imah Pilem NgerakeunPilem StreamingHBO (pilem) 'The Empty Man' mangrupikeun Pilem Pikasieuneun Insidious Unnerving

'The Empty Man' mangrupikeun Pilem Pikasieuneun Insidious Unnerving

by Waylon Yordania
4,966 pintonan
Lalaki kosong

David Prior's Lalaki kosong lalaunan nyandak alih internét buzz, henteu béda sareng penjahat titular pilem éta. Hiji dinten, kuring henteu terang naon éta. Salajengna, kuring mimiti perhatoskeun sebutan di ditu di dieu. Ayeuna? Éta dimana-mana.

Salah sahiji film akhir anu diproduksi ku Fox sateuacan dipésér ku Disney, Lalaki kosong didasarkeun kana novel grafis karya Cullen Bunn sareng bintang James Badge Dale salaku James Lasombra, urut pulisi anu milarian milarian putri tatangga na anu leungit. Pilarianana ngabawa anjeunna ka jero kultus anu anéh pikeun ngageroan badan gaib anu sorana siga legenda kota rada diideuan The Ring sareng pilem anu sami mimitina.

"Peuting munggaran anjeun nguping anjeunna. Peuting kadua anjeun ningali anjeunna. Peuting katilu anjeunna mendakan anjeun, ”saur aranjeunna, nyiapkeun garis waktos pilem sareng protagonisna nalika anjeunna ngadeukeutan sareng ngadeukeutan bebeneran.

Dale mingpin pamaén berbakat dina Lalaki kosong, kalebet Marin Irlandia (The Payung Akademi), Sasha Frolova (beureum Sparrow), Robert Aramayo (Sato Nocturnal), Ron Kanada (Noda Manusa), sareng Stephen Root (Rohangan Kantor), tapi pilem na hirup sareng maot ku pagelaranana. Untungna, palaku éta ngagaduhan bakat narik éta.

Nya Lasombra mangrupikeun jalma anu urang butuhkeun kana kaayaan anu bahaya teuing sareng pikasieuneun pikeun urang salaku pemirsa. Anjeunna calakan, sumanget, sareng gampang dina sagala cara anu bener. Kami ngaraos prustasi, panasaran, sareng akhirna amarah sareng kasieunan na.

Anu paling kuring resepkeun kana pilem ieu anéhna pakait pisan sareng masalah pilem anu pangageungna pikeun kuring. Ieu pilem lalaunan laun anu saé anu waktosna ngawangun tegangan sareng suasana. Sateuacanna sareng pamaénna negeskeun sababaraha kali yén sanés ngan ukur naon anu anjeun tingali, tapi naon anu henteu anjeun tiasa, anu tiasa ngarugikeun anjeun. Aranjeunna ngalaksanakeunana kalayan suksés bahkan hal-hal alit tiasa ngaganggu panempo, sareng nalika langkung ageung, langkung ajrih dina kaayaan anjeun bakal kajadian, aranjeunna bakal nyetél haté anjeun.

Sumawona, aranjeunna condong kana trope kultus pikasieuneun ku cara anu bener. Gagasan sakelompok jalma ngalaksanakeun prakték jahat nyaéta anu parantos dianggo sareng disalahgunakeun ku pikasieuneun, janten pikaresepeun ningali pilem nyandak trope pikeun naon éta sareng ngaéksekusi kalayan finesse ngawangun paranoia dina protagonis na sareng pamirsa.

Saha anu tiasa leres-leres percanten kana kahirupan anjeun? Saha anjeun leres-leres terang? Langkung penting deui, naon naha anjeun leres terang ngeunaan diri anjeun sareng jalma-jalma di sakuriling anjeun kalayan pasti?

James Badge Dale masihan pagelaran anu luar biasa dina The Empty Man

Lalaki kosong pokus kana ideu-ideu ieu sababaraha kali, ngairitasi aranjeunna sareng negaskeun kahanjangan tina pemirsa pilem bari ahli ngaeksploitasi tulisan-tulisan dekonstruksi Jacques Derrida ogé panyangka perspectivis tina Nietzsche. Urang tiasa ngagali langkung seueur kana topik ieu – Kuring seueur nyarios ngeunaan nami Pontifex Group sareng James Lasombra – tapi nalika ngalakukeun éta, kami bakal caket pisan ragrag bahaya anu sami anu ngancam pikeun film na.

Salaku sakabeh, Lalaki kosong padet pisan anu pamustunganana ngajalankeunana panjang teuing. Salaku pengulas kami sering dikritik pikeun nyarioskeun masalah sareng nyunting masalah tanpa masihan conto anu padet. Untungna, éta henteu masalah di dieu.

Aya hiji bagian anu lengkep dina mimiti pilem anu ngeunaan konsép Man Empty di nagara sanés sareng sakumpulan jalma sanés. Kami kéngingkeun carita lengkep ngeunaan 15 dugi ka 20 menit anu ngan ukur dirujuk di engké dina pilem. Sakabéh subplot ieu panginten tiasa diteukteuk, pruning waktos ngajalankeun pilemna dugi ka handapeun tanda dua jam, sareng ngajantenkeun carita anu langkung ketat, langkung fokus.

Untungna, sanajan misstep ieu moal tiasa ngarusak naon anu henteu disangkalkeun pilem anu hébat kalayan ajrih sah sareng kacindekan anu leres-leres henteu raoseun dina sagala cara anu paling saé. Lalaki kosong ayeuna ngalirkeun HBO Max sareng sayogi kanggo nyéwa dina platform digital sanés.

Tingali kana trailer di handap, sareng hayu urang terang upami anjeun ningali pilem dina koméntar!

Translate »