imah Berita Hiburan Pikasediheun Adaptasi 'The Final Girl Support Group' dina Karya sareng Charlize Theron, Muschiettis

Adaptasi 'The Final Girl Support Group' dina Karya sareng Charlize Theron, Muschiettis

by Waylon Yordania
1,146 pintonan
Grup Panyokong Awéwé Anu Akhir

Novel Grady Hendrix Grup Panyokong Awéwé Anu Akhir parantos disimpen dina pamekaran salaku séri di HBO Max. Adaptasi mangrupikeun usaha patungan antara Charlize Theron's Denver & Delilah Films pakait sareng Andy sareng Barbara Muschietti's Double Dream sareng Aperture Ventures.

Sinopsis resmi buku berbunyi:

Lynnette Tarkington mangrupikeun gadis pamungkas kahirupan anu salamet tina pembantaian. Salila langkung ti dasawarsa, anjeunna kantos pendak sareng lima mojang akhir anu sanés sareng therapist na dina grup pangrojong pikeun anu salamet anu teu kapikir, damel ngahijikeun kahirupan deui. Teras hiji awéwé sono kana rapat, sareng kasieunan anu paling parah aranjeunna sadar — aya anu terang ngeunaan kelompok éta sareng nekad pikeun ngarobih kahirupan aranjeunna deui, sapotong-sapotong.
 
Tapi hal ngeunaan budak awéwé pamungkas nyaéta henteu goréng teuing oddsna, kumaha wengi anu poek, péso anu seukeut, aranjeunna moal pernah nyerah.

Buku na énggal-énggal pencét rak, tapi parantos nyababkeun kagorengan peminat fiksi horor. Ieu mangrupikeun adaptasi panganyarna tina salah sahiji novel Hendrix. Milikna Pitunjuk Buku Buku Kidul pikeun Ngabunuh Vampir nembé dijemput ku studio Amazon pikeun, sareng novel na, Pangusir Babaturan Pangsaéna bakal badé sumping ti studio éta, ogé.

Theron bakalan salaku produser éksékutip dina proyék babarengan sareng Muschiettis. Andy Muschietti ogé badé ngarahkeun episode pilot.

iHorror bakal ngajantenkeun anjeun up to date dina sadaya beja panganyarna ngeunaan adaptasi nalika janten sayogi.

Gaduh anjeun baca Grup Panyokong Awéwé Anu Akhir? Naha anjeun peminat buku Hendrix? Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina koméntar di handap!

sumber: Bates waktos