pikeun ningali sababaraha unggeuk kana pilem anu sateuacanna, tapi nalika pilem janten retooling tina bahan sumberna pikeun ngeusian 2 jam ku kedip-kedip konstan, sanés anu urang pilari.

Aya ogé sigana seueur réaksi nyarios yén patok ngan ukur henteu aya sareng ieu henteu saeutik pikeun mindahkeun narasi Strode sareng Myers sapanjang. Warta anu saé nya éta seueur jalma ieu anu nyarios yén jumlah pembunuhan memang tinggi sareng anu inti na gembleng. Janten, urang sahenteuna tiasa ngarepkeun éta.

Téma duka sareng trauma sareng méntalitas mob mobless ogé sigana janten payuneun réaksi ieu.

Di sisi négatip deui, seueur skor dibasajankeun dina kisaran 2.5 komo ningali sababaraha 1 tina 5an. Aya sababaraha 4 ti 5 urang tapi henteu cekap pikeun ngaleungitkeun masalah anu ati-ati.

Salah sahiji pernyataan anu paling matak ngaganggu sareng pernyataan anu sigana bakal kagambar dina seueur ulasan sumping dina Wartawan Hollywood urang David Rooney anu nyarios, "Angsuran pangénggalna ieu sapertos topéng ghoul lateks anu manteng sareng teu bentukna teu cocog deui."

Abdi henteu tiasa ngabantosan tapi perasaan yén Venice mangrupikeun tempat anu salah pikeun tukang bunuh pikeun maéhan. Éta henteu kadéngé, tapi kuring teu tiasa ngabantosan ngaraosan éta Maéhan Lebaran bakal ngalakukeun langkung hadé dina festival genre, sapertos Fantasia atanapi Fantastic Fest.

Naha réaksi négatip mimiti ieu hariwang anjeun? Anjeun bakal tiasa ningali nyalira nalika Maéhan Lebaran pencét bioskop dimimitian 15 Oktober.

Translate »