imah Berita Hiburan Pikasediheun Katerangan Perkotaan Creepiest di Masing-masing 50 Nagara Bagian 10

Katerangan Perkotaan Creepiest di Masing-masing 50 Nagara Bagian 10

by Waylon Yordania
3,788 pintonan
Legenda Perkotaan

Naha urang leres-leres ngahontal tungtung perjalanan legenda kota kami liwat Amérika Serikat?! Sigana mah urang gaduh. Ampir sesah pikeun percanten, tapi didieu kami sareng lima nagara bagian terakhir dina travelog anu pikasieuneun kami sareng kuring miharep anjeun resep maca éta nalika kuring nyerat ngeunaan aranjeunna.

Ayeuna, ngan kusabab éta bab terakhir dina lalampahan ieu, tong kaleungitan harepan! Lima final ieu sami saé heula, sareng nalika urang teu aya di nagara bagian, anjeun moal terang dimana urang tiasa salajengna!

Naon legenda urban favorit anjeun sepanjang waktos? Hayu urang terang dina komentar!

Virginia: Bunnyman

Poto via Flickr

Kuring parantos ngantosan lami dugi ka Virginia janten kuring tiasa nyarios ngeunaan Bunnyman. Caritana leres-leres matak narik ati kuring. Éta mangrupikeun legenda urban anu leres, lahir tina dua insiden di 1970, anu nyandak kahirupan anu sorangan sareng juru dongéng anu terinspirasi, pembuat film, seniman, sareng musisi anu sami.

Ieu dimana dimimitian di Burke, Virginia:

Tanggal 19 Oktober 1970, Akademi Angkatan Udara Kadet Robert Bennett sareng tunanganana linggih dina mobil anu diparkir nalika lalaki anu nganggo baju kelinci bodas datang lumpat kaluar tangkal sareng kopéah ngagorowok ka duaan, "Anjeun nuju swasta milik sareng abdi gaduh nomer tag anjeun! "

Lalaki éta nuluykeun miceun topi ka mobil, anu nembus jandéla sareng badarat dina papan lantai nalika Bennett ngorondang ngusir. Lalaki éta ngajerit nalika aranjeunna kabur sateuacan uih deui ka leuweung.

Sapuluh dinten sanggeusna dina 29 Oktober, Paul Phillips, saurang penjaga kaamanan konstruksi, mendakan saurang lalaki nganggo jas kelenci kulawu, hideung, sareng bodas. Phillips ngagaduhan pandangan anu langkung saé dina panyerang, ngajelaskeun anjeunna yuswa sakitar 20 taun, 5'8 ″ sareng rada gendut. Lalaki éta mimiti ngayun kampak dina téras teras ngagorowok, "Anjeun ngalanggar. Upami anjeun langkung caket, kuring moal motong sirah anjeun. ”

Pulisi Fairfax County muka panyilidikan kana kajadian éta, anu duanana tungtungna ditutup kusabab kurangna buktina.

Ngan éta ngan ukur pikeun narik imajinasi warga satempat, nanging.

Anu kajadian salajengna nyaéta emas legenda kota. Moal lami deui carita mimiti tuwuh ngeunaan Bunnyman anu misterius sareng asal usulna ogé motifna.

Hiji carita sapertos kitu deui dina waktos ka taun 1904 nalika dua pasién suaka kabur kabur ka leuweung caket daérah. Moal lami deui warga satempat mendakan bangkai kelinci satengah didahar. Akhirna, salah sahiji diantarana digantungkeun ti Jambatan Stasion Fairfax kalayan topi topi atah, buatan tangan sareng otoritas nganggap yén kajadian anu aneh parantos réngsé. Nanging, sabab langkung mayit bangkai kelinci, teu lami janten jelas yén anu kabur anu sanésna masih kénéh leupas.

Ayeuna, saur aranjeunna, Bunnyman masih ngajauhan daérah éta, nyingsieunan warga satempat sareng ngagantung korban na ti sasak anu sami nalika Lebaran caket. Tangtosna, henteu acan aya bukti ngeunaan ieu anu parantos dipendakan, tapi éta henteu ngahalangan kolot tina ngingetkeun murangkalihna supados ati-ati dina Lebaran supados henteu kajiret ku Bunnyman.

Ieu mangrupikeun salah sahiji vérsi dongéng anu muncul di sakuliling penjahat anu legendaris, sareng pikaresepeun pikeun kuring yén éta sadayana sigana parantos naék tina dua insiden di taun 1970an ku saurang lalaki anu siga anu kesel sareng ngawangun padesaan di daérah éta.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis Bunnyman, kuring nyarankeun pisan Jenny Cutler Lopez tulisan "Hidup Hidup Bunnyman" ti Majalah Virginia Kalér ti 2015. Éta kalebet insiden awal tapi ogé kana jalan lore parantos tumuh di sakitar Bunnyman.

Washington: Panon anu Caang di Mariner High School

image by yhiae ahmad ti Pixabay

Sakola Luhur Mariner di Everett, Washington sapertos SMA anu sanés di nagara éta kecuali hiji sakedik detail. Sedengkeun sababaraha lampu sakola tetep dina sapanjang wengi sapertos anu sanésna, dina wengi-wengi anu tangtu kira-kira tengah wengi, lampu-lampu bakal kedip-kedip terjun ka jero taneuh jadi gelap.

Nalika ieu kajantenan, sababaraha urang lokal nyarios, anjeun tiasa ningali sapasang panon anu hérang ngagenclang tina gelap sakola. Naon deui, aranjeunna nyarios upami anjeun neuteup panon cukup lami, anjeun bakal mimiti ningali sosok lalaki jangjang di sakola.

Naha ieu mangrupikeun maskot anu teu resmi, gaib? Naha lanceuk lalaki Mothman ngiringan kelas wengi? Teu aya anu pasti, tapi aranjeunna nyarios yén anjeun tiasa ngaraos soca ningali anjeun sateuacan anjeun ningali, sareng yen ngajantenkeun mangrupikeun jinis anu pas pikeun daptar ieu.

Virginia Kulon: Siswa Tanpa Kepala di Monongalia County

Siswa Tanpa Kepala Legenda Urban

Legenda kota ieu mangrupikeun hal anu sanés anu narik kahirupan tina kasus rajapati anu tragis sareng nyata pisan dina Januari, 1970. Dua batur sapagawean, Mared Malerik sareng Karen Ferrell, nyobian ngiringan saatos ngantunkeun pilem dina wengi Januari kamari. Aranjeunna henteu kantos katingali deui dugi mayit na anu dipotong na dipendakan di leuweung sasih engké.

Penduduk lokal leres pikasieuneuneun ku kasus éta, sareng saatos lima taun éta tetep henteu direngsekeun dugi saurang lalaki anu namina Eugene Clawson ngaku ka rajapati. Ieu hal, sanajan. Nalika Clawson henteu disangkal jalma jahat – anjeunna ogé dihukum perkosa budak awéwé umur 14 taun – kaseueuran jalma henteu nyangka anjeunna leres-leres kaliru tina rajapati dua awéwé ngora anu dimaksud.

Kasus ieu parantos dijantenkeun podcast, panyilidikan, sareng buku ti saprak ditéwak sareng disabit Clawson, sareng ampir teu aya anu nyangka anjeunna leres-leres ngalakukeun kajahatan ieu.

Janten saha tuh? Pikeun unggal panaliti, aya tersangka anu sanés, sareng leres sesah kanggo nyarios.

Anu urang terang nyaéta ti saprak éta, gosip sareng laporan paningali dua awéwé tanpa sirah parantos némbak sapanjang jalan anu ditingali Mared sareng Karen. Nyatana, langkung ti hiji kacilakaan mobil parantos disalahkeun dina aparat anu ngaganggu motor.

Naha roh-roh ieu ngaregepkeun waktos terakhirna atanapi hiji legenda kota anu ditanggung ku tragedi pikeun ngingetkeun jalma ngora ngeunaan bahaya nyerang?

Wisconsin: The Phantom of Ridgeway aka The Ridgeway Ghost

Jalur jalan anu ngalamun caket Dodgeville, Wisconsin mangrupikeun padamelan pikasieuneun anu disangka sumanget dua sadérék anu maot dina tawuran bar di 1840an.

Saprak waktu éta, kuduna dina siklus 40 taun, hantu deui. Anu paling menyeramkeun ngeunaan legenda kota ieu, tapi, mangrupikeun unsur-unsur pergeseran bentuk sumanget. Dina sababaraha waktos, Ridgeway Ghost parantos katémbong sato sapertos anjing sareng babi ogé bentukna lalaki sareng awéwé komo bal seuneu ageung. Sahanteuna hiji laporan bahkan parantos ngempelkeun tukang kuda tanpa sirah.

Sababaraha lokal nyebatkeun paningalan hantu karya pranksters, tapi jalma anu ngalaman heula fénoména bakal ngawartosan anjeun anu sanés.

Wyoming: Kapal Pati di Walungan Platte Kalér

image by enzol ti Pixabay

Abdi tukang nguseup a kapal alus carita ...

Ti saprak 1860an, kapal phantom misterius parantos dilaporkeun sapanjang Walungan Platte Kalér di Wyoming. Éta némbongan di bank kabut tengah dinten – nalika hal-hal sapertos kitu biasana moal aya – sareng jol tina kalangkang, katutupan ku ibun sareng awak hantu dina geladak na.

Anu paling pikasieuneuneun ngeunaan kapal ieu nyaéta yén dikabarkan muncul sateuacan batur maot. Salajengna, aranjeunna nyarios yén anjeun leres-leres bakal ningali panampian jalma anu ditakdirkeun maot dina dek kapal, ditutupan ibun sapertos sésana awak.

Aya seueur carita ngeunaan Kapal Pati, tapi kuring ngan ukur bagikeun ieu anu kacatet dina Only in Your State:

Langkung 100 taun ka pengker, saurang tukang néwak anu namina Leon Webber ngalaporkeun patepunganana sareng kapal spéktral. Mimitina, anu katingali anjeunna ngan ukur bal kabut anu gedé pisan. Anjeunna buru-buru ka sisi walungan pikeun ningali-tingali deui malah ngalungkeun batu kana massa anu muter. Éta langsung nyandak bentuk kapal sailing, éta mastaka sareng balayar katutupan silvery, ibun hérang.

 

Webber tiasa ningali sababaraha pelaut, ogé katutup ku ibun, rame di sakuriling anu ngagoler dina kapal kapal. Nalika aranjeunna ngaléngkah ngajauhan anjeunna pandangan anu jelas, anjeunna reuwas ningali éta mayit budak awéwé anu aranjeunna ningali. Pilari langkung caket, jebakan éta ngakuan anjeunna salaku tunanganana. Bayangkeun kareuwasna nalika anjeunna balik ka bumi sabulan saatos terang yén kakasihna parantos pupus dinten anu sami anjeunna ningali penampakan anu pikasieuneun.

Kanggo langkung seueur carita ieu ti, KLIK DI DIEU.

Nya… éta euy. Kami parantos ngaliput legenda perkotaan anu pikaresepeun kuring ti masing-masing 50 nagara bagian di Amérika Naha anjeun ngagaduhan karesep? Naha aya batur anu anjeun pikaresep? Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun di handap!

Translate »