imah Berita Hiburan Pikasediheun Teror Ti Laut Nyerang Shudder's 'The Beach House'

Teror Ti Laut Nyerang Shudder's 'The Beach House'

by Timoteus Rawles
The House House

Shudder parantos masihan palanggan seueur kontén anu hébat salami pandemi sareng minggu ieu teu aya anu istiméwa. Streamer horor disetél pikeun dileupaskeun The House House dina Juli 9.

Dina creeper lingkungan ieu, urang mendakan Emily sareng Randall nuju ngumbara ka harta laut di kulawargana:

"Perjalanan luar usum aranjeunna kaganggu ku Mitch sareng Jane Turner, pasangan anu langkung lami kenal sareng bapak Randall anu kapisah. Ikatan anu teu dipiharep dibentuk nalika pasangan ngantepkeun sareng ngararasakeun kapencilian, tapi éta sadayana nyandak giliran anu parah sabab fenomena lingkungan anu beuki anéh mimiti ngorondang sonten anu damai. Salaku épék tina inféksi janten jelas, Emily bajoang pikeun paham panyakit sateuacan kasép. ”

"Imah Pantai"

"Imah Pantai"

Cuplikanana, anu nuturkeun ieu di handap, ngagaduhan anu raos duanana nu Thing jeung Invasi tina Snatchers Awak.

Sutradara Jeffrey A. Brown ngagaduhan latar dina kepanduan lokasi sareng ngamangpaatkeun katerampilan pikeun nyetél wanda The House House. Sumawona, anjeunna hoyong ngadamel pilem anu ngarayakeun panggunaan Cronenburg ngeunaan horor awakna, ku dash John Carpenter, "sareng nihilisme kosmis carita-carita HP Lovecraft."

Brown nyarios dina pernyataan ngeunaan pilem:

"The Beach House mangrupikeun usaha pikeun langsung ngobrol sareng jujur ​​sareng pemirsa. Abdi hoyong nyandak anu kuring rasakeun leungit tina pilem horor sareng nyuntikkeun kana skrip sareng rencana produksi. Kaprihatinan kuring ngeunaan timbulna kiamat lingkungan nyayogikeun kendaraan pikeun horor, sedengkeun minat kana élmu évolusi janten bahan bakar mikroba tina carita. "

 The House House sumping kana Shudder 9 Juli.

Tingali:

Posts Related

Translate »